Reviews

Porsche 997 4S 3.8 Cabrio

Ik volgde de website van Erol al enige tijd om eens te kijken naar een nieuwe cabrio. Diverse keren het 'bijna' gevoel gehad maar recent het echte ja gevoel bij een prachtige Porsche 997 4s cabrio. Een mail gestuurd met daarbij de gegevens van mijn in te ruilen cabrio. Snel een telefoontje van Erol gehad. In deze digitale tijd voor mij de perfecte klantbenadering. De afspraak bij Erol was prima. Voldoende tijd en gelegenheid voor de proefrit, het stellen en beantwoorden van vragen en al heel snel tot elkaar gekomen. Kortom een zeer professionele benadering hetgeen veel vertrouwen geeft. Tot het moment van de levering van de auto zijn we van elke stap in het proces op de hoogte gehouden. Nogmaals een professionele communicatie op een zeer persoonlijke manier. De auto is perfect afgeleverd. Inmiddels al fijne kilometers gereden met deze nieuwe aanwinst. Er zullen er nog vele volgen waaronder zeker nog eens bezoek aan de showroom van Erol in het pittoreske Valkenburg. 
 
P. de Bie 

Porsche 997.2 Turbo S

Ik zocht een mooie goede Porsche 997 Turbo S voor bij de collectie. Na wat zoeken kwam ik uiteindelijk bij Erol van Carworldclassic terecht in het mooie zuidelijk gelegen Valkenburg ad Geul. Erol had precies de kleur en versie staan die ik zocht. Na wat bellen en mailen ben ik in het weekend gaan kijken, eventueel op een avond was ook mogelijk! Fijn die flexibiliteit. De auto was precies tot in de kleinste details zoals omschreven op de site en gedurende onze telefoon gesprekken. Ik kan niet anders zeggen dat het hele proces van het begin tot het einde op een zeer professionele en vriendelijke manier is verlopen. Zeker ook omdat ik nog wat extra wensen had die na overleg keurig en conform afspraak werden opgepakt en uitgevoerd. Nadat de deal gemaakt was vond de afwikkeling op een zeer professionele manier plaats. Heerlijk om ook eens op een rustige en correcte manier een echt goede auto te kopen zonder gepusht te worden.
Erol, bedankt voor de prettige en goede samenwerking gedurende deze aankoop. Mocht er nog een volgende Porsche komen dan weet ik je zeker weer te vinden.

T. Jansen

Porsche 997.2 4S 3.8 Cabrio

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking die mijn inziens op een zeer professionele en kwalitatieve wijze gebeurde.
 
T. Willemarck (B)

Porsche 997 S 3.8 Coupe 'Porsche Exclusive'

Op zoek naar een mooie Porsche 911/997 belanden we na enig zoeken bij Carworldclassics.com. Daar stond een zeer bijzondere 997 in 'Porsche Exclusive' uitvoering. Dus toch maar vanuit de regio Utrecht naar Valkenburg gereden na een afspraak te hebben gemaakt. En daar kregen we geen spijt van! De showroom is keuring en de auto's staan er piekfijn bij. De ontvangst door Erol was vriendelijk en professioneel. Geen moeite om de auto achteruit de showroom te 'bevrijden' voor een proefrit. De auto reed super, de papieren waren duidelijken het aanbod voor inruil passend bij onze verwachtingen. Dus de deal gedaan en nu heel blij met onze 2008 Porsche 997 Carrera S Exclusive. Na aankoop was er een probleempje met de elektra, ook dat werd keuring opgelost. Een van de weinige bedrijven die 'de klant is koning' echt nog serieus nemen!

