Reviews

E. van Marum

Bij Carworldclassic mijn eerste Porsche gekocht. Alles was professioneel, prettig en tot in de puntjes geregeld!
En de auto was tiptop in orde.
Succes met de zaak, als ik nog eens weer in de buurt ben kom ik kijken.

D. Schouten

De auto was in uitstekende staat en van zeer hoge kwaliteit. Dit was het geval voor alle auto's in de showroom. Erol nam alle tijd om ons over de auto te informeren en onze vragen te beantwoorden. Erol is een echte Porsche 911 liefhebber en dat blijkt uit zijn expertise.
Zonder voorbehoud kan ik CarWorld Classics ten zeerste aanbevelen.

H. Molkenboer

Mijn ervaring met Carworldclassics is vanaf het eerste moment tot en met het afleveren van de 911/991 zeer naar tevredenheid verlopen.
De inruil van mijn 997 liep vlotjes en de verdere afhandeling, zoals tussentijdse communicatie en het afleveren van de 991 idem dito.
In verband met een kras achterop, die wij over het hoofd hadden gezien is de auto opgehaald in Breda en later keurig hersteld teruggebracht.
Het is voor mij zeker niet naast de deur, maar ik vond bij Carworldclassics de auto, zoals ik hem wilde, qua uitvoering, kleur en verdere opties.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, zal ik me zeker weer bij dit bedrijf gaan oriënteren.

R. Mous

Ik ben erg blij met mijn “nieuwe” 911, 991 cabriolet. Erol heeft mij uitstekend geholpen en de auto uitgebreid toegelicht. Omdat ik uit het westen van Nederland kom, hebben we initieel per telefoon de auto besproken. Op basis hiervan ben ik naar Limburg afgereisd. De ontvangst bij Car World Classics was zeer goed en we hebben verder naar de auto gekeken en een proefrit gedaan. De auto was precies zoals aan de telefoon besproken.
 
We hebben terplekke de deal gemaakt, en de auto is een week later bij mij thuis afgeleverd in een gesloten trailer. Heel fijn. Ik kon mijn oude 911 (997 cabriolet) eenvoudig inruilen en die werd bij aflevering van de nieuwe weer meegenomen.
 
Erol heeft ontzettend goed het proces begeleid, follow up gegeven en alle afspraken zijn nagekomen. Top.
 
Car World Classics kan ik zeker aanbevelen.

S. Ketels

Na al een jaar te hebben gezegd dat ik graag een Porsche wilde, was de grote dag aangekomen. We gaan een Porsche 997 Carrera S bekijken bij Carworldclassics, het 1e adres. Ik had voornemens
om diverse Porsches te gaan bekijken. Bij aankomst stond Erol ons al op te wachten. En daar in de showroom stond ie te pronken de 997 Carrera S waar mijn oog op gevallen was. Na wat tekst en uitleg van Erol werd de Porsche naar buiten gereden en mocht ik plaats nemen achter het stuur voor een proefrit, mijn 1e rit in een Porsche!! Ik was snel verkocht. Het geluid, de wegligging, een droom die uit kwam. Bij een kop koffie hebben we wat zaken besproken en ik hebben we afgesproken dat ik zo spoedig mogelijk iets laten zou laten weten. Ik wilde tenslotte eigenlijk nog andere Porsches gaan bekijken.

Eenmaal thuis aangekomen kon ik de Porsche en Erol met al zijn passie voor Porsches niet loslaten. Het duurde dus niet lang voor ik de knoop heb doorgehakt en ja gezegd heb tegen het mooie aanbod wat Erol gedaan had. Nadat ik de Porsche opgehaald heb, heeft Erol er zelfs nog voor gezorgd dat de winterbanden thuis bezorgd werden! Super tevreden over de afahandeling en after-service.

Het is zeker niet mijn laatste Porsche en zal voor een volgende aankoop de website van Carworldclassics.nl in de gaten houden en dan ook zeker weer contact opnemen met Erol.
 

W. Blokland

Ik was op zoek naar een Porsche 996 Cabriolet voor een klant en ik op het internet een Porsche 996 4S coupé tegen. Aan de hand van de foto’s bevond hij zich in een onwaarschijnlijk mooie conditie. Deze Porsche stond te koop bij Car World Classics in Valkenburg. Na telefonische contact te hebben gehad met Erol, die mij de auto beschreef via de telefoon, ben ik 2 dagen later afgereisd naar het mooie Valkenburg.

Eenmaal aangekomen stond er een auto De auto die helemaal klopte met de omschrijving op internet en zoals Erol mij beschreven had. Echt een eerlijke auto waar ik naar op zoek was. De auto was zelfs zo mooi en keurig dealer onderhouden dat ik de auto niet kon laten staan en we gelijk een deal hebben gemaakt. Ik heb mijn klant later kunnen overtuigen om deze prachtige 996 4S coupé te kopen, in plaats van de cabriolet waarnaar hij op zoek was. Hij is nu nog steeds als een kind zo blij met deze auto.
 
Erol bedankt voor het leuke ontvangst en prettige samenwerking.
 

