Whatsapp ons!

Reviews

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Wij zijn al jaren Porsche liefhebber, onze laatste was een Boxster S maar hebben hem verkocht toen we in 2012 voor werk naar het buitenland vertrokken. Eenmaal terug ben ik gelijk weer opzoek gegaan en deze keer moest het een 911/991 Cabrio worden, het liefst in grijs, zwart of donker-blauw. Omdat ik nu in Frankrijk woon heb ik alle Franse en Duitse auto sites enkele maanden uitvoerig doorgespit alsmede enkele bezoekjes gebracht aan lokale aanbieders. Uiteindelijk stuitte op een mooie Cabrio S in de kleur Platinum Silver Metallic, die tot mijn verbazing in Valkenburg stond. Na een telefoontje voor wat meer informatie werd ik na een vriendelijk gesprek met Bart teruggebeld door Erol. Hij legde mij het verkoop concept van Carworld Classics uit; Nederlands/Duits geleverde Porsches, sluitend Porsche dealer onderhoud en een schadevrije historie. Na het gesprek werd ik enthousiast maar om even vanuit Zuid-Frankrijk naar Nederland te gaan om de wagen te gaan bekijken en proefrijden was een uitdaging vanwege de corona restricties maar zeker ook de afstand was me even te ver. En, als de koop door zou gaan, zou ik nog een keer terug moeten om hem op te halen. Een optie was om de auto ongezien kopen maar dat doe je natuurlijk niet ….. of misschien toch wèl??
 
Na een aantal telefoontjes, e-mail’s en whatsapp’s kreeg ik alle informatie van Erol en was er genoeg vertrouwen om deze 911 op afstand te kopen. Eerst nog een grote onderhoudsbeurt bij Porsche Centrum Gelderland en voorzien van nieuw rubber rondom, de benodigde papieren om hem op Frans kenteken te zetten werden door Petra verzorgt. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden mbt het rijklaar maken en aflevering, uiteindelijk hebben we afgesproken de 911 naar Frankrijk te transporteren. De wagen was conform zoals op de site beschreven en zoals Erol mij had toegelicht. Het is een genot om in te rijden en er komt een fantastisch geluid uit die Sportabgasanlage, zeker met het kapje open. Er waren 2 kleine dingetjes in het interieur die ik in overleg met Bart bij het lokale Porsche Centrum naar tevredenheid heb laten oplossen. Erol en zijn team zijn transparant en komen na wat afgesproken is, Carworld Classics is beslist een aanrader voor een betrouwbare goed onderhouden gebruikte Porsche.
 
Bob
 

Porsche 991 3.8 Turbo S Cabrio

We waren opzoek naar een Porsche 991 cabrio en na ons eerste bezoek bij Carworldclassics werden we op de hoogte gesteld van een Porsche 991 Turbo S Cabrio die binnen zou komen. Bij de tweede afspraak waren we volledig verkocht. Het ontvangst en contact met Erol is oprecht en verloopt ook na de aanschaf prima. We hadden genoeg vragen en deze werden vakkundig beantwoord. We hebben er voor gekozen om de auto zelf op te halen en hier is uitgebreid de tijd voor genomen door Bart om alle details toe te lichten. De oprechtheid en eerlijkheid gedurende het de aankoopproces en aftersales heeft onze keuze achteraf nog meer bevestigd en we zijn blij dat we onze aankoop bij CarWorldclassics gedaan hebben.

Familie Gorissen

Porsche 997 4S 3.8 Coupe

I purchased a Porsche 997.2 S Cpu[e from Carworldclassics at the end of June 2020. After a first visit to discover the car, I experienced a company of Porsche enthusiasts, welcoming, available and attentive to the customer. The car was as advertised and presented as described in a superb showroom... After a complete presentation and a test drive, I did not hesitate to buy the car and I have no regrets. Erol and his team are very professional and at Carworldclassics the commitments are met. I therefore recommend this company to anyone who is looking for a quality Porsche 911.

Jose

Porsche 991 Carrera Coupe

Ik was in het bezit van een Porsche 997, bouwjaar 2006 en al een tijd op zoek naar een 991. Na een lange zoekactie kwam ik in contact met Carworldclassic in Valkenburg. Daar stond een mooie 991 Carrera, maar die was net verkocht. Tijdens het bezoek hebben we het toen nog over de eventuele inruil gesproken. 3 Maanden later zag ik op de website van Carworldclassics een agaatgrijze Porsche 991 staan met de opties die ik graag wilde. Binnen 24 uur was de deal geregeld, beiden wat water bij de wijn gedaan. Bij de Porsche 991 werd bij Porsche Maastricht nog een aankoopkeuring uitgevoerd, waarbij nog een kleine reparatie werd uitgevoerd. Ik kreeg een gedetailleerd rapport bij de aflevering. De aflevering was verder perfect, Bart heeft nog eens de verschillen met de 997 uitgelegd. Vertrokken met een glanzende bolide! Al met al goede ervaringen met Carworldclassics!

Raymond 

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Coupe

A la recherche de ma première Porsche, j'ai eu la chance d'être épaulé par quelques amis porschistes.
Nous avons écumé internet (leboncoin, la centrale, autoscoot24, automobile.Fr ainsi que les forums spécialisés).
La recherche a duré plusieurs mois.
 
Après plusieurs tentatives, nous avons repéré une jolie 997 C4S aux Pays-Bas. La voiture était très jolie, l'historique paraissait limpide et le prix bien placé.
Acheté sa première porsche à l'étranger et sans la voir a été un véritable dilemme.
 
Après un premier échange avec Erol, nous avons opté pour un FaceTime à plusieurs (merci les amis porschistes) pour voir la voiture en détails et poser un maximum de questions à Erol.
Erol connaît parfaitement son sujet et nous a bien rassuré. Après quelques heures de réflexion, le bon de commande était signé.
 
Par la suite, j'ai été accompagné par Petra qui s'est occupée des papiers pour pouvoir importer le véhicule. Point positif, elle parle parfaitement francais. Ça a bien aidé les démarches.
 
Quitte à tout faire à distance, le véhicule a été livré devant chez moi par leur service de livraison (rapide, efficace et plus abordable que de faire l'aller retour en Hollande).
 
Bref, c'était une superbe expérience. Ils sont sympa, pro et efficaces.
 
Après 2 mois d'utilisations, rien à signaler. Tout va bien. 
Les papiers français ont été faits avec facilité. Elle est maintenant française et fait partie de la famille.

Christophe

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Meine Erfahrungen mit der Firma Carworldclassics: Von der ersten Kontaktaufnahme bis hin zur Übergabe des Autos verlief alles absolut reibungslos.
Die Fahrzeuge befinden sich alle ausnahmslos im sehr guten Zustand. Die Abwicklung zur Anmeldung meines Fahrzeuges ihn Deutschland war überhaupt kein Problem.
Die Firma Carworldclassics kümmerte sich um alles. Sehr professionelle Beratung und Kundendienst. In der Summe sehr zu Empfehlen!

Andi
 

Porsche 997 3.8 Turbo Coupe

Ik was op zoek naar een mooie en goede Porsche 997 mk2 Turbo. Na een uitgebreide zoektocht (en navraag bij Porsche Gelderland) ben ik terechtgekomen bij Carworldclassics. 
Die hadden hele mooie 911’s staan en ook mijn 997 Turbo Coupe PDK. De eerste indruk was gelijk goed, ontvangen in mooie showroom waar Erol ruim de tijd voor je neemt. Heel duidelijk, deskundig en eerlijk verhaal. Ook de aftersales door Bart is zonder meer prima, echt Porsche waardig. Ik kan ze van harte aanbevelen. 