J. Mulder

Porsche 997 4S 3.8 Coupe

Toen ik eenmaal het besluit had genomen om een Porsche te kopen had ik al snel in mijn hoofd zitten waar de Porsche aan moest voldoen. Ik kwam al snel uit op de site van Carworldclassics.com. Mijn oog viel continue op een Porsche 997 4S van 2008. Ik belde vervolgens op een vrijdag dat ik interesse had in deze auto. Wat volgde was een prettig gesprek met Erol. We kwamen als snel tot een afspraak een dag later op zaterdag om 16.00 uur in Valkenburg. Ik ben zaterdagmiddag samen met mijn 2 zonen vanuit Brabant afgereisd naar Valkenburg. Conform afspraak stond de auto klaar en werden we hartelijk ontvangen door Erol. Er was binnen een split second vertrouwen, wederzijds respect op een prettige manier en we deelden samen de passie voor Porsches. Na een kop koffie gedronken te hebben, werd de auto uitgelegd en kreeg ik al snel de sleutels overhandigd om een proefrit te maken met mijn 2 zonen.
Ondanks het feit dat ik alleen maar orienterend naar Valkenburg was gereden, was ik een uur later de trotse eigenaar van mijn eerste Porsche. Ik ben die avond op uitnodiging van Erol met de kinderen naar het centrum van Valkenburg gegaan om wat te eten.  Het centrum was ondergedompeld in kerstsfeer en dat maakte de dag magisch. 
De aflevering was perfect evenals de after sales. De auto had conform afspraak een afleverbeurt gehad, de auto was afgetankt en Erol heeft mij nog geadviseerd waar ik mijn Porsche kon laten verzekeren. Tijdens de aflevering gaf ik aan graag nog een beschermhoes en een accu druppellader te willen hebben. Hij heeft deze meteen voor mij besteld en thuis laten afleveren.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, dan ga ik zeker weer contact opnemen met Erol.
Sleutelwoorden zijn: passie, vertrouwen, transparantie, kundigheid en bovenal hartelijk.

L. Talboom

Porsche 991 4S Coupe

Al langere tijd speelde ik met de gedachte om mijn 993 2S te verkopen en te gaan voor een mooie 997 GTS of een 991 4S full options, zonder schuifdak.
Een Porsche kopen is nog tot daar aan toe, zelf particulier een Porsche verkopen is van geheel andere orde, hetgeen de beslissing de 993 te verkopen vertraagd heeft.
Uiteindelijk ben ik met Erol van Carworldclassics in contact gekomen via mijn BMW dealer en hebben wij de mogelijkheden en onmogelijkheden samen verkend tijdens een eerste gesprek.
Om tot een goede prijs voor mijn 993 2S te komen zou mijn Porsche 993 eerst in consignatie verkocht worden en dan zouden we kijken naar een geschikte 997 GTS of 991 4S bij Erol.
Op zaterdag hebben we een fotosessie met de 993 gedaan, op zondag werd de auto op de Carworldclassics site geplaatst, dinsdag kwam al de eerste serieuze potentiële koper en een week later hebben we de deal rond gemaakt. Zo snel kan het gaan dus!
Aangezien mijn specifieke wensenlijst voor de nieuwe Porsche bij Erol bekend was, heeft hij in dezelfde week  een in Nederland geleverde 991 4S ingekocht, die volledig aan bovenvermelde wensenpakket voldeed.
Zo heeft hij in twee weken tijd mijn 993 2S verkocht en mij de Porsche 991 4S geleverd precies in de uitvoering die ik graag wilde. Alles is perfect verlopen voor beide partijen.
Ik kan Carworldclassics bij iedereen aanbevelen die een 'echte' Porsche wil kopen.
 
Erol, bedankt voor de moeite en het wederzijdse vertrouwen en als ik weer op zoek ben, weet ik je natuurlijk te vinden.
 
B. Ambaum

Porsche 997 S Cabriolet

Tijdens mijn zoektocht naar een 997 2S cabrio in mijn favoriete kleurstelling “Blauw Blauw Blauw” trof ik op internet bij Carworldclassics in Valkenburg een auto aan die aan mijn wensenlijstje voldeed. 
Ik had eerlijk gezegd nooit eerder van dit bedrijf gehoord en besloot contact  op te nemen met de eigenaar Erol Ertan.
Ik kreeg tijdens dit telefoongesprek een vriendelijke en betrouwbare maar ook zakelijke indruk van Erol.
We bespraken de details van de 997 Cabrio en Erol bood aan nog extra detailfoto’s (fotopresentatie op internet zou iets uitgebreider en gedetailleerder kunnen) per mail te sturen wat hij ook snel heeft gedaan. Ik ben bereid serieus geld te betalen maar dan moet ook wel alles kloppen in combinatie met een lage km stand.
Ik had zelf op dat een moment een in mint conditie verkerende GT zilveren 997 2S coupe en bespraken een mogelijke inruil. Ook ik stuurde hem alle beschikbare info over mijn auto en een serie foto’s.
Erol leek wel 24/7 bereikbaar en zo kwam het dat we append heen en weer op een zaterdagavond tot een voorwaardelijke overeenkomst kwamen die een reis vanuit Amstelveen naar Valkenburg rechtvaardigde. Een min of meer vergelijkbare auto inruilen is vaak een moeilijke (financiële) bal. Niet bij Carworld Classics dus!
Toen ik in Valkenburg aankwam trof ik Carworldclassics in een nette showroom met een mooie collectie vooral verschillende types 911. Tijdens mijn bezoek hebben we de auto uitgebreid doorgenomen (km- en schade check, beurten en facturen) en een proefrit gemaakt. De 997 voldeed absoluut aan mijn verwachtingen en Erol deed hetzelfde voor wat betreft mijn in te ruilen 997.
Vervolgens bespraken we aanvullende zaken zoals de garantie, uitgestelde beurt en wat kleine verbeteringen (zoals banden die Erol bewust nog niet had vervangen).
Een week later (de auto stond er strak en klaar bij) de auto opgehaald met een traan mijn 997 coupe ingeleverd maar met vooral een grote glimlach met de blauwe 997 Cabrio in mijn bezit. Genietend van de terugreis uit het naar het lijkt altijd zonnige Valkenburg.
Fijn om te weten dat er een bedrijf bestaat dat Carworld Classics heet met eigenaar Erol Ertan.
Ik kan op basis van mijn ervaring dit bedrijf dan ook zeker zeer aanbevelen!
 
