Whatsapp ons!

Reviews

Porsche 997 Carrera Coupe

Stijlvolle en kwalitatieve droom Porsches met bijbehorende service, dienstverlening en nazorg.
Autoverkopers zal je bij Carworld Classics niet tegenkomen, echter wel Porsche liefhebbers met kennis en oog voor detail en kwaliteit, 
die de beste Porsches op de markt met de nodige zorg hebben geselecteerd.
Ik ben dan ook zeer gecharmeerd van de aanpak van beide heren, hetgeen me uiteindelijk heeft doen besluiten om mijn droom Porsche hier aan te schaffen.
 
Erik
 

Porsche 997 3.8 4S Cabrio

Na een lange zoektocht vond ik mijn Porsche 997 MK2 4S Cabrio op de website bij Carworldclassics. Een pareltje!
Mijn ervaringen bij Carworldclassics kan ik omschrijven als een “warm bad”. Erol is een man van zijn woord, communiceert helder en snel.
Een tevreden klant gaat bij Erol boven de “quick win” en dit voel je tijdens het gehele proces.
Prettig om zaken mee te doen, zeker aan te bevelen!  

Johan
 

Porsche 991 3.8 4S Cabrio

Zeer professionele en top klantenservice van Erol en Stan.
Elke Porsche in de showroom is geweldig mooi en technisch goed/secuur onderbouwd.
Carworldclassics is eerlijk en direct over de staat van de auto, een bedrijf die je zeker kunt vertrouwen voor je aankoop van een Porsche.

Niek & Ophelia

Porsche 996 Turbo Coupe

Antwortzeit ++
Freundlichkeit ++
Beratung ++
Weiterempfehlung ++
Fahrzeug wie beschrieben ++
Fahrzeug gekauft ++
Auto mit kompletter PZ-Historie und FAP

Vielen Dank an Stan und Erol!

Brand (DE)
 

Porsche 997 4S 3.8 Targa

Na een aangenaam telefoongesprek met Erol hadden we een afspraak gemaakt om een Porsche 997 4S Targa te bezichtigen. Na aankomst bij Carworldclassic heb ik veel vragen gesteld aan Erol die goed uitleg gaf wat je o.a. van een 997 mag verwachten.  Hierna hebben we een proefrit gemaakt en nog meer vragen op Erol afgevuurd. Alles werd keurig en duidelijk beantwoord.
Om even na te denken kregen we een lunch aangeboden. Tijdens de lunch hebben we de knoop doorgehakt en de aankoop gedaan. Er waren een paar puntjes zoals gewoonlijk (alarm, taxatie) die zijn keurig gedaan. Toen de Porsche klaar stond voor aflevering heeft Stan mij opgehaald van Maastricht airport, dit was ook geen probleem.
De Porsche is keurig afgeleverd, Stan heeft nog uitgebreid uitleg gegeven over bepaalde functies. De Porsche rijdt naar alle tevredenheid.
Carworldclassic bedankt voor de prettige auto!

Leenard

Porsche 991 Carrera PDK 50 Years

Open / transparant / recht door zee!
Carworldclassics zegt wat ze doen & doen wat ze zeggen!
 
Ik heb bij Carworldclassics mijn eerste 991 gekocht. Bij de eerste ontmoeting / geplande afspraak stond de auto al klaar en heb ik samen met Erol proef gereden. 
 
Ik was in Valkenburg op de woensdag en Stan (aftersales man binnen Carworldclassics) heeft alles op alles gezet om de auto de maandag daarop klaar te hebben staan voor mijn verjaardag. Nieuwe banden / certificering van het alarm / en de spreekwoordelijke puntjes op “i” !
 
Een 911 op je eigen verjaardag. Beter wordt het niet!!

Joost

Porsche Macan Turbo Performance

Ik heb in enkele weken tijd twee Porsche's bij Erol van Carworldclassics gekocht, beide keren is alles naar volle tevredenheid verlopen.
Erol is altijd bereikbaar en reageert erg snel (eerste auto gekocht op zaterdagavond om 22:30 uur tijdens zijn vakantie!), alle gemaakte afspraken worden correct nagekomen, de Porsche's waren perfect in orde en zelfs netjes en professioneel bij mij thuis afgeleverd!
Indien ik weer een Porsche ga kopen, weet ik Carwoldclassis zeker te vinden! Ik kan door mijn ervaringen Carworldclassics bij iedereen van harte aanbevelen en een dik compliment geven!!
Nogmaals mijn hartelijk dank voor alle moeite en Erol mocht je ooit in Zeeland zijn, je heb mijn telefoonnummer en je bent van harte welkom!
 
Gertjan

Porsche 991 3.8 S Coupe

Good and (very) fast communication, Professional, car was as described at Mobile.de, I was happy to buy the car, delivered at my house (!!) so I would like to recommend Carworldclassics.com!

Antoine (FR)

Porsche 993 2S Coupe

Erol Ertan ist ein geduldiger, erfahrener, äußerst freundlicher und netter Mensch. Ich habe mich zu jeder Zeit bestens beraten gefühlt, es hat alles gepasst.
Ich kann im Wesentlichen vor allem nur laut „Danke!“ sagen. Meinen nächsten Porsche kaufe ich genau dort.

Benjamin (DE)

Porsche 997 3.8 S Coupe

Sehr schnelle Antworten , sehr korrekt, super nette, schöne und gute Porsches nur vom Porsche Autohäuser.

Luuc (DE)

Porsche 997 Carrera 4 PDK

Super Auto, Super Beratung und Super Abwicklung!
Vielen dank an Carworldclassics Team!