Erik

Porsche 991 Carrera Coupe

Je recommande tout particulièrement la société Carworldclassics !
 Ils ont été très réactifs suite à mon premier contact et m’ont permis de finaliser très rapidement l’achat en dépit des démarches liées au fait que je souhaitais ramener le véhicule en France.
L’accueil est à la fois très professionnel, chaleureux et sympathique. Merci Bart et Petra ! 
La voiture est remarquablement présentée et préparée dans le showroom et dans un état conforme à la description.
La transaction s’est donc faite très rapidement et le service après-vente est réalisé.
J’achèterai naturellement ma prochaine Porsche chez Carworldclassics !

Laurent

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Cabrio

Bij toeval ben ik terecht gekomen bij Carworldclassic. Het telefonisch contact was prettig en aangenaam. Afspraak gemaakt met Erol. Ontvangst was zeer prettig en de showroom ademde vertrouwen uit.
Gesprek en proefrit was overeenkomstig. Duidelijk, puur en eerlijk. Ken de Autowereld goed en kan zeggen dat dit bedrijf er boven uit steekt. Porsche gekocht en het vertrouwen is niet beschaamd. 
Tevreden en blij met de de cabrio. Eindelijk een persoon die ZEGT WAT HIJ DOET EN DOET WAT HIJ ZEGT!!
Veel succes Erol.

Gep

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Cabrio

Het is me een genoegen potentiële kopers te laten weten hoe ik de omgang en service van Carworldclassics heb ervaren. Zaterdag getelefoneerd en natuurlijk waren wij zondag van harte welkom. Na een plezierig en zeer informatief gesprek en proefritten in drie auto’s kozen we voor de zwarte 991 S cabrio. Om hem net iets beter uit te laten komen werden op advies van Erol de velgen zwart gespoten. Dat maakte hem af! Zalige auto, betrouwbaar adres, zeer klantvriendelijk..... over drie jaar ruilen we hem bij Erol in voor de volgende! 😄

Martin 
 

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Na al een tijdje het aanbod Porsches via de sites van de Porsche-dealers in de gaten te hebben gehouden kwamen wij op een zaterdagavond terecht op de site van Carworld Classics in Valkenburg a/d Geul. Daar stond de auto die onze interesse had, dus zondagochtend toch maar even gebeld en tot onze verrassing was Erol van harte bereid om voor die middag nog een afspraak te maken. In Valkenburg aangekomen stond deze auto al vooraan te “shinen” in de showroom. Na een meer dan aangename kennismaking, waarbij Erol uitgebreid vertelde over zijn ervaringen, relatie met Porsche-dealers en onze vragen beantwoordde kochten wij, na een uitgebreide proefrit, een Porsche 997 Carrera 4S Cabrio. We hebben al optimaal genoten van deze auto, echter de kriebels naar een nieuwer model bleven.
 
Door onze goede ervaringen met Erol en Bart (zowel de sales als after-sales klopt als een bus) was het logisch dat ook deze bij Erol vandaan moest komen. Door de persoonlijke aandacht en het goede advies van zowel Erol als Bart en de prima auto’s die Carworld Classics in de collectie heeft, zijn wij ook dit keer weer goed geslaagd. Nu een Porsche 991 Carrera S Cabrio. Wel heb ik Erol moeten beloven deze keer langer van deze auto te gaan genieten en gezien de eerste kilometers moet dit gaan lukken.

Moritz


 

Porsche 991 Carrera 4 PDK

Ich bin auf das gutes Angebot über ein Internet-Autoportal gestoßen und habe mich entschlossen, Carworldclassics in den Niederlanden aufzusuchen. 
Ohne Zögern habe ich den ins Auge gefasste Porsche 991 Coupé gekauft.
Hier stimmte von Anfang an alles.
Die Freundlichkeit der Verkäufer, die Wertschätzung des Kunden, das gute Angebot und alle weiteren Rahmenbedingungen wie deutscher TÜV, die Garantie und die Lieferung. Das alles machte den Kauf perfekt und verlief zuverlässig und problemlos.
Wer also hier zögerlich ist, dem will ich sagen, dass es dazu keinen Grund gibt. Meinen nächsten Porsche kaufe ich sicher wieder bei Carworldclassics!

Peter

Porsche 997 3.8 Turbo Cabrio

Ich möchte mich nochmal für die perfekte Abwicklung beim Kauf meines „neuen“  Porsche bei Euch bedanken. Der vereinbarte  Besichtigungstermin am Samstag (14.00 Uhr) und die Abholung am folgenden Samstag ist normalerweise nicht selbstverständlich. Die Zulassung in Deutschland am folgenden Montag ( morgens TÜV – nachmittags Zulassungsstelle – 15.00 Uhr  deutsches Kennzeichen ) hat dank der vorhandenen erforderlichen Papiere problemlos funktioniert. Ein sehr schönes Auto zum einem guten Preis – gute Kommunikation von der ersten  Anfrage bis zur Zulassung – besser geht’s nicht. Danke!

Wolfgang

Porsche 997 3.8 Turbo S Cabrio PDK

Ik heb een unieke en bijzondere Porsche 997 Turbo S Cabrio met 15.800 km op de teller bij Carworldclassics gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht en mijn ervaring(en) met Erol en zijn team waren zoals je van dit merk mag verwachten, een woord geweldig. Ik kan dan ook niet anders dan iedereen die een echte Porsche 911 wil aanschaffen adviseren bij Carworldclassics te gaan kijken! Een eerlijk en betrouwbaar adres👌👍.

Rene
 

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Op zoek naar een Porsche 991 ben ik na een positieve aanbeveling van een relatie op de website van Carworldclassics terecht gekomen. In eerste instantie wilde ik een 991 Cabrio in de kleur zwart. Nu had Erol een mooie witte 991 Cabrio in de showroom staan en deze was zeker de moeite waard om te bekijken. Erol moest toch bij mij in de buurt zijn voor een afspraak en was bereid de auto mee te nemen zodat ik deze op locatie kon bekijken. Ik was direct verkocht toen ik de auto zag en na een proefrit en inzien van de historie hebben we aankoop afgerond. 
De kwaliteit van de auto met dealerhistorie maakte dat ik ipv van bij een Porsche Dealer de auto bij Carworldclassics heb gekocht en hopelijk de volgende wederom bij Carworldclassic. 
Zeker nadat er een klein probleem zich aandiende wat Erol kosteloos onder de garantie bij de Porsche Deler bij mij in de buurt heeft laten oplossen. 
Ik ben heel blij met mijn 991 Cabrio en vooral over de service en betrouwbaarheid van dienstverlening. 

Eric

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Carworldclassics is een aanrader als u op zoek bent naar een gebruikte Porsche 911.
Het contact met Erol en Bart is plezierig en ook na aanschaf zijn ze zeer bereid om tot de juiste aanbevelingen/oplossingen te komen. Ik krijg het prettige gevoel dat ik ook voor een volgende Porsche hier weer terecht kom. Het is een mooie mix, de droom van het rijden in een Porsche, de kwaliteit van het product, een goede prijs en een goed advies gebaseerd op jarenlange ervaring waardoor het plezier ook na aanschaf blijft voortduren. Valkenburg is misschien voor de meeste mensen niet naast de deur, maar ik ben blij dat ik de moeite heb genomen.