R. Griffioen

Porsche 991 4S 3.8 Coupe

Als u een mooie gebruikte en in uitstekende staat verkerende Porsche zoekt bent u bij Erol van Carworldclassics aan het juiste adres.
Erol is een gepassioneerde Porsche freak en eigenaar van een mooie Porsche showroom in Valkenburg en wat je daar ziet is net een snoepwinkel ,
Prachtige en in zeer goede staat verkerende gebruikte Porsches .
Alle gemaakte afspraken worden netjes nagekomen, de prijsstelling is  zeer correct, mijn auto is conform afspraak netjes bij mij thuis afgeleverd,
en ook nog een met Porsche Approved garantie via een erkende Porsche dealer .
Voor een Porsche dus naar Valkenburg, een aanrader!
 
Hans Tuyl

Porsche 991 Carrera Coupe

Bij Carworldclassic mijn eerste Porsche gekocht. Alles was professioneel, prettig en tot in de puntjes geregeld!
En de auto was tiptop in orde.
Succes met de zaak, als ik nog eens weer in de buurt ben kom ik kijken.
E. van Marum

Porsche 997 S 3.8 Coupe

De auto was in uitstekende staat en van zeer hoge kwaliteit. Dit was het geval voor alle auto's in de showroom. Erol nam alle tijd om ons over de auto te informeren en onze vragen te beantwoorden. Erol is een echte Porsche 911 liefhebber en dat blijkt uit zijn expertise.
Zonder voorbehoud kan ik CarWorld Classics ten zeerste aanbevelen.
D. Schouten

Porsche 991 4S 3.8 Coupe

Mijn ervaring met Carworldclassics is vanaf het eerste moment tot en met het afleveren van de 911/991 zeer naar tevredenheid verlopen.
De inruil van mijn 997 liep vlotjes en de verdere afhandeling, zoals tussentijdse communicatie en het afleveren van de 991 idem dito.
In verband met een kras achterop, die wij over het hoofd hadden gezien is de auto opgehaald in Breda en later keurig hersteld teruggebracht.
Het is voor mij zeker niet naast de deur, maar ik vond bij Carworldclassics de auto, zoals ik hem wilde, qua uitvoering, kleur en verdere opties.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, zal ik me zeker weer bij dit bedrijf gaan oriënteren.
H. Molkenboer

Porsche 991 Carrera Cabrio

Ik ben erg blij met mijn “nieuwe” 911, 991 cabriolet. Erol heeft mij uitstekend geholpen en de auto uitgebreid toegelicht. Omdat ik uit het westen van Nederland kom, hebben we initieel per telefoon de auto besproken. Op basis hiervan ben ik naar Limburg afgereisd. De ontvangst bij Car World Classics was zeer goed en we hebben verder naar de auto gekeken en een proefrit gedaan. De auto was precies zoals aan de telefoon besproken.
 
We hebben terplekke de deal gemaakt, en de auto is een week later bij mij thuis afgeleverd in een gesloten trailer. Heel fijn. Ik kon mijn oude 911 (997 cabriolet) eenvoudig inruilen en die werd bij aflevering van de nieuwe weer meegenomen.
 