Claus (DE)

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na vele jaren van dromen heb ik in augustus 2018 op 63 jarige leeftijd eindelijk mijn droomauto aangeschaft. Een Porsche 997 3.8 Carrera 4S met Tiptronic uit 2006  bij Erol van Carworldclassics. Wat een geweldige rijervaring en alleen al kijken naar de Porsche is een ware belevenis. Ik bleef echter regelmatig de website van Carworldclassics.com volgen als een kind dat in de etalage kijkt van een speelgoedwinkel. Op 18 mei 2019 resulteerde dat ik tijdens het koken wederom met een schuin oog op de website van Carwoirldclassics aan het kijken was en daar een prachtige 997 3.8 Carrera S MK2 zag, met de PDK versnellingsbak en minder km’s dan mijn 4S. Ben meteen met Erol gaan 'appen' over de staat, kwaliteit, inruil, prijs etc. en dinsdag 21 mei reed ik met mijn fraaie 997.2 3.8 Carrera S vanuit Valkenburg naar huis, en dat was ook meteen mn proefrit!! We hadden namelijk de deal gedaan zonder dat ik de auto live had gezien of erin had gereden maar dat durf ik bij Erol wel aan. Erol levert hoge kwaliteit Porsches voor een aantrekkelijke  prijs plus daarbij worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Deze 997.2 blijft voorlopig maar mocht ik  in de nabije toekomst weer wat anders willen dan ga ik zonder meer met Erol van Carworldclassics in gesprek.

Frank

Porsche 991 Carrera PDK

Op zoek naar een eerste Porsche 911 zonder al te veel kennis van zaken loop je al snel tegen een aantal belangrijke vragen aan. Wat is wijsheid? Stap 1 Het beste is toch bij een Porsche dealer denk je. Het aanbod in de gewenste prijsklasse van een 991 was best beperkt. Zeker als je de belangrijkste features voor ogen hebt. Stap 2 is dan eens in Duitsland te kijken. Meer aanbod, maar zeker ook een stuk complexer en ondoorzichtig. Stap 3 is het aanbod in Nederland te volgen op Autoscout. Veel aanbod in de gewenste prijsklasse, lastig om de betrouwbaarheid in te schatten en maar weinig echte liefhebbers/specialisten. 
 
Via een tip bij Carworld Classics in Valkenburg uitgekomen. Een prachtig aanbod van betrouwbare auto's en een Porsche freak. Ook via het Porsche dealer kanaal werd bevestigd dat het om een mooi bedrijf met goede en betrouwbare auto's afkomstig van Nederlandse Porsche dealers gaat. En dat is voor de gemiddelde Porsche koper toch het allerbelangrijkste. Geen schade auto's en strikt door Porsche onderhouden 911's. Na een eerste bezoek aan Valkenburg direct tot een deal gekomen met Erol. Tot volle tevredenheid. Goede service, goede afspraken en vooral een waanzinnig mooie 911. 

Rolf

Porsche 996 3.6 Turbo

Ik was op zoek naar een 996 turbo. Via een alert van een bekende autosite zag ik dat in Valkenburg een aardige stond. Ik heb direct gebeld en kreeg gelijk Erol aan de telefoon. Hij was zeer enthousiast over de auto en daardoor ik ook. Er was alleen een probleem Erol was op vakantie. Dus een afspraak gemaakt om de auto te bekijken na zijn vakantie. Een dag voor de afspraak werd ik gebeld. De auto was reeds verkocht. Ik baalde hier enorm van en vond het onprofessioneel.
Erol gaf naast deze slechte boodschap ook goed nieuws. Er zou nog een 996 turbo binnenkomen.
Ik stond hier niet direct voor open maar heb toch een afspraak gemaakt en ben naar Valkenburg afgereisd.
Erol ontving ons en nam alle tijd om de Porsche te ervaren. Ik heb de fraaie 996 Turbo gekocht en deze is ter compensatie van het ongemak thuis afgeleverd.
Dus toch een tevreden klant!
 
Joost

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na bijna 10 jaar zonder “speelgoed auto” te hebben gezeten had ik me recent voorgenomen dat er weer iets moest komen. Diverse klassieke Alfa Romeo’s hebben in het verleden dienst gedaan als extra plezier auto;  Giulia’s, Spiders en diverse Bertone’s werden in het verleden naast de openbare weg ook regelmatig over het circuit van Zandvoort gejaagd. De laatste 10 jaar hebben zakelijke BMW’s, Audi’s, maar toch ook nog even een oudere Jaguar XJ8 dienst gedaan als normaal vervoermiddel, tot ik me had voorgenomen om naast mijn BMW 5 Touring (G31) nu is een keer een echt sportwagen aan te schaffen. Het moest een Porsche worden!
Na enige overweging van een 991 ging de voorkeur toch snel uit naar een 997 in verband met het iets vriendelijker prijskaartje. Als snel was ik eruit (met van hulp van Porsche rijdende vrienden) dat het een 997 Carrera 2S moest worden, met handbak, sport chrono, sunroof, sportstoelen, sportuitlaat, volledig leer, maximaal 75K gereden en zo nog wat “eisen”.
Als je heel goed weet wat je zoekt, dan kom je er al snel achter dat er niet heel veel spelden in de spreekwoordelijke hooiberg zijn. Na heel wat uurtjes surfen op Mobile.de, Porsche.com sites in Europa en alle overige Porsche sites in Nederland kwam ik toevallig uit bij Erol van Carworldclassics.com. Voor mij een (toen) totaal onbekend bedrijf, maar jahoor: daar stond ie: een 997Mk1 met de juiste opties, 64K gelopen en met een heerlijke onverprutste historie. Na een “interesse” bericht dat ik achterliet op de site werd ik keurig door Erol gebeld en na een prettig en informeel gesprek over mijn waarom, wensen, eisen en verwachtingen hebben we een afspraak gemaakt voor de bezichtiging. Even sturen naar Valkenburg , maar voor iedereen die op zoek gaat naar een (h)eerijke auto een no-brainer. Zeker doen!
Aangekomen bij Carworldclassics werd mijn standaard kritische blik deze keer is niet teleurgesteld…wat een mooie zwarte 997! Super omschreven, nagenoeg vrij van gebruikssporen en eigenlijk precies zoals ik hem wilde.
Dus na een proefrit en een paar koppen koffie werd de deal gemaakt en kon ik me officieus (weekje later ophalen) eigenaar noemen van een echte Porsche!
 