Duco 

Porsche 991.2 3.0 Carrera S Coupe

Enthousiast reed ik op een doordeweekse dag vanuit de Achterhoek naar Valkenburg om een bereikbare 911 te bekijken, nadat de Porsche-dealer daar een afspraak voor mij had gemaakt. De grote droom zou werkelijkheid gaan worden. Na een lekkere bak koffie tijdens de kennismaking bleek een net iets nieuwere 911 alsnog de betere keuze in mijn geval. 
De prachtige vormgeving van de 991.2 in combinatie met de nieuwe 3-liter turbo motor gaven uiteindelijk de doorslag.
De aflevering en garantie zijn echt goed geregeld, zeer goed passend bij het niveau van het merk Porsche.
Nu ik de auto hier thuis heb staan ga ik soms even kijken of het wel echt waar is dat dit mijn bezit is geworden. Zeer blij mee!!

Bedankt Carworldclassics!
 
PS Binnenkort volgt nog een extra verhoogde rijvaardigheidstraining via de Porsche dealer om ook in de wintermaanden veilig te kunnen genieten van mijn fantastische auto.
 
Rob

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Cabrio

Nu wij met pensioen zijn en dus meer tijd hebben om mooie toertochten te maken was het tijd om een mooi jonge Porsche 911 te kopen, wij kwamen langs de showroom van Carworldclassics gereden en daar stond onze droom Porsche gestald tussen al die prachtige Porsche's. Aansluitend een afspraak gemaakt voor de inruil van onze auto's en voor de aankoop van de Porsche 911 4s cabriolet.
Wij werden hartelijk ontvangen en voelde meteen de passie voor Porsche die Carworldclassics uitstraalt, mede door de vakkundigheid en het vertrouwen was de deal snel geregeld.
De aflevering van de Porsche was tip top in orde, gewoon subliem!
Carworldclassics is beslist een aanrader om een Porsche aan te schaffen.
 
Erol en Bart ga zo door dan zullen er nog zeer veel tevreden Porsche rijders uit Valkenburg aan de Geul wegrijden.
 
Cees en Ria.

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Coupe

Vanaf mijn vierde levensjaar ben ik al verliefd op de 911. Nu 40 jaar later werd het toch eindelijk tijd om deze jongensdroom te verwezenlijken!
Als kritische autogek struin ik alle sites en autobedrijven af om de meest geschikte bolide te vinden die bij mijn wensen aansluit.
Bij een 911 is het des te meer belangrijk om een betrouwbaar bedrijf te vinden. Zo kwam ik terecht bij carworld classic van Erol Ertan.
Het contact was direct helder en prettig. Twee 991's hadden mijn eerste interesse gewekt, deze stonden zoals afgesproken op vrijdagavond keurig klaar.
Het is bij binnenkomst direct duidelijk dat Erol een Porsche kenner pur sang is, de liefde voor het merk en in het bijzonder dit type. 
Uiteindelijk ging mijn voorkeur uit naar de prachtige 991 4s met 61.000km op de teller.
Erol heeft de verkoop, begeleiding en aftersales meer dan naar tevredenheid geregeld.
Je kan hem op elke dag en tijdstip bellen of appen met een vraag. Hij geeft direct antwoord en geeft de passende en juiste oplossing.
Een betere aankoop met begeleiding kan je je niet wensen!
Ontzettend blij ben ik met mijn Porsche 991 4s, een droom is werkelijkheid geworden!
 
Rogier

Porsche Cayenne S

Na een tijdje zoeken had ik een mooie Cayenne gevonden bij Porsche. Ik wilde even bij Erol checken of dit inderdaad de juiste auto voor mij was.
Erol ging op onderzoek uit maar verraste mij met een hele mooie andere Caynenne S, een jaar jonger, met veel meer opties en veel minder kilometers voor hetzelfde geld!!
Ik had mijn Porsche 991 Carerra 4 Cabrio al naar tevredenheid gekocht bij Erol maar had niet verwacht dat hij ook een hele mooie Cayenne S kon aanbieden!
Zoals bij de 991 konden wij het over de inruil & prijs snel eens worden en zo kocht ik mijn 2e Porsche bij Erol, ongezien!
Met een paar cosmetische aanpassingen om het af te maken & een hele mooie winter set is de Cayenne S volledig naar mijn zin.
Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik mijn 3e Porsche bij Erol ga kopen…
 
Paul

Porsche 997 Carrera S Cabrio

Ich habe lange gesucht um ein gepflegtes Porsche 997 Cabrio im Originalzustand, mit wenig Kilometern, seriösem Vorbesitz und vertrauensvollem Händler innerhalb meines Preisrahmens von 60.000 € zu finden.  
Fündig geworden bin ich dann bei Carworldclassics! Anfangs war ich dennoch etwas zögerlich, da ich mich dem Procedere das Auto nach Deutschland zu importieren nicht auskenne.  
Herrn Ertan hat mich jedoch beim ersten telefonischen Kontakt davon überzeugt, dass es kein Problem geben wird.
Das Verkaufsgespräch vor Ort war zuvorkommend und professionell. Das Auto entsprach fast dem angegebenen Zustand.
So wurden wir uns schnell einig und ich habe das Auto gekauft.
Alle Formalitäten wurden von Carworldclassics übernommen. Die Zulassungspapiere habe ich Post zugeschickt bekommen, am Straßenverkehrsamt gab es bei der Zulassung keine Probleme.
Somit kann ich nur sagen:  Volle Punktzahl , ich würde dort jederzeit wieder einen Porsche kaufen.

Wolfgang

Porsche Macan

Ik zal het kort houden, als je ooit een Porsche occasion wilt kopen is dit the place to be !
Een occasion kopen is vaak een moeilijke bevalling om door de zee aan wel of niet betrouwbare aanbieders van occasions te navigere.
Hier klopt echt alles, goede prijzen, eerlijk advies, eerlijke auto's en perfecte aflevering zijn gegarandeerd.
Een ritje naar Valkenburg meer dan waard!

Bedankt Erol.

Jos

Porsche Cayenne S E-Hybrid

Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk bij Carworldclassics beland in Valkenburg. De lijst met potentiële 'kandidaten' was best wel lang. Cayenne, X5, S-klasse, BMW 6-serie GC/Cabrio. Het is dus een Cayenne S E-Hybrid geworden waar we geen moment spijt van hebben gehad. Wat een geweldige auto! De zoektocht is in Duitsland begonnen waar toch meer aanbod was en toch geëindigd in Valkenburg bij Erol. Hij heeft ons zeer klantvriendelijk, gastvrij en op een professionele manier geholpen. De auto was ondanks zijn leeftijd (2015) in topstaat. En de kleine puntjes zijn voor de aflevering nog netjes weggewerkt waardoor de auto in nieuwstaat is afgeleverd. Niet alleen onze Cayenne Hybrid maar alle auto’s die in de showroom staan zien er superstrak uit.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Erol ons vertrouwen zeker heeft gewonnen en we kijken nu al uit naar onze volgende Porsche van Carworldclassics!
Bedankt voor alles en tot snel!
 