R. van Eck

Normaal koop ik altijd een 'duurdere' auto bij de merk-dealer. Ik ben hiervoor zelfs eens in Duitsland bij een merkdealer geweest. Ik zag echter een auto staan bij carworldclassics.nl. Vanwege de vakkundige en mooie presentatie nam ik contact op met Erol van Carworldclassics.nl. Ondanks het wat voorzichtig aftasten, was het eerste contact zeer prettig en dat bleef zo tot de levering. De auto klopte helemaal. Ook alle andere auto's, voornamelijk Porsche's, die we daar zagen trouwens ook. De informatie was correct en toen we naar Valkenburg zijn gegaan voor de proefrit hebben we er een leuk dagje van gemaakt. Sterker nog, hierdoor wilden we geen aflevering bij ons thuis, maar de auto zelf af halen in Valkenburg om hem zelf naar huis te rijden.

Alle afspraken klopten, alle gewenste details waren te krijgen. Fijn dat we Erol’s mooie bedrijf gevonden hebben en wij zijn ontzettend blij met onze mooie auto.
 

C. Peters

Na specifiek op zoek te zijn geweest naar een Agaat grijze Porsche 991 ben ik bij Erol van CarworldClassics terechtgekomen in het mooie Valkenburg aan de Geul.
Ik heb telefonisch contact gezocht met Erol en ben zeer vriendelijk te woord gestaan met de informatie die ik wilde weten over de betreffende 991. Toch even twijfel gehad omdat het geen officiële Porsche dealer betreft, maar na een bezoek aan de showroom en ook de manier waarop alle zaken en communicatie verliepen, besloten de bettreffende 991 aan te schaffen.
De manier van service, communicatie en ook aflevering op locatie is mij zeer goed bevallen en ook volgens afspraak. Tevens de afhandeling van een klein onderdeel wat defect was na 2 maanden, prima opgelost en naar tevredenheid.
Ik wil dan ook CarworldClassics aanbevelen voor de aanschaf van een Porsche of ander merk. Ik zal bij de volgende Porsche ook zeker contact opnemen met Erol!
 

J. Vermeer

Op zoek naar een mooie, maar toch ook betaalbare Porsche 911 Cabrio ben ik, op aanraden van kenners, bij Carworld Classics in Valkenburg terechtgekomen. Een goed advies, want het aanbod bij deze specialist bleek uit strakke, goed verzorgde, betrouwbare auto's te bestaan. Stuk voor stuk met een aantoonbare onderhoudshistorie.

Frappant genoeg vond er geen verkoopgesprek plaats, maar werden relevante vragen gesteld. Nadat ik tot een akkoord was gekomen, mocht ik mijn keuze (zie foto) pas meenemen nadat de auto nòg een keer met alle technische en optische zorg was omringd.

Als ik ooit nog een keer overweeg om een andere Porsche te kopen, hoef ik niet meer te zoeken. Carworld Classics, dankjewel..!

F. Calbo

Het begint, zoals met zo vele, met een jongensdroom. Je ziet er een rijden of staan en je denkt: "Als ik later groot ben dan koop ik er ook een, een Porsche 911". Dan ben je decennia later met pensioen, er vindt een gebeurtenis in je leven plaats, en je wordt in de actiemodus gezet: "schaf die Porsche 911 aan". Meteen een Porsche dealer bezocht die een occasion 996 Carrera 4S had staan. Het werd eigenlijk een teleurstellende ervaring. Welliswaar werd er een correcte inruilprijs geboden voor mijn auto echter kreeg ik daar absoluut niet een vertrouwd en betrouwbaar gevoel over de 996. Via een familie lid ben ik met CWC, Erol, telefonisch in contact gekomen. Erol is zeer gepassioneerd over Porsche. Zijn kennis over, en de liefde voor Porsche straalt hij werkelijk uit. Dit was het vertrouwen dat ik zocht en ben vanuit Amsterdam afgereisd naar Limburg. Aldaar een gastvrije ontvangst in een mooie showroom met een ruim aanbod van Porsches in werkelijk smetteloze staat. De aanschaf van een 997 Carrera 4S was vanaf het eerste contact met Erol binnen 24uur een feit op basis van prijs, vertrouwen en kwaliteit. De grote onderhoudsbeurt, als onderdeel van de oplevering, heeft CWC geregeld met PC Rotterdam. Nog dezelfde dag ben ik gebeld door PCR voor het maken van een afspraak. Mijn droom is eindelijk realiteit met hulp van Erol van CWC, ik geniet van elke rit in mijn Porsche Carrera 4S uit 2006!

L. Conrads

Na enig online zoekwerk ben ik bij Carwoldclassics terecht gekomen, waar een aantal prachtige porsche’s worden aangeboden. De website van Carworldclassics  presenteert haar aanbod zeer professioneel en het gaf me een goede indruk.

De 991 die werd aangeboden heeft me doen besluiten naar het zuiden te rijden. Weliswaar een eind rijden vanuit het midden van het land, maar het bleek de moeite waard. Na een hartelijk ontvangst in de mooie showroom ben ik met Erol een proefrit gaan maken. Een uur later was de deal beklonken. Inmiddels is de 991 van het gezellige zuiden verhuisd naar het midden van het land.

Erol en Bob dank voor de goede zorg, ik ga genieten van mijn aanwinst!

S. Rademacher

Mijn eerste Porsche gekocht bij Carworldclassics in Valkenburg! Super service met vriendelijk contact. Eerlijke en mooie selectie van Porsches, zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

H. Koch

Sehr freundlich und auf alle Fragen mit kompetenten Antworten.
Ich empfehle Carworldclassics.