Erol & Stan, dank voor de goede zorgen en het prettige contact. Carworldclassics is voor elke Porsche prospect, rijder en liefhebber een uitstekende keuze om te bezoeken. Jullie hebben een goed verhaal, eerlijke auto’s en geven het juiste gevoel mee.
 
De eerste 750 kilometers staan inmiddels op de klok en ik hoop dat er nog heel veel veilige (en snelle) kilometers bij komen.
 
Tot ziens!
 
Jerome

Porsche 997 3.8 S Coupe

Het kopen van een 997 was al lange tijd een doel en droom van mij. Na jarenlang getwijfeld te hebben en geruime tijd de site van Carwoldclassics.com gevolgd te hebben, hebben we contact opgenomen met Erol. Erol antwoordde erg snel en nodigde ons uit om een proefrit te komen maken in een aantal mogelijk opties. 
De eerste keer proefrijden in een 911 was iets waar ik lang naar uitgekeken had en we waren dan ook gespannen. De afspraak bij Carworldclassics verliep erg ontspannen en we kregen meteen een goed gevoel. We hebben die dag voor ons zelf besloten om de 997 S uit 2010 te kopen. 
We moesten nog een paar dingen uitzoeken voor we konden tekenen. Erol heeft geen druk op ons gezet en geduldig afgewacht tot wij 2 weken later de vervolgafpraak konden maken om het contract te tekenen. Erol was toen op vakantie maar zelfs in die tijd was de communicatie vlekkeloos en heeft Stan de aflevering perfect voor ons geregeld.
 
We rijden nu een maand met veel plezier in de auto en zijn superblij met de aankoop. Van A tot Z een goede ervaring, we raden Carworld Classics absoluut aan!
 
Remco

Porsche 718 Boxter S

Al sinds medio 2018 was ik aan het uitkijken naar een jonge Porsche 718 Boxster S. Begin maart 2019 kwam ik in contact met Erol. Hij had een 2017 binnen met een unieke kleur (Biskaya blauw). Ik kende deze kleur alleen van de Cayenne en ik was enigszins sceptisch. De reis van de Randstad naar het zuiden was het meer dan waard. Fantastische auto en zo goed als nieuw. De deal was snel beklonken tegen een nette en eerlijke prijs en ik kon ook mijn BMW 640i via Erol inruilen. Erol en Stan hebben vervolgens nog wat aanpassingen geregeld waarbij het belangrijkste de vervanging van het stuur door een Alcantara stuur met stuurbediening was. Tot mijn stomme verbazing had ik er toen ook opeens stuurverwarming als optie bij. Verder ook nog een ProTech behandeling laten doen via Carworld Classics. Allemaal top uitgevoerd zonder dat ik me ergens zorgen over hoefde te maken. Inmiddels de eerste kilometers gereden met continu een grote glimlach op het gezicht. Ik kan de deskundige en vooral ook gezellige service van Erol en Stan van harte aanbevelen.

Arnoud

Porsche 997 3.6 Turbo Coupe

Na een periode van een aantal maanden zoeken naar een porsche 997 turbo, ben ik uitgekomen bij Carworldclassics.com. 
De specialisatie van het bedrijf sprak me aan alsmede de transparante informatie. Snel een afspraak gemaakt met Erol. Erg goed te woord gestaan ter plaatste en de inhoudelijke kennis en met name passie voor het merk en de auto vielen gelijk op. Tevens de openheid van zaken mbt de historie van de auto. Erg prettig allemaal en derhalve snel over gegaan tot aankoop van deze auto. De afwikkeling verliep zeer soepel en afspraak was afspraak. Complimenten. 
 
Mark

Porsche 997 3.8 S Cabrio

Jongensdroom;
 
Al geruime tijd was ik op zoek naar een mooie Porsche 911/997 Carrera S met weinig kilometers op de teller en dealer onderhouden. Na wat speurwerk en mindere ervaringen kwam ik uit bij Carworldclassic.com waar een mooi exemplaar stond. Na telefonisch onderhoud met Erol bleek al snel de degelijkheid en de zorgvuldigheid die ik zocht. Belangrijker voor mij nog de deskundigheid en vooral het geduld en klantgerichtheid van Erol. Je wilt je jongensdroom graag laten uitkomen, maar de kans dat je een minder goede Porsche treft is toch aanzienlijk. Vol vertrouwen naar Valkenburg afgereisd, Erol ontmoet en de auto bekeken. Eerlijk gezegd hoefde ik niet lang na te denken. Wat een deskundigheid en een klantvriendelijkheid. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je wensen te bespreken en vooral de auto te bekijken. Dezelfde dag nog de beslissing genomen en de koop gedaan. De auto is in topkwaliteit afgeleverd. Ik heb de auto nu enige tijd in mijn bezit en kan zeggen dat mijn jongensdroom is uitgekomen. Ongekende service, liefde voor het merk en de klantgerichtheid laten dromen uitkomen.      