Osman

Porsche Cayenne S E-Hybrid

Na jaren van leaseauto’s te hebben gereden besloten om weer privé te gaan rijden. De laatste leaseauto was een BMW X5 (F15), een fijne auto, maar wel met een Amerikaanse afwerking. De X5 was onze eerste SUV en dat is ons goed bevallen. Het zou dus in ieder geval weer een SUV gaan worden.
Het idee was om de X5 over te nemen, maar door omstandigheden dat idee losgelaten en verder te kijken naar SUV van vergelijkbare klasse. Als tweede auto hebben we al een aantal jaar een Porsche 911 cabriolet. Heerlijke auto, prachtig merk. Zodoende kwam ook de Porsche Cayenne in beeld. En al heel snel was de beslissing gemaakt, het zou een Cayenne moeten worden, maximaal 5 jaar oud en 100.000 km. Tevens een voorkeur voor een S-Hybrid.
Keuze was nog verassend ruim, even als de diverse prijszettingen. Bij Carworldclassics stond een prachtige Cayenne, met precies de opties die we er graag op wilde hebben. En ook nog eens tegen een scherpe en eerlijke prijs. Dus contact gezocht en zeer deskundig en leuk te woord gestaan door Erol. Helemaal enthousiast geworden door de door extra foto’s die Erol per whatsapp stuurde, snel een afspraak gemaakt voor vrijdag.
Door het Covid-19 virus heerlijk op m’n gemak met m’n oudste dochter naar Valkenburg gereden. Prachtige showroom met nog veel mooiere Porsche 911’s, met daar middenin een prachtig gepoetste Porsche Cayenne. Hiervoor zijn we gekomen. De Cayenne was precies zoals beschreven door Erol. Kort een rondje met de Cayenne door de prachtige omgeving van Valkenburg gereden. Alleen daarvoor kan ik iedereen al aanraden om naar Carworldclassics te komen. Maar belangrijkste voor mij was de prettige ervaring met Erol en de prachtige Cayenne.
Eén week later onze nieuwe auto opgehaald, de Cayenne leek nog wel mooier te glimmen. De BMW nog even laten staan en heerlijk een uurtje getoerd in de schitterende omgeving. Helaas waren de terrassen nog niet open, maar dat mocht de vreugde niet drukken.
Al met al een meer dan uitstekende ervaring met Erol en Carworldclassics. Iedereen die een Porsche wil gaan rijden/kopen, zou zeker even op de website moeten kijken. En als je dan een mooie ziet, stap in de auto en rijd naar Valkenburg aan de Geul. Je gaat er zeker weten een betrouwbare, eerlijke en goed onderhouden Porsche vinden. Ik ga er zeker terugkomen.

Tom

Porsche 991 Carrera Coupe

Na jarenlang gezocht te hebben naar een Porsche 991 in Duitsland en België ben ik uiteindelijk op de website van Carworldclassics terecht komen. Ik was verbaasd toen ik op de website terecht kwam hoeveel Porsches dit bedrijf op hun website heeft.
Het waren stuk voor stuk allemaal prachtige auto's en ik was positief verrast door de prijzen die Carworldclassics voor de auto's vroeg. Ik had eigenlijk niet in België en Duitsland hoeven te zoeken. Ik vond gelijk de auto van mijn dromen. Nu koop ik niet iedere dag een Porsche 991, dus heb ik eerst de autogeschiedenis laten checken. Alles op de website klopt. Ook heb ik nog onderzoek gedaan naar Carworldclassics en kwam alleen maar op zeer positieve ervaringen uit, Ik kan wel zeggen dat dit een superbedrijf is. Gebeld en een afspraak gemaakt. Eenmaal aangekomen in Valkenburg was ik gelijk verliefd op mijn 991. Ik kon geen nee meer zeggen tegen mijn nieuwe liefde en heb de auto gekocht. De auto moest op een Belgisch kenteken komen. Carworldclassics heeft dit allemaal geregeld voor mij. Dit noemen ze nog eens echt ontzorgen. Na 2 weken was de auto ready to go op een Belgisch kenteken. Ik heb hem nu sinds een maand en ben er zo blij mee. Nog iedere dag. Mocht ik ooit nog een andere 911 kopen, 100% zeker dat ik hem bij Carworldclassics ga kopen. Kortom een geweldige eigenaar met een geweldig bedrijf en echt zulke mooie auto's. Alle auto's komen uit Nederland met een transparante geschiedenis. Is ook fijn om te weten. Je weet immers niets meer van de geschiedenis van een auto wanneer hij uit het buitenland komt. Carworldclassics krijgt van mij een dikke 10.

Paul

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Voor mij is het zo dat ik mijn jongensdroom pas op een latere leeftijd kon verwezenlijken. De tijd terugdraaien gaat niet maar ik heb het voortvarend aangepakt.
Aangeschaft bIj Carworldclassics (CWC): in augustus 2018 een Porsche 997 4S Coupe, in mei 2019 een Porsche 997 MK2 S PDK en recent in april 2020 een Porsche 991 S Coupe.
Deze Porsches heb ik aangeschaft vanaf een beschrijving op de Carworldclassics website en zonder proefrit. De recente aanschaf is vanwege de Corona perikelen bij mij thuis afgeleverd. De bovengenoemde Porsches zijn voor dagelijks gebruik en ik genoot/geniet van elke rit.
Carworldclassics heeft het op de website over "Kwaliteit gedreven door passie en kennis". Mijn ervaringen met Carworldclassics hebben bewezen dat zij dit zonder enige twijfel waar maakt.
Porsche is iconisch en verkoopt zich zelf wel maar voor mij is het vertrouwen hebben in het bedrijf, en de persoon/personen achter dit bedrijf, van groot belang bij de aanschaf van een gebruikte Porsche. De door mij bij Carworldclassics aangeschafte Porsches waren van zeer hoge kwaliteit met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. De gehele historie van de Porsches waren goed gedocumenteerd en aanwezig. De kleine mankementen werden door de aftersales van Carworldclassics professioneel aangepakt en kosteloos opgelost.
Mocht ik weer aan een volgende Porsche toe zijn dan neem ik onmiddellijk contact op met Erol.
 
Frank

Porsche 997 Carrera 4 Cabrio

Op zoek naar een Porsche 997 cabrio kwam ik na een lange zoektocht via Marktplaats , Autotrack en Mobile uit bij Carworldclassics.
 
Carworldclassics had een hele mooie 997 Carrera 4 in GT Silber met Cacoa bruin interieur en bruine kap te koop staan.
De 997 (bj 2006) was door zijn eerste eigenaar zeer goed (dealer) onderhouden en vertroeteld.
Na een telefoontje hebben we een afspraak gemaakt en zijn we er op een zonnige maandag naar toe gereden vanuit het oosten van het land.
Na een prettige ontvangst door Errol  hebben we een proefrit gemaakt door het mooie limburgse land en nadien onder het genot van een kop koffie de auto uitvoerig besproken.
 
Er waren een paar kleine details die moesten worden nagelopen en er moest natuurlijk nog even een kleine onderhandeling plaatsvinden.
Ook daar waren we snel uit en na een kleine week werd de Porsche in Twente afgeleverd.
 
Als je de goedkoopste Porsche van Nederland zoekt moet je misschien niet bij Carworldclassics zijn!
Zoek je een betrouwbare Porsche met de juiste onderhoudshistorie en een eerlijk verhaal? Dan ben je bij Carworldclassics en daarmee bij Erol aan het juiste adres!
 
Mocht ik de mijne ooit weer wegdoen en op zoek gaan naar een andere? Dan is de kans heel groot dat die ook weer uit Valkenburg komt.
 
Marco
 

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Na jarenlang op internet gekeken te hebben ging uiteindelijk een paar weken geleden de ‘kogel door de kerk’. Ik kocht mijn 1e Porsche. Een 991 Carrera S
Na wikken en wegen en na een degelijke selectie ben ik bij Carworldclassics terecht gekomen. Daar staat een mooie collectie jong gebruikte eerlijke Porsche’s.
De Porsche 991 die Carworldclassics had staan trok mijn aandacht en ben daar vol voor gegaan. De 1e ontmoeting (op afspraak natuurlijk ivm Corona) gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel.
Alle vragen werden door Erol naar tevredenheid beantwoord en ook uit de duidelijke uitleg bleek zijn jarenlange ervaring en passie. Wat je met Erol afspreekt, dat komt hij ook na! Ook de vragen na de aankoop, beantwoort hij snel telefonisch of via mail, Whatsapp.
De proefrit was een ervaring op zich. In één woord geweldig!
Na terugkomst alles nogmaals doorgesproken en de deal gesloten. Ik zal Carworldclassics zeker ook anderen aanbevelen! Ik ben in ieder geval heel tevreden.
Na 2 weken werd mijn Porsche 991 keurig afgeleverd! Nu heerlijk genieten van deze geweldige auto.
Dreams can come true!