Erol heeft ontzettend goed het proces begeleid, follow up gegeven en alle afspraken zijn nagekomen. Top.
 
Car World Classics kan ik zeker aanbevelen.

R. Mous

Porsche 997 S 3.8 Coupe

Na al een jaar te hebben gezegd dat ik graag een Porsche wilde, was de grote dag aangekomen. We gaan een Porsche 997 Carrera S bekijken bij Carworldclassics, het 1e adres. Ik had voornemens
om diverse Porsches te gaan bekijken. Bij aankomst stond Erol ons al op te wachten. En daar in de showroom stond ie te pronken de 997 Carrera S waar mijn oog op gevallen was. Na wat tekst en uitleg van Erol werd de Porsche naar buiten gereden en mocht ik plaats nemen achter het stuur voor een proefrit, mijn 1e rit in een Porsche!! Ik was snel verkocht. Het geluid, de wegligging, een droom die uit kwam. Bij een kop koffie hebben we wat zaken besproken en ik hebben we afgesproken dat ik zo spoedig mogelijk iets laten zou laten weten. Ik wilde tenslotte eigenlijk nog andere Porsches gaan bekijken.

Eenmaal thuis aangekomen kon ik de Porsche en Erol met al zijn passie voor Porsches niet loslaten. Het duurde dus niet lang voor ik de knoop heb doorgehakt en ja gezegd heb tegen het mooie aanbod wat Erol gedaan had. Nadat ik de Porsche opgehaald heb, heeft Erol er zelfs nog voor gezorgd dat de winterbanden thuis bezorgd werden! Super tevreden over de afahandeling en after-service.

Het is zeker niet mijn laatste Porsche en zal voor een volgende aankoop de website van Carworldclassics.nl in de gaten houden en dan ook zeker weer contact opnemen met Erol.

S. Ketels

Porsche 996 4S 3.8 Coupe

Ik was op zoek naar een Porsche 996 Cabriolet voor een klant en ik op het internet een Porsche 996 4S coupé tegen. Aan de hand van de foto’s bevond hij zich in een onwaarschijnlijk mooie conditie. Deze Porsche stond te koop bij Car World Classics in Valkenburg. Na telefonische contact te hebben gehad met Erol, die mij de auto beschreef via de telefoon, ben ik 2 dagen later afgereisd naar het mooie Valkenburg.

Eenmaal aangekomen stond er een auto De auto die helemaal klopte met de omschrijving op internet en zoals Erol mij beschreven had. Echt een eerlijke auto waar ik naar op zoek was. De auto was zelfs zo mooi en keurig dealer onderhouden dat ik de auto niet kon laten staan en we gelijk een deal hebben gemaakt. Ik heb mijn klant later kunnen overtuigen om deze prachtige 996 4S coupé te kopen, in plaats van de cabriolet waarnaar hij op zoek was. Hij is nu nog steeds als een kind zo blij met deze auto.
 
Erol bedankt voor het leuke ontvangst en prettige samenwerking.

W. Blokland

Porsche Panamera 4S

Normaal koop ik altijd een 'duurdere' auto bij de merk-dealer. Ik ben hiervoor zelfs eens in Duitsland bij een merkdealer geweest. Ik zag echter een auto staan bij carworldclassics.nl. Vanwege de vakkundige en mooie presentatie nam ik contact op met Erol van Carworldclassics.nl. Ondanks het wat voorzichtig aftasten, was het eerste contact zeer prettig en dat bleef zo tot de levering. De auto klopte helemaal. Ook alle andere auto's, voornamelijk Porsche's, die we daar zagen trouwens ook. De informatie was correct en toen we naar Valkenburg zijn gegaan voor de proefrit hebben we er een leuk dagje van gemaakt. Sterker nog, hierdoor wilden we geen aflevering bij ons thuis, maar de auto zelf af halen in Valkenburg om hem zelf naar huis te rijden.

Alle afspraken klopten, alle gewenste details waren te krijgen. Fijn dat we Erol’s mooie bedrijf gevonden hebben en wij zijn ontzettend blij met onze mooie auto.