Bart

Porsche 997 3.8 4S Coupe

Op zoek naar een mooie Porsche 911 (type 997) viel mijn oog op de website van Carwordclassics.com waarop een aantal bijzonder fraaie Porsches werden gepresenteerd. Wat meteen opviel was de mate van gedetailleerdheid en transparantie waarmee de auto’s zowel (onderhouds)technisch als optisch werden voorgesteld. Ik besloot daarop een mailtje te sturen (voorzien van enkele foto’s) met de vraag of ik ook mijn auto (een “exoot” van Italiaanse origine) kon inruilen. Prompt hierop kreeg ik een reactie van Erol Ertan (eigenaar van Carworldclassics) waarin hij me complimenteerde met de mooie auto maar ook aangaf geen mogelijkheden te zien om mijn auto in te ruilen. Als reden voerde Erol aan deze auto, als Porsche specialist, niet zelf te verkopen en vanuit “de handel” geen fatsoenlijk bod te kunnen krijgen. Niet het antwoord waarop ik hoopte maar wel een eerlijk antwoord. Enigszins verbaasd – en ook wel aangenaam verrast – was ik toen Erol mij enkele dagen later berichtte wellicht toch mogelijkheden te zien om de auto in te ruilen en mij tevens attendeerde op een mooie Porsche 991 (997 4S Coupe) die hij binnen kreeg. Ik heb vervolgens meteen een afspraak gemaakt voor een proefrit. De ontvangst door Erol was hartelijk en professioneel. Een no-nonsense man die vol passie over het merk Porsche praat. Erol maakte ruim tijd voor het beantwoorden van vragen en ook voor het maken van een proefrit was er ruimschoots gelegenheid. Enfin, na terugkomst van de proefrit vrij snel de deal gemaakt inclusief enkele afspraken met betrekking tot de levering van de auto. Gedurende het gehele aankoop- en leveringsproces werd ik actief door Erol op de hoogte gehouden waarbij gemaakte afspraken netjes werden nagekomen. Erol, hartelijk dank voor de prettige en open sfeer en de ruimte om elkaar iets te gunnen. Wat mij betreft graag tot ziens!
 
Wiljon

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na maanden desk research en verschillende bezoeken aan diverse autobedrijven vond ik bij Carworld Classics een Porsche 997 die voldeed aan mijn wensen. Dit was het juiste model, in de goede kleur en met dito opties. Maar zou alles wel kloppen, wat is de historie en hoe wordt zo'n auto afgeleverd? Zou deze jongensdroom werkelijkheid kunnen worden?
Na het lezen van enkele reviews over dit bedrijf besloot ik om op een regenachtige zondag te bellen met de vraag of het mogelijk was om deze auto te bezichtigen. Al bij dit eerste telefonisch contact voelde het goed. Vervolgens werden wij niet alleen gastvrij ontvangen, maar bleek Erol ook op overtuigende wijze zijn passie en kennis over het merk en specifiek inhoudelijk over deze auto te kunnen demonstreren. Het prettige is dat Erol in een ongedwongen en prettige ambiance zaken doet. Erol maakt duidelijke afspraken, komt deze na en doet geen concessies als het gaat om kwaliteit. Zo is de aankoop van een jongensdroom echt een feestje!   

Wijnand

Porsche 997 3.8 4S Cabriolet

Über Autoscout24.de habe ich einen Porsche 997 4S Cabrio bei Carworldclassics.com gefunden und mit Herrn Ertan Kontakt aufgenommen.  Alle meine Fragen wurden jederzeit umgehend und ausführlich, ob per Email oder Whatsup  beantwortet, so dass ich mich Samstags nach unproblematischer Terminvereinbarung auf den Weg nach Valkenburg machte. Ich wurde nicht enttäuscht, dass Fahrzeug war perfekt vorbereitet, es entsprach in allen Details der Beschreibung und auch alle anderen in dem Verkaufsraum präsentierten Porsche befanden sich ausnahmslos in einem exzellenten Zustand. Man merkt, dass Herr Ertan viel Erfahrung mit der Marke Porsche und dem Verkauf gebrauchter Porschefahrzeuge hat. Die von ihm angebotenen Fahrzeuge überzeugen aufgrund der guten Selektion und transparenten Historie. Nach einer ausführlichen Probefahrt habe ich den Porsche am selben Tag gekauft und mir das Fahrzeug nach Deutschland liefern lassen. Die Zulassung des Fahrzeugs war in Deutschland dank der perfekten Vorbereitung kein Problem, alle erforderlichen Dokumente inkl. deutschem TÜV wurden durch Carworldclassics besorgt, so dass meine Frau mit den Papieren lediglich zur Zulassungsstelle gehen musste und den Wagen zulassen konnte.  Meine diesbezüglichen Bedenken waren vollkommen unbegründet. Die gesamte Kaufabwicklung verlief unkompliziert, der persönliche Kontakt mit Herrn Ertan war ausgesprochen freundlich und sympathisch, alle Absprachen hinsichtlich der Kaufabwicklung wurden eingehalten und das Fahrzeug pünktlich vor meine Haustüre geliefert. Ich kann Herrn Ertan und seine Firma Carworldclassics.com uneingeschränkt empfehlen,  Sollten Sie Ihr Traumfahrzeug bei Carworldclassics entdecken lohnt sich die Fahrt nach Valkenburg ganz sicher.