Chris

Porsche 991 3.0 Carrera 4

Op zoek naar een Porsche 991 had ik meerdere Porsche dealers bezocht, maar niet de juiste gevonden. Bij Carworldclassics zag ik op de website een Porsche 991.1 en 991.2 met een met lage kilometerstand. De website geeft de auto’s mooi weer met volledige onderhoudshistorie.
Voorts heb ik met Erol gebeld of we op een vrije feestdag langs konden komen om beide 991’s te bekijken. Aangekomen in Valkenburg stonden beide auto’s naast elkaar in de showroom met volledige documentatie en in zeer goede conditie. Na een proefrit hebben we zeer overtuigd voor de 991.2 gekozen. Ondertussen had Erol de in te ruilen Porsche beoordeeld en kwamen we tot een reële prijs.
Bij aflevering werden wij opnieuw zeer gastvrij ontvangen en nu inmiddels ruim 1500 km verder in de auto naar volle tevredenheid. 

Dirk

Porsche 991 Carrera Coupe

Inmiddels ben de trotse bezitter van mijn tweede Porsche die ik bij Carworldclassics heb mogen kopen. Na de aankoop van mijn eerste Porsche 997 S cabrio bleef ook ik de website steeds in gaten houden. Je kan niet anders….De unieke jonge collectie van Porsches met inmiddels standaard de 111 punten check is uniek in Nederland. Top auto's die dealeronderhouden zijn en altijd van dealers afkomstig zijn. Mijn ervaring is nu na jaren rijden dat de service zelfs beter is dan bij een Porsche dealer. De dealers zelf zijn, heb ik persoonlijk gemerkt, ook zeer positief over Carworldclassics en dat mag je best bijzonder noemen. Over mijn nieuwe Porsche 991 carerra ben ik dan ook weer heel erg tevreden, wat een genot om in te rijden. Elke keer weer een belevenis.  Klein rammeltje na de levering van de auto weer direct en in no-time en kostenloos opgelost. Ongekende service en voor mij geen ander adres meer voor mijn jongensdroom auto's. Dank Erol en tot een volgende Porsche.    

Bart
 

Porsche 991 Carrera Coupe

Ik wist op mijn verjaardag niet goed wat ik moest gaan doen. Uiteindelijk besloten om samen met mijn vriendin naar het outletcentrum in Roermond te gaan. Vlak bij Roermond begon mijn vriendin te twijfelen of het wel een verstandig idee was om dit te doen daar er werd gesproken over enorme drukte en files. “Zullen we niet eens vrijblijvend naar een garage gaan om naar een Porsche te kijken. Je wilt dit toch graag? Je werkt er hard genoegd voor!” Met enige twijfel aangegeven dat we inderdaad wel eens konden gaan kijken maar dat we niks kopen! Via Facebook in contact gekomen met Carworld Classics uit Valkenburg en het viel me op dat hier altijd mooie Porsches op aangeboden werden. Dus de navi omgezet van Roermond naar Valkenburg….. Daar aangekomen werden we welkom geheten door de eigenaar Erol. Aangegeven eerst eens rond te willen kijken en uiteindelijk dan toch maar eens voorzichtig wat vraagjes vanuit onze zijde gesteld, waaronder of we een testrit mochten maken. Daar werd in eerste instantie een beetje afhoudend op gereageerd en ja begrijpelijk want er bleken mensen te komen die ook gewoon eens een testritje in een Porsche wilden maken. Ondertussen had mijn vriendin een Porsche gevonden die erg mooi was. Achteraf een auto waar Erol zelf met veel plezier in rond had gereden. Uiteindelijk de sleutel gekregen om dan toch een stuk te mogen gaan rijden en ja daar gingen we…… Heerlijk stukje richting Heerlen gereden en weer terug naar Valkenburg. Daar aangekomen werd ons gevraagd hoe het was geweest en ja, het was top. Top auto! Voordat we gingen rijden hadden we Erol gevraagd eens te kijken naar de auto die we wilden inruilen en wat die waard was. Erol begon als een goed verkoper te schakelen en een absoluut fijn verkoopgesprek op te starten. Ik vanuit mijn dagdagelijks werk te schakelen om de prijs te drukken. Mijn vriendin stond erbij en keek mij toch wel vreemd aan want die had al snel door dat ik een Porsche aan het kopen was! Binnen 3 minuten hadden Erol en ik de laatste hobbel genomen en had ik ipv een spijkerbroek uit het outletcentrum uit Roermond een Porsche van Erol uit Valkenburg aan mijn broek hangen……. Lang verhaal kort, Carcworld Classics is een bedrijf waar je een goede Porsche kunt kopen. Origineel Nederlandse auto’s en onderhouden bij Porsche dealers. De eigenaar Erol hebben wij ervaren als een top zakenman! Correct, niet opdringerig en fijn in de omgang. Ook de mensen die bij Carworld Classics werken zijn professioneel en erg plezierig. Carworld Classics is een absoluut top adres om een super gebruikte Porsche te kopen.
 
Hans

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Coupe

Zum Kauf von meinem Porsche 991 3.8 4S Coupe bei Carworld Classics kann ich nur sagen: hervorragende Kommunikation vorab. Super Mitarbeiter Vorort, die alles für mich getan haben um den Kauf perfekt zu machen. Carworldclassics kann ich nur weiterempfehlen. DANKE!!

Jurgen

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Carworld Classics, een site die ik wekelijks bezocht om in eerste instantie te kijken naar de mooie Porsches en zeker hoe ze gepresenteerd worden . Vroeger heb ik zelf een aantal Porsches in bezit gehad en ook zelf restauratie projecten uitgevoerd, dus een beetje technisch inzicht in de 911's heb ik wel. Ineens stond er een zwarte Porsche 991 S op de website van Carworld Classics die aan alle aspecten voldeed die ik zocht. Op een zaterdag ben ik samen met mijn zoontje naar Valkenburg gereden. We werden zeer hartelijk ontvangen door Erol, gelijk proefde je al de passie die Erol voor dit merk heeft met zijn uitleg en hoe de auto’s erbij stonden in de showroom. We mochten een proefrit maken met de 991 en op die auto was helemaal niets aan te merken, het zijn namelijk allemaal Nederlandse dealer auto’s inclusief onderhoudshistorie, schadevrij en voorzien van een 111-punten check door porsche uitgevoerd, gewoon niets op aan te merken! 
Ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een Porsche 911 om naar Carworld Classic in Valkenburg te gaan. Je vind er de Porsche die normaal bij de dealer staat alleen een veel hartelijker team dat klaarstaat met liefde voor het merk maar ook de wensen van de klant vervuld en afspraken na komt.

Silvio

Porsche 991 Carrera Cabrio

In het verleden heb ik verschillende Porsches gehad. Een 912 uit 1969, een 911 uit 1986 en een 911 uit 1991. Ik ben een echte Porsche liefhebber maar het gezinsleven en zakelijke investeringen maakte dat er even geen ruimte voor een Porsches was in mijn leven. Vorig jaar begon het weer te kriebelen en oriënteerde ik mijzelf op internet en bij Porsche dealers op een tweedehands Porsche. Ik kon niet echt een keuze maken tussen het model en de uitvoering. Via internet kwam ik bij Carworldclassic in Valkenburg uit. Ik had een informatief eerste telefoongesprek met erol en hier was ik ontzettend tevreden over. De kennis maar vooral ook de vriendelijkheid en oprechtheid gaf de doorslag voor een ritje naar Valkenburg. We spendeerden bijna twee uur bij Erol en het was prettig om te ervaren dat we serieus genomen werden en dat er tijd genoeg was. Helaas stond dé Porsche net niet in de showroom. Maar een paar dagen daarna kreeg ik een paar foto's door van Erol van de voor mij ultieme Porsche 991 Cabrio, de perfecte combi die ik zocht Ongezien kwamen we tot de aankoop met de voorwaarde dat de proefrit wel moest bevallen. We togen weer naar Valkenburg en mijn 991 Carrera Cabrio was nóg gaver dan ik dacht. De aflevering verliep zoals gewenst met duidelijke uitleg en er was voldoende tijd en ruimte voor mijn enthousiasme en opgetogen kinderlijk gedrag. Ik voel me de koning te rijk en zal met veel plezier aan het koopproces terug denken!