R. van Eck

Porsche 991 Carrera 4 Coupe

Na specifiek op zoek te zijn geweest naar een Agaat grijze Porsche 991 ben ik bij Erol van CarworldClassics terechtgekomen in het mooie Valkenburg aan de Geul.
Ik heb telefonisch contact gezocht met Erol en ben zeer vriendelijk te woord gestaan met de informatie die ik wilde weten over de betreffende 991. Toch even twijfel gehad omdat het geen officiële Porsche dealer betreft, maar na een bezoek aan de showroom en ook de manier waarop alle zaken en communicatie verliepen, besloten de bettreffende 991 aan te schaffen.
De manier van service, communicatie en ook aflevering op locatie is mij zeer goed bevallen en ook volgens afspraak. Tevens de afhandeling van een klein onderdeel wat defect was na 2 maanden, prima opgelost en naar tevredenheid.
Ik wil dan ook CarworldClassics aanbevelen voor de aanschaf van een Porsche of ander merk. Ik zal bij de volgende Porsche ook zeker contact opnemen met Erol!

C. Peters

Porsche 997 4S 3.8 Cabrio

Op zoek naar een mooie, maar toch ook betaalbare Porsche 911 Cabrio ben ik, op aanraden van kenners, bij Carworld Classics in Valkenburg terechtgekomen. Een goed advies, want het aanbod bij deze specialist bleek uit strakke, goed verzorgde, betrouwbare auto's te bestaan. Stuk voor stuk met een aantoonbare onderhoudshistorie.

Frappant genoeg vond er geen verkoopgesprek plaats, maar werden relevante vragen gesteld. Nadat ik tot een akkoord was gekomen, mocht ik mijn keuze (zie foto) pas meenemen nadat de auto nòg een keer met alle technische en optische zorg was omringd.

Als ik ooit nog een keer overweeg om een andere Porsche te kopen, hoef ik niet meer te zoeken. Carworld Classics, dankjewel..!

J. Vermeer

Porsche 997 4S 3.8 Coupe

Het begint, zoals met zo vele, met een jongensdroom. Je ziet er een rijden of staan en je denkt: "Als ik later groot ben dan koop ik er ook een, een Porsche 911". Dan ben je decennia later met pensioen, er vindt een gebeurtenis in je leven plaats, en je wordt in de actiemodus gezet: "schaf die Porsche 911 aan". Meteen een Porsche dealer bezocht die een occasion 996 Carrera 4S had staan. Het werd eigenlijk een teleurstellende ervaring. Welliswaar werd er een correcte inruilprijs geboden voor mijn auto echter kreeg ik daar absoluut niet een vertrouwd en betrouwbaar gevoel over de 996. Via een familie lid ben ik met CWC, Erol, telefonisch in contact gekomen. Erol is zeer gepassioneerd over Porsche. Zijn kennis over, en de liefde voor Porsche straalt hij werkelijk uit. Dit was het vertrouwen dat ik zocht en ben vanuit Amsterdam afgereisd naar Limburg. Aldaar een gastvrije ontvangst in een mooie showroom met een ruim aanbod van Porsches in werkelijk smetteloze staat. De aanschaf van een 997 Carrera 4S was vanaf het eerste contact met Erol binnen 24uur een feit op basis van prijs, vertrouwen en kwaliteit. De grote onderhoudsbeurt, als onderdeel van de oplevering, heeft CWC geregeld met PC Rotterdam. Nog dezelfde dag ben ik gebeld door PCR voor het maken van een afspraak. Mijn droom is eindelijk realiteit met hulp van Erol van CWC, ik geniet van elke rit in mijn Porsche Carrera 4S uit 2006!

F. Calbo

Porsche 991 S 3.8 Coupe

Na enig online zoekwerk ben ik bij Carwoldclassics terecht gekomen, waar een aantal prachtige porsche’s worden aangeboden. De website van Carworldclassics  presenteert haar aanbod zeer professioneel en het gaf me een goede indruk.

De 991 die werd aangeboden heeft me doen besluiten naar het zuiden te rijden. Weliswaar een eind rijden vanuit het midden van het land, maar het bleek de moeite waard. Na een hartelijk ontvangst in de mooie showroom ben ik met Erol een proefrit gaan maken. Een uur later was de deal beklonken. Inmiddels is de 991 van het gezellige zuiden verhuisd naar het midden van het land.

Erol en Bob dank voor de goede zorg, ik ga genieten van mijn aanwinst!

L. Conrads

Porsche 997 3.8 Turbo Coupe

Mijn eerste Porsche gekocht bij Carworldclassics in Valkenburg! Super service met vriendelijk contact. Eerlijke en mooie selectie van Porsches, zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

S. Rademacher

Renault 5 Turbo

Sehr freundlich und auf alle Fragen mit kompetenten Antworten.
Ich empfehle Carworldclassics.

H. Koch