Thomas (DE)

Porsche 997 3.8 S Coupe

Erol van Carworldclassics heeft de sfeer van het merk Porsche in combinatie met zijn kennis en gastvrijheid gebundeld in zijn bedrijf. Dat doet hij erg goed en hij komt na wat hij beloofd en afspreekt.
Een eerste Porsche kopen voelt onwennig en onzeker aan daar er genoeg 'verhalen' over het internet gaan. Erol is iemand met kennis en netwerk in deze Porschewereld en de wil om een goede naam te behouden geeft veel vertrouwen.
Het rijden in een Porsche is overigens een hele belevenis met nu al een rit naar Stuttgart en Birmingham. Het enthousiasme begint te groeien en het rijden smaakt naar meer. De 911 is alleen al een legendarische auto v.w.b. zijn vormgeving en iedere keer weer geniet ik er van alleen al als ik de auto zie staan.
Een Porsche 911 is iets bijzonders om te bezitten en ik kan Erol en Carworldclassics van harte aanbevelen voor het kopen van een Porsche daar zelfs de prijsstelling realistisch is.

Jos

Porsche 997 3.8 4S Cabrio

Ik volgde de website van Erol al enige tijd om eens te kijken naar een nieuwe cabrio. Diverse keren het 'bijna' gevoel gehad maar recent het echte ja gevoel bij een prachtige Porsche 997 4s cabrio. Een mail gestuurd met daarbij de gegevens van mijn in te ruilen cabrio. Snel een telefoontje van Erol gehad. In deze digitale tijd voor mij de perfecte klantbenadering. De afspraak bij Erol was prima. Voldoende tijd en gelegenheid voor de proefrit, het stellen en beantwoorden van vragen en al heel snel tot elkaar gekomen. Kortom een zeer professionele benadering hetgeen veel vertrouwen geeft. Tot het moment van de levering van de auto zijn we van elke stap in het proces op de hoogte gehouden. Nogmaals een professionele communicatie op een zeer persoonlijke manier. De auto is perfect afgeleverd. Inmiddels al fijne kilometers gereden met deze nieuwe aanwinst. Er zullen er nog vele volgen waaronder zeker nog eens bezoek aan de showroom van Erol in het pittoreske Valkenburg. 
 
Paul

Porsche 997.2 3.8 Turbo S

Ik zocht een mooie goede Porsche 997 Turbo S voor bij de collectie. Na wat zoeken kwam ik uiteindelijk bij Erol van Carworldclassic terecht in het mooie zuidelijk gelegen Valkenburg ad Geul. Erol had precies de kleur en versie staan die ik zocht. Na wat bellen en mailen ben ik in het weekend gaan kijken, eventueel op een avond was ook mogelijk! Fijn die flexibiliteit. De auto was precies tot in de kleinste details zoals omschreven op de site en gedurende onze telefoon gesprekken. Ik kan niet anders zeggen dat het hele proces van het begin tot het einde op een zeer professionele en vriendelijke manier is verlopen. Zeker ook omdat ik nog wat extra wensen had die na overleg keurig en conform afspraak werden opgepakt en uitgevoerd. Nadat de deal gemaakt was vond de afwikkeling op een zeer professionele manier plaats. Heerlijk om ook eens op een rustige en correcte manier een echt goede auto te kopen zonder gepusht te worden.
Erol, bedankt voor de prettige en goede samenwerking gedurende deze aankoop. Mocht er nog een volgende Porsche komen dan weet ik je zeker weer te vinden.

T. Jansen

Porsche 964 Carrera 4

Netter Firma und ein sehr netter Verkäufer (Eigentümer) der sich an sein Wort hält, auch nach dem Kauf des Fahrzeugs. Gerne wieder!! 

F. Meyer (DE)

Porsche 997.2 3.8 4S Cabrio

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking die mijn inziens op een zeer professionele en kwalitatieve wijze gebeurde.
 
Thierry (BE)

Porsche 997 3.8 S Coupe 'Porsche Exclusive'

Op zoek naar een mooie Porsche 911/997 belanden we na enig zoeken bij Carworldclassics.com. Daar stond een zeer bijzondere 997 in 'Porsche Exclusive' uitvoering. Dus toch maar vanuit de regio Utrecht naar Valkenburg gereden na een afspraak te hebben gemaakt. En daar kregen we geen spijt van! De showroom is keuring en de auto's staan er piekfijn bij. De ontvangst door Erol was vriendelijk en professioneel. Geen moeite om de auto achteruit de showroom te 'bevrijden' voor een proefrit. De auto reed super, de papieren waren duidelijken het aanbod voor inruil passend bij onze verwachtingen. Dus de deal gedaan en nu heel blij met onze 2008 Porsche 997 Carrera S Exclusive. Na aankoop was er een probleempje met de elektra, ook dat werd keuring opgelost. Een van de weinige bedrijven die 'de klant is koning' echt nog serieus nemen!

Jan

Porsche 997 3.8 4S Coupe

Toen ik eenmaal het besluit had genomen om een Porsche te kopen had ik al snel in mijn hoofd zitten waar de Porsche aan moest voldoen. Ik kwam al snel uit op de site van Carworldclassics.com. Mijn oog viel continue op een Porsche 997 4S van 2008. Ik belde vervolgens op een vrijdag dat ik interesse had in deze auto. Wat volgde was een prettig gesprek met Erol. We kwamen als snel tot een afspraak een dag later op zaterdag om 16.00 uur in Valkenburg. Ik ben zaterdagmiddag samen met mijn 2 zonen vanuit Brabant afgereisd naar Valkenburg. Conform afspraak stond de auto klaar en werden we hartelijk ontvangen door Erol. Er was binnen een split second vertrouwen, wederzijds respect op een prettige manier en we deelden samen de passie voor Porsches. Na een kop koffie gedronken te hebben, werd de auto uitgelegd en kreeg ik al snel de sleutels overhandigd om een proefrit te maken met mijn 2 zonen.
Ondanks het feit dat ik alleen maar orienterend naar Valkenburg was gereden, was ik een uur later de trotse eigenaar van mijn eerste Porsche. Ik ben die avond op uitnodiging van Erol met de kinderen naar het centrum van Valkenburg gegaan om wat te eten.  Het centrum was ondergedompeld in kerstsfeer en dat maakte de dag magisch. 
De aflevering was perfect evenals de after sales. De auto had conform afspraak een afleverbeurt gehad, de auto was afgetankt en Erol heeft mij nog geadviseerd waar ik mijn Porsche kon laten verzekeren. Tijdens de aflevering gaf ik aan graag nog een beschermhoes en een accu druppellader te willen hebben. Hij heeft deze meteen voor mij besteld en thuis laten afleveren.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, dan ga ik zeker weer contact opnemen met Erol.
Sleutelwoorden zijn: passie, vertrouwen, transparantie, kundigheid en bovenal hartelijk.