Johan

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Coupe

Ein einzigartiger Service - vom ersten Kontakt bis zur Anlieferung des Autos!
Ich war schon seit längerer Zeit auf der Suche nach dem perfekten 997 4S. Dann bin ich auf den Wagen in Valkenburg aufmerksam geworden. Da ich grenznah in Deutschland wohne, habe ich kurzer Hand bei Stan einen Termin zur Probefahrt gemacht. Was soll ich sagen - sowohl meine zahlreichen Fragen vorab, als auch die Besichtigung des Fahrzeugs und die Probefahrt wurden mehr als professionell gehandhabt. Erol hat sich dann sowohl um den Vertrag, als auch um die Einfuhr des Wagens nach Deutschland gekümmert - ohne irgendein Problem. Ich musste dann einfach nur noch anmelden - ohne irgendeinen Mehraufwand für mich. Und der Wagen wurde natürlich standesgemäß im geschlossenen Transporter angeliefert.
Erol und Stan - vielen lieben Dank für den tollen Service und den genialen 911er, den ich nun mein Eigen nennen darf!

Thomas

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Onlangs heb ik bij Carworld Classics mijn eerste Porsche 911 gekocht. Een z.g.a.n. ogende Agaatgrijze Porsche 991 3.8 Carrera S uit 2014 met Espresso bruin leder interieur. Een prachtige auto! De achtergrond en onderhoudshistorie waren uitstekend op orde en de toegewijde, persoonlijke en met name betrouwbare service van Erol Ertan die mij de auto heeft verkocht. Qua Prijs / Kwaliteit verhouding op dat moment voor mijn wensen de beste deal op de markt. Ik heb uit het Porsche dealer netwerk naderhand ook uitstekende feedback gekregen over Carworld Classics en Erol. Hij heeft mijn inziens met zijn onderneming een uitstekende rol buiten het traditionele dealernetwerk om, waarmee hij/zij duidelijk een warme band onderhouden. En dan die betrouwbaarheid, volgens mij is dat het enige waar het om draait bij het kopen van een gebruikte 911. Mocht ik tzt een vervanger voor mijn huidige auto zoeken zal ik zeker opnieuw bij Carworld Classics informeren wat de mogelijkheden zijn.
 
Stephane

Porsche 997 3.8 Carrera S Coupe

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie gebruikte Porsche 991, bij voorkeur met Approved garantie van Porsche. Regelmatig zag ik al mooie bolides langskomen van Erol op internet. Uiteindelijk werd ik door iemand uit mijn netwerk getipt dat Carworldclassics in deze klasse de beste keus is om een droom te verwezelijken.
Uiteindelijk heb ik een prachtige Porsche 991 S gekocht via internet (zonder proefrit) en alles met Erol en Stan online en via de telefoon geregeld. Daar ik niet de tijd had om naar Valkenburg te rijden vanuit Rotterdam is de auto in een gesloten trailer thuisbezorgd. Een hele belevenis! Uiteindelijk heb ik onlangs toch de showroom in Valkenburg bezocht voor een persoonlijke kop koffie. De auto maakt mijn verwachtingen meer dan waar, A1 staat, volledig Porsche onderhouden en Approved garantie. Carworldclassics kan ik derhalve van harte aanbevelen om ook uw droom waar te maken, betrouwbaar en fijn om contact mee te onderhouden. Ook in de toekomst zal ik zeker weer contact opnemen met Erol voor een nieuwe 911!

Robbert

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Cabriolet

Na goede ervaringen met een Porsche Boxster S, was ik op zoek naar een Porsche 997 Cabrio en op aanraden van een collega ben ik bij Carworldclassics terecht gekomen.
Het resultaat was, na meerdere proefritten met verschillende modellen en goede, vriendelijke maar vooral professionele adviezen van Erol en Stan, dat mijn keuze is gevallen op een Porsche 997 4S cabrio met een heerlijke handgeschakelde versnellingsbak en slechts 60.000km op de teller.
 
Carworldclassics.com is een echte aanrader voor de Porsche liefhebber!
 
Paul                                                                         

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Cabrio

Na ruim 2 uur te hebben gereden om 18.30 aangekomen in Valkenburg aan de Geul, maar niet voor niets. Na een uitgebreide bezichtiging en proefrit besloten tot aankoop over te gaan.
Alles kon ook meteen geregeld worden zodat ik om 20.30 weer huiswaarts ging in mijn nieuwe trots! Super geregeld echt complimenten. De volgende dag meteen naar Zwitserland vertrokken voor 5 daagse rit door de bergen.
Na thuiskomst storing in navigatie en een rammeltje en na overleg met CWC is de auto opgehaald en naar de Porsche dealer gebracht. Na de reparatie kreeg ik de auto weer keurig gewassen terug! Wat een service mannen, daar kan menig autobedrijf een voorbeeld aan nemen.
De lange rit naar Valkenburg aan de Geul is dit alles dik waard geweest.
CWC doet ook echt wat ze beloofd ,Chapeau👍
Tot over een jaartje of 2 😉

Bart

Porsche 991 Carrera 4 Cabrio

Als je dan uiteindelijk je droomauto gaat kopen ga je natuurlijk bij voorkeur naar een Porsche dealer.
Maar het kan wel degelijk ook op een andere manier, uiteindelijk gaat het om vertrouwen en de juiste prijs voor een uniek product.
Aangezien de auto op 'verwacht' stond zou Erol mij laten weten wanneer deze Porsche binnen zou komen en hij hield mij keurig op de hoogte.
Ik had uiteindelijk ook nog een auto in te ruilen en dat was geen probleem, ik kreeg vooraf een nette inruilprijs geboden.
Uiteindelijk in Valkenburg aan de Geul was het gevoel gelijk goed, vooral ook omdat Erol uitgebreid persoonlijk de tijd nam om alle details te bespreken.
Ook na de uiteindelijke aankoop zijn alle afspraken keurig nagekomen door Erol en Stan, klinkt normaal maar hoe vaak moet je ergens achteraan bellen?
Het is duidelijk dat Erol een echte Porsche liefhebber is die zelf heel goed begrijpt wat de klant verwacht voor de aankoop van zo’n speciale auto.
Ik ben bijzonder tevreden over mijn Porsche 991 Cabrio en heb ook zeker een postief gevoel overgehouden over het aankoop traject & de service.
 
Paul  
 

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Coupe

Een Porsche kopen doe je om vele redenen bij een Porsche dealer. Echter,.. Dat kan dus ook bij Erol en Stan ben ik nu achter! Nog niet eerder heb ik een zo een transparante en Porsche-standaard PLUS ervaring gehad buiten de Porsche dealer om. Mooie dealer auto’s, heldere autohistorie, transparant verhaal, goede reputatie en je welkom voelen etc etc. Dit geeft veel vertrouwen en voor velen de mogelijkheid om bij CWC de auto van je dromen te kopen. Erol en Stan, keep up the good work !

Waldo

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Coupe

Erol realiseert jongensdromen met een unieke human touch, deskundigheid en persoonlijkheid. Vanaf het eerste bezoek aan Valkenburg tot de huisaflevering, ruim 200 kilometer verderop in Oost-Nederland, meer dan 100% beleving, ervaring, zorgvuldigheid en kwaliteit. De jonge Porsche specialist van Nederland!

Patrick
 

Porsche 997 Carrera Coupe

Stijlvolle en kwalitatieve droom Porsches met bijbehorende service, dienstverlening en nazorg.
Autoverkopers zal je bij Carworld Classics niet tegenkomen, echter wel Porsche liefhebbers met kennis en oog voor detail en kwaliteit, 
die de beste Porsches op de markt met de nodige zorg hebben geselecteerd.
Ik ben dan ook zeer gecharmeerd van de aanpak van beide heren, hetgeen me uiteindelijk heeft doen besluiten om mijn droom Porsche hier aan te schaffen.
 
Erik
 

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Cabrio

Na een lange zoektocht vond ik mijn Porsche 997 MK2 4S Cabrio op de website bij Carworldclassics. Een pareltje!
Mijn ervaringen bij Carworldclassics kan ik omschrijven als een “warm bad”. Erol is een man van zijn woord, communiceert helder en snel.
Een tevreden klant gaat bij Erol boven de “quick win” en dit voel je tijdens het gehele proces.
Prettig om zaken mee te doen, zeker aan te bevelen!  

Johan
 

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Cabrio

Zeer professionele en top klantenservice van Erol en Stan.
Elke Porsche in de showroom is geweldig mooi en technisch goed/secuur onderbouwd.
Carworldclassics is eerlijk en direct over de staat van de auto, een bedrijf die je zeker kunt vertrouwen voor je aankoop van een Porsche.

Niek & Ophelia

Porsche 996 Turbo Coupe

Antwortzeit ++
Freundlichkeit ++
Beratung ++
Weiterempfehlung ++
Fahrzeug wie beschrieben ++
Fahrzeug gekauft ++
Auto mit kompletter PZ-Historie und FAP

Vielen Dank an Stan und Erol!

Brand (DE)
 

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Targa

Na een aangenaam telefoongesprek met Erol hadden we een afspraak gemaakt om een Porsche 997 4S Targa te bezichtigen. Na aankomst bij Carworldclassic heb ik veel vragen gesteld aan Erol die goed uitleg gaf wat je o.a. van een 997 mag verwachten.  Hierna hebben we een proefrit gemaakt en nog meer vragen op Erol afgevuurd. Alles werd keurig en duidelijk beantwoord.
Om even na te denken kregen we een lunch aangeboden. Tijdens de lunch hebben we de knoop doorgehakt en de aankoop gedaan. Er waren een paar puntjes zoals gewoonlijk (alarm, taxatie) die zijn keurig gedaan. Toen de Porsche klaar stond voor aflevering heeft Stan mij opgehaald van Maastricht airport, dit was ook geen probleem.
De Porsche is keurig afgeleverd, Stan heeft nog uitgebreid uitleg gegeven over bepaalde functies. De Porsche rijdt naar alle tevredenheid.
Carworldclassic bedankt voor de prettige auto!

Leenard

Porsche 991 Carrera PDK 50 Years

Open / transparant / recht door zee!
Carworldclassics zegt wat ze doen & doen wat ze zeggen!
 
Ik heb bij Carworldclassics mijn eerste 991 gekocht. Bij de eerste ontmoeting / geplande afspraak stond de auto al klaar en heb ik samen met Erol proef gereden. 
 
Ik was in Valkenburg op de woensdag en Stan (aftersales man binnen Carworldclassics) heeft alles op alles gezet om de auto de maandag daarop klaar te hebben staan voor mijn verjaardag. Nieuwe banden / certificering van het alarm / en de spreekwoordelijke puntjes op “i” !
 
Een 911 op je eigen verjaardag. Beter wordt het niet!!

Joost

Porsche Macan Turbo Performance

Ik heb in enkele weken tijd twee Porsche's bij Erol van Carworldclassics gekocht, beide keren is alles naar volle tevredenheid verlopen.
Erol is altijd bereikbaar en reageert erg snel (eerste auto gekocht op zaterdagavond om 22:30 uur tijdens zijn vakantie!), alle gemaakte afspraken worden correct nagekomen, de Porsche's waren perfect in orde en zelfs netjes en professioneel bij mij thuis afgeleverd!
Indien ik weer een Porsche ga kopen, weet ik Carwoldclassis zeker te vinden! Ik kan door mijn ervaringen Carworldclassics bij iedereen van harte aanbevelen en een dik compliment geven!!
Nogmaals mijn hartelijk dank voor alle moeite en Erol mocht je ooit in Zeeland zijn, je heb mijn telefoonnummer en je bent van harte welkom!
 
Gertjan

Porsche 993 2S Coupe

Erol Ertan ist ein geduldiger, erfahrener, äußerst freundlicher und netter Mensch. Ich habe mich zu jeder Zeit bestens beraten gefühlt, es hat alles gepasst.
Ich kann im Wesentlichen vor allem nur laut „Danke!“ sagen. Meinen nächsten Porsche kaufe ich genau dort.

Benjamin (DE)

Porsche 991 3.8 S Coupe

Good and (very) fast communication, Professional, car was as described at Mobile.de, I was happy to buy the car, delivered at my house (!!) so I would like to recommend Carworldclassics.com!

Antoine (FR)

Porsche 997 3.8 S Coupe

Sehr schnelle Antworten , sehr korrekt, super nette, schöne und gute Porsches nur vom Porsche Autohäuser.

Luuc (DE)

Porsche 997 Carrera 4 PDK

Super Auto, Super Beratung und Super Abwicklung!
Vielen dank an Carworldclassics Team!

Claus (DE)

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na vele jaren van dromen heb ik in augustus 2018 op 63 jarige leeftijd eindelijk mijn droomauto aangeschaft. Een Porsche 997 3.8 Carrera 4S met Tiptronic uit 2006  bij Erol van Carworldclassics. Wat een geweldige rijervaring en alleen al kijken naar de Porsche is een ware belevenis. Ik bleef echter regelmatig de website van Carworldclassics.com volgen als een kind dat in de etalage kijkt van een speelgoedwinkel. Op 18 mei 2019 resulteerde dat ik tijdens het koken wederom met een schuin oog op de website van Carwoirldclassics aan het kijken was en daar een prachtige 997 3.8 Carrera S MK2 zag, met de PDK versnellingsbak en minder km’s dan mijn 4S. Ben meteen met Erol gaan 'appen' over de staat, kwaliteit, inruil, prijs etc. en dinsdag 21 mei reed ik met mijn fraaie 997.2 3.8 Carrera S vanuit Valkenburg naar huis, en dat was ook meteen mn proefrit!! We hadden namelijk de deal gedaan zonder dat ik de auto live had gezien of erin had gereden maar dat durf ik bij Erol wel aan. Erol levert hoge kwaliteit Porsches voor een aantrekkelijke  prijs plus daarbij worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Deze 997.2 blijft voorlopig maar mocht ik  in de nabije toekomst weer wat anders willen dan ga ik zonder meer met Erol van Carworldclassics in gesprek.

Frank

Porsche 991 Carrera PDK

Op zoek naar een eerste Porsche 911 zonder al te veel kennis van zaken loop je al snel tegen een aantal belangrijke vragen aan. Wat is wijsheid? Stap 1 Het beste is toch bij een Porsche dealer denk je. Het aanbod in de gewenste prijsklasse van een 991 was best beperkt. Zeker als je de belangrijkste features voor ogen hebt. Stap 2 is dan eens in Duitsland te kijken. Meer aanbod, maar zeker ook een stuk complexer en ondoorzichtig. Stap 3 is het aanbod in Nederland te volgen op Autoscout. Veel aanbod in de gewenste prijsklasse, lastig om de betrouwbaarheid in te schatten en maar weinig echte liefhebbers/specialisten. 
 
Via een tip bij Carworld Classics in Valkenburg uitgekomen. Een prachtig aanbod van betrouwbare auto's en een Porsche freak. Ook via het Porsche dealer kanaal werd bevestigd dat het om een mooi bedrijf met goede en betrouwbare auto's afkomstig van Nederlandse Porsche dealers gaat. En dat is voor de gemiddelde Porsche koper toch het allerbelangrijkste. Geen schade auto's en strikt door Porsche onderhouden 911's. Na een eerste bezoek aan Valkenburg direct tot een deal gekomen met Erol. Tot volle tevredenheid. Goede service, goede afspraken en vooral een waanzinnig mooie 911. 

Rolf

Porsche 996 3.6 Turbo

Ik was op zoek naar een 996 turbo. Via een alert van een bekende autosite zag ik dat in Valkenburg een aardige stond. Ik heb direct gebeld en kreeg gelijk Erol aan de telefoon. Hij was zeer enthousiast over de auto en daardoor ik ook. Er was alleen een probleem Erol was op vakantie. Dus een afspraak gemaakt om de auto te bekijken na zijn vakantie. Een dag voor de afspraak werd ik gebeld. De auto was reeds verkocht. Ik baalde hier enorm van en vond het onprofessioneel.
Erol gaf naast deze slechte boodschap ook goed nieuws. Er zou nog een 996 turbo binnenkomen.
Ik stond hier niet direct voor open maar heb toch een afspraak gemaakt en ben naar Valkenburg afgereisd.
Erol ontving ons en nam alle tijd om de Porsche te ervaren. Ik heb de fraaie 996 Turbo gekocht en deze is ter compensatie van het ongemak thuis afgeleverd.
Dus toch een tevreden klant!
 
Joost

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na bijna 10 jaar zonder “speelgoed auto” te hebben gezeten had ik me recent voorgenomen dat er weer iets moest komen. Diverse klassieke Alfa Romeo’s hebben in het verleden dienst gedaan als extra plezier auto;  Giulia’s, Spiders en diverse Bertone’s werden in het verleden naast de openbare weg ook regelmatig over het circuit van Zandvoort gejaagd. De laatste 10 jaar hebben zakelijke BMW’s, Audi’s, maar toch ook nog even een oudere Jaguar XJ8 dienst gedaan als normaal vervoermiddel, tot ik me had voorgenomen om naast mijn BMW 5 Touring (G31) nu is een keer een echt sportwagen aan te schaffen. Het moest een Porsche worden!
Na enige overweging van een 991 ging de voorkeur toch snel uit naar een 997 in verband met het iets vriendelijker prijskaartje. Als snel was ik eruit (met van hulp van Porsche rijdende vrienden) dat het een 997 Carrera 2S moest worden, met handbak, sport chrono, sunroof, sportstoelen, sportuitlaat, volledig leer, maximaal 75K gereden en zo nog wat “eisen”.
Als je heel goed weet wat je zoekt, dan kom je er al snel achter dat er niet heel veel spelden in de spreekwoordelijke hooiberg zijn. Na heel wat uurtjes surfen op Mobile.de, Porsche.com sites in Europa en alle overige Porsche sites in Nederland kwam ik toevallig uit bij Erol van Carworldclassics.com. Voor mij een (toen) totaal onbekend bedrijf, maar jahoor: daar stond ie: een 997Mk1 met de juiste opties, 64K gelopen en met een heerlijke onverprutste historie. Na een “interesse” bericht dat ik achterliet op de site werd ik keurig door Erol gebeld en na een prettig en informeel gesprek over mijn waarom, wensen, eisen en verwachtingen hebben we een afspraak gemaakt voor de bezichtiging. Even sturen naar Valkenburg , maar voor iedereen die op zoek gaat naar een (h)eerijke auto een no-brainer. Zeker doen!
Aangekomen bij Carworldclassics werd mijn standaard kritische blik deze keer is niet teleurgesteld…wat een mooie zwarte 997! Super omschreven, nagenoeg vrij van gebruikssporen en eigenlijk precies zoals ik hem wilde.
Dus na een proefrit en een paar koppen koffie werd de deal gemaakt en kon ik me officieus (weekje later ophalen) eigenaar noemen van een echte Porsche!
 
Erol & Stan, dank voor de goede zorgen en het prettige contact. Carworldclassics is voor elke Porsche prospect, rijder en liefhebber een uitstekende keuze om te bezoeken. Jullie hebben een goed verhaal, eerlijke auto’s en geven het juiste gevoel mee.
 
De eerste 750 kilometers staan inmiddels op de klok en ik hoop dat er nog heel veel veilige (en snelle) kilometers bij komen.
 
Tot ziens!
 
Jerome

Porsche 997 3.8 S Coupe

Het kopen van een 997 was al lange tijd een doel en droom van mij. Na jarenlang getwijfeld te hebben en geruime tijd de site van Carwoldclassics.com gevolgd te hebben, hebben we contact opgenomen met Erol. Erol antwoordde erg snel en nodigde ons uit om een proefrit te komen maken in een aantal mogelijk opties. 
De eerste keer proefrijden in een 911 was iets waar ik lang naar uitgekeken had en we waren dan ook gespannen. De afspraak bij Carworldclassics verliep erg ontspannen en we kregen meteen een goed gevoel. We hebben die dag voor ons zelf besloten om de 997 S uit 2010 te kopen. 
We moesten nog een paar dingen uitzoeken voor we konden tekenen. Erol heeft geen druk op ons gezet en geduldig afgewacht tot wij 2 weken later de vervolgafpraak konden maken om het contract te tekenen. Erol was toen op vakantie maar zelfs in die tijd was de communicatie vlekkeloos en heeft Stan de aflevering perfect voor ons geregeld.
 
We rijden nu een maand met veel plezier in de auto en zijn superblij met de aankoop. Van A tot Z een goede ervaring, we raden Carworld Classics absoluut aan!
 
Remco

Porsche 718 Boxter S

Al sinds medio 2018 was ik aan het uitkijken naar een jonge Porsche 718 Boxster S. Begin maart 2019 kwam ik in contact met Erol. Hij had een 2017 binnen met een unieke kleur (Biskaya blauw). Ik kende deze kleur alleen van de Cayenne en ik was enigszins sceptisch. De reis van de Randstad naar het zuiden was het meer dan waard. Fantastische auto en zo goed als nieuw. De deal was snel beklonken tegen een nette en eerlijke prijs en ik kon ook mijn BMW 640i via Erol inruilen. Erol en Stan hebben vervolgens nog wat aanpassingen geregeld waarbij het belangrijkste de vervanging van het stuur door een Alcantara stuur met stuurbediening was. Tot mijn stomme verbazing had ik er toen ook opeens stuurverwarming als optie bij. Verder ook nog een ProTech behandeling laten doen via Carworld Classics. Allemaal top uitgevoerd zonder dat ik me ergens zorgen over hoefde te maken. Inmiddels de eerste kilometers gereden met continu een grote glimlach op het gezicht. Ik kan de deskundige en vooral ook gezellige service van Erol en Stan van harte aanbevelen.

Arnoud

Porsche 997 3.6 Turbo Coupe

Na een periode van een aantal maanden zoeken naar een porsche 997 turbo, ben ik uitgekomen bij Carworldclassics.