Lennart

Porsche 991 3.8 4S Coupe

Al langere tijd speelde ik met de gedachte om mijn 993 2S te verkopen en te gaan voor een mooie 997 GTS of een 991 4S full options, zonder schuifdak.
Een Porsche kopen is nog tot daar aan toe, zelf particulier een Porsche verkopen is van geheel andere orde, hetgeen de beslissing de 993 te verkopen vertraagd heeft.
Uiteindelijk ben ik met Erol van Carworldclassics in contact gekomen via mijn BMW dealer en hebben wij de mogelijkheden en onmogelijkheden samen verkend tijdens een eerste gesprek.
Om tot een goede prijs voor mijn 993 2S te komen zou mijn Porsche 993 eerst in consignatie verkocht worden en dan zouden we kijken naar een geschikte 997 GTS of 991 4S bij Erol.
Op zaterdag hebben we een fotosessie met de 993 gedaan, op zondag werd de auto op de Carworldclassics site geplaatst, dinsdag kwam al de eerste serieuze potentiële koper en een week later hebben we de deal rond gemaakt. Zo snel kan het gaan dus!
Aangezien mijn specifieke wensenlijst voor de nieuwe Porsche bij Erol bekend was, heeft hij in dezelfde week  een in Nederland geleverde 991 4S ingekocht, die volledig aan bovenvermelde wensenpakket voldeed.
Zo heeft hij in twee weken tijd mijn 993 2S verkocht en mij de Porsche 991 4S geleverd precies in de uitvoering die ik graag wilde. Alles is perfect verlopen voor beide partijen.
Ik kan Carworldclassics bij iedereen aanbevelen die een 'echte' Porsche wil kopen.
 
Erol, bedankt voor de moeite en het wederzijdse vertrouwen en als ik weer op zoek ben, weet ik je natuurlijk te vinden.
 
Bas

Porsche 997 3.8 S Cabriolet

Tijdens mijn zoektocht naar een 997 2S cabrio in mijn favoriete kleurstelling “Blauw Blauw Blauw” trof ik op internet bij Carworldclassics in Valkenburg een auto aan die aan mijn wensenlijstje voldeed. 
Ik had eerlijk gezegd nooit eerder van dit bedrijf gehoord en besloot contact  op te nemen met de eigenaar Erol Ertan.
Ik kreeg tijdens dit telefoongesprek een vriendelijke en betrouwbare maar ook zakelijke indruk van Erol.
We bespraken de details van de 997 Cabrio en Erol bood aan nog extra detailfoto’s (fotopresentatie op internet zou iets uitgebreider en gedetailleerder kunnen) per mail te sturen wat hij ook snel heeft gedaan. Ik ben bereid serieus geld te betalen maar dan moet ook wel alles kloppen in combinatie met een lage km stand.
Ik had zelf op dat een moment een in mint conditie verkerende GT zilveren 997 2S coupe en bespraken een mogelijke inruil. Ook ik stuurde hem alle beschikbare info over mijn auto en een serie foto’s.
Erol leek wel 24/7 bereikbaar en zo kwam het dat we append heen en weer op een zaterdagavond tot een voorwaardelijke overeenkomst kwamen die een reis vanuit Amstelveen naar Valkenburg rechtvaardigde. Een min of meer vergelijkbare auto inruilen is vaak een moeilijke (financiële) bal. Niet bij Carworld Classics dus!
Toen ik in Valkenburg aankwam trof ik Carworldclassics in een nette showroom met een mooie collectie vooral verschillende types 911. Tijdens mijn bezoek hebben we de auto uitgebreid doorgenomen (km- en schade check, beurten en facturen) en een proefrit gemaakt. De 997 voldeed absoluut aan mijn verwachtingen en Erol deed hetzelfde voor wat betreft mijn in te ruilen 997.
Vervolgens bespraken we aanvullende zaken zoals de garantie, uitgestelde beurt en wat kleine verbeteringen (zoals banden die Erol bewust nog niet had vervangen).
Een week later (de auto stond er strak en klaar bij) de auto opgehaald met een traan mijn 997 coupe ingeleverd maar met vooral een grote glimlach met de blauwe 997 Cabrio in mijn bezit. Genietend van de terugreis uit het naar het lijkt altijd zonnige Valkenburg.
Fijn om te weten dat er een bedrijf bestaat dat Carworld Classics heet met eigenaar Erol Ertan.
Ik kan op basis van mijn ervaring dit bedrijf dan ook zeker zeer aanbevelen!
 
Roel

Porsche 991 3.8 4S Coupe

Als u een mooie gebruikte en in uitstekende staat verkerende Porsche zoekt bent u bij Erol van Carworldclassics aan het juiste adres.
Erol is een gepassioneerde Porsche freak en eigenaar van een mooie Porsche showroom in Valkenburg en wat je daar ziet is net een snoepwinkel ,
Prachtige en in zeer goede staat verkerende gebruikte Porsches .
Alle gemaakte afspraken worden netjes nagekomen, de prijsstelling is  zeer correct, mijn auto is conform afspraak netjes bij mij thuis afgeleverd,
en ook nog een met Porsche Approved garantie via een erkende Porsche dealer .
Voor een Porsche dus naar Valkenburg, een aanrader!
 
Hans

Porsche 991 Carrera Coupe

Bij Carworldclassic mijn eerste Porsche gekocht. Alles was professioneel, prettig en tot in de puntjes geregeld!
En de auto was tiptop in orde.
Succes met de zaak, als ik nog eens weer in de buurt ben kom ik kijken.

E. van Marum

Porsche 997 3.8 S Coupe

De auto was in uitstekende staat en van zeer hoge kwaliteit. Dit was het geval voor alle auto's in de showroom. Erol nam alle tijd om ons over de auto te informeren en onze vragen te beantwoorden. Erol is een echte Porsche 911 liefhebber en dat blijkt uit zijn expertise.
Zonder voorbehoud kan ik CarWorld Classics ten zeerste aanbevelen.

Dirkjan

Porsche 991 3.8 4S Coupe

Mijn ervaring met Carworldclassics is vanaf het eerste moment tot en met het afleveren van de 911/991 zeer naar tevredenheid verlopen.
De inruil van mijn 997 liep vlotjes en de verdere afhandeling, zoals tussentijdse communicatie en het afleveren van de 991 idem dito.
In verband met een kras achterop, die wij over het hoofd hadden gezien is de auto opgehaald in Breda en later keurig hersteld teruggebracht.
Het is voor mij zeker niet naast de deur, maar ik vond bij Carworldclassics de auto, zoals ik hem wilde, qua uitvoering, kleur en verdere opties.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, zal ik me zeker weer bij dit bedrijf gaan oriënteren.

Hans

Porsche 991 Carrera Cabrio

Ik ben erg blij met mijn “nieuwe” 911, 991 cabriolet. Erol heeft mij uitstekend geholpen en de auto uitgebreid toegelicht. Omdat ik uit het westen van Nederland kom, hebben we initieel per telefoon de auto besproken. Op basis hiervan ben ik naar Limburg afgereisd. De ontvangst bij Car World Classics was zeer goed en we hebben verder naar de auto gekeken en een proefrit gedaan. De auto was precies zoals aan de telefoon besproken.
 
We hebben terplekke de deal gemaakt, en de auto is een week later bij mij thuis afgeleverd in een gesloten trailer. Heel fijn. Ik kon mijn oude 911 (997 cabriolet) eenvoudig inruilen en die werd bij aflevering van de nieuwe weer meegenomen.
 
Erol heeft ontzettend goed het proces begeleid, follow up gegeven en alle afspraken zijn nagekomen. Top.
 
Carworld Classics kan ik zeker aanbevelen.

Robert

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na al een jaar te hebben gezegd dat ik graag een Porsche wilde, was de grote dag aangekomen. We gaan een Porsche 997 Carrera S bekijken bij Carworldclassics, het 1e adres. Ik had voornemens
om diverse Porsches te gaan bekijken. Bij aankomst stond Erol ons al op te wachten. En daar in de showroom stond ie te pronken de 997 Carrera S waar mijn oog op gevallen was. Na wat tekst en uitleg van Erol werd de Porsche naar buiten gereden en mocht ik plaats nemen achter het stuur voor een proefrit, mijn 1e rit in een Porsche!! Ik was snel verkocht. Het geluid, de wegligging, een droom die uit kwam. Bij een kop koffie hebben we wat zaken besproken en ik hebben we afgesproken dat ik zo spoedig mogelijk iets laten zou laten weten. Ik wilde tenslotte eigenlijk nog andere Porsches gaan bekijken.

Eenmaal thuis aangekomen kon ik de Porsche en Erol met al zijn passie voor Porsches niet loslaten. Het duurde dus niet lang voor ik de knoop heb doorgehakt en ja gezegd heb tegen het mooie aanbod wat Erol gedaan had. Nadat ik de Porsche opgehaald heb, heeft Erol er zelfs nog voor gezorgd dat de winterbanden thuis bezorgd werden! Super tevreden over de afahandeling en after-service.

Het is zeker niet mijn laatste Porsche en zal voor een volgende aankoop de website van Carworldclassics.com in de gaten houden en dan ook zeker weer contact opnemen met Erol.

Sander

Porsche 996 3.8 4S Coupe

Ik was op zoek naar een Porsche 996 Cabriolet voor een klant en ik op het internet een Porsche 996 4S coupé tegen. Aan de hand van de foto’s bevond hij zich in een onwaarschijnlijk mooie conditie. Deze Porsche stond te koop bij Carworld Classics in Valkenburg. Na telefonische contact te hebben gehad met Erol, die mij de auto beschreef via de telefoon, ben ik 2 dagen later afgereisd naar het mooie Valkenburg.

Eenmaal aangekomen stond er een auto De auto die helemaal klopte met de omschrijving op internet en zoals Erol mij beschreven had. Echt een eerlijke auto waar ik naar op zoek was. De auto was zelfs zo mooi en keurig dealer onderhouden dat ik de auto niet kon laten staan en we gelijk een deal hebben gemaakt. Ik heb mijn klant later kunnen overtuigen om deze prachtige 996 4S coupé te kopen, in plaats van de cabriolet waarnaar hij op zoek was. Hij is nu nog steeds als een kind zo blij met deze auto.
 
Erol bedankt voor het leuke ontvangst en prettige samenwerking.

Wim

Porsche Panamera 4S

Normaal koop ik altijd een 'duurdere' auto bij de merk-dealer. Ik ben hiervoor zelfs eens in Duitsland bij een merkdealer geweest. Ik zag echter een auto staan bij carworldclassics.nl. Vanwege de vakkundige en mooie presentatie nam ik contact op met Erol van Carworldclassics.nl. Ondanks het wat voorzichtig aftasten, was het eerste contact zeer prettig en dat bleef zo tot de levering. De auto klopte helemaal. Ook alle andere auto's, voornamelijk Porsche's, die we daar zagen trouwens ook. De informatie was correct en toen we naar Valkenburg zijn gegaan voor de proefrit hebben we er een leuk dagje van gemaakt. Sterker nog, hierdoor wilden we geen aflevering bij ons thuis, maar de auto zelf af halen in Valkenburg om hem zelf naar huis te rijden.

Alle afspraken klopten, alle gewenste details waren te krijgen. Fijn dat we Erol’s mooie bedrijf gevonden hebben en wij zijn ontzettend blij met onze mooie auto.

Richard

Porsche 991 Carrera 4 Coupe

Na specifiek op zoek te zijn geweest naar een Agaat grijze Porsche 991 ben ik bij Erol van CarworldClassics terechtgekomen in het mooie Valkenburg aan de Geul.
Ik heb telefonisch contact gezocht met Erol en ben zeer vriendelijk te woord gestaan met de informatie die ik wilde weten over de betreffende 991. Toch even twijfel gehad omdat het geen officiële Porsche dealer betreft, maar na een bezoek aan de showroom en ook de manier waarop alle zaken en communicatie verliepen, besloten de bettreffende 991 aan te schaffen.
De manier van service, communicatie en ook aflevering op locatie is mij zeer goed bevallen en ook volgens afspraak. Tevens de afhandeling van een klein onderdeel wat defect was na 2 maanden, prima opgelost en naar tevredenheid.
Ik wil dan ook CarworldClassics aanbevelen voor de aanschaf van een Porsche of ander merk. Ik zal bij de volgende Porsche ook zeker contact opnemen met Erol!

Chris

Porsche 997 3.8 4S Cabrio

Op zoek naar een mooie, maar toch ook betaalbare Porsche 911 Cabrio ben ik, op aanraden van kenners, bij Carworld Classics in Valkenburg terechtgekomen. Een goed advies, want het aanbod bij deze specialist bleek uit strakke, goed verzorgde, betrouwbare auto's te bestaan. Stuk voor stuk met een aantoonbare onderhoudshistorie.

Frappant genoeg vond er geen verkoopgesprek plaats, maar werden relevante vragen gesteld. Nadat ik tot een akkoord was gekomen, mocht ik mijn keuze (zie foto) pas meenemen nadat de auto nòg een keer met alle technische en optische zorg was omringd.

Als ik ooit nog een keer overweeg om een andere Porsche te kopen, hoef ik niet meer te zoeken. Carworld Classics, dankjewel..!

Jan

Porsche 997 3.8 4S Coupe

Het begint, zoals met zo vele, met een jongensdroom. Je ziet er een rijden of staan en je denkt: "Als ik later groot ben dan koop ik er ook een, een Porsche 911". Dan ben je decennia later met pensioen, er vindt een gebeurtenis in je leven plaats, en je wordt in de actiemodus gezet: "schaf die Porsche 911 aan". Meteen een Porsche dealer bezocht die een occasion 996 Carrera 4S had staan. Het werd eigenlijk een teleurstellende ervaring. Welliswaar werd er een correcte inruilprijs geboden voor mijn auto echter kreeg ik daar absoluut niet een vertrouwd en betrouwbaar gevoel over de 996. Via een familie lid ben ik met CWC, Erol, telefonisch in contact gekomen. Erol is zeer gepassioneerd over Porsche. Zijn kennis over, en de liefde voor Porsche straalt hij werkelijk uit. Dit was het vertrouwen dat ik zocht en ben vanuit Amsterdam afgereisd naar Limburg. Aldaar een gastvrije ontvangst in een mooie showroom met een ruim aanbod van Porsches in werkelijk smetteloze staat. De aanschaf van een 997 Carrera 4S was vanaf het eerste contact met Erol binnen 24uur een feit op basis van prijs, vertrouwen en kwaliteit. De grote onderhoudsbeurt, als onderdeel van de oplevering, heeft CWC geregeld met PC Rotterdam. Nog dezelfde dag ben ik gebeld door PCR voor het maken van een afspraak. Mijn droom is eindelijk realiteit met hulp van Erol van CWC, ik geniet van elke rit in mijn Porsche Carrera 4S uit 2006!

Frank

Porsche 991 3.8 S Coupe

Na enig online zoekwerk ben ik bij Carwoldclassics terecht gekomen, waar een aantal prachtige porsche’s worden aangeboden. De website van Carworldclassics  presenteert haar aanbod zeer professioneel en het gaf me een goede indruk.

De 991 die werd aangeboden heeft me doen besluiten naar het zuiden te rijden. Weliswaar een eind rijden vanuit het midden van het land, maar het bleek de moeite waard. Na een hartelijk ontvangst in de mooie showroom ben ik met Erol een proefrit gaan maken. Een uur later was de deal beklonken. Inmiddels is de 991 van het gezellige zuiden verhuisd naar het midden van het land.

Erol en Bob dank voor de goede zorg, ik ga genieten van mijn aanwinst!

L. Conrads

Porsche 997 3.6 Turbo Coupe

Mijn eerste Porsche gekocht bij Carworldclassics in Valkenburg! Super service met vriendelijk contact. Eerlijke en mooie selectie van Porsches, zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

S. Rademacher

Renault 5 Turbo

Sehr freundlich und auf alle Fragen kompetenten Antworten.
Ich empfehle Carworldclassics.

H. Koch (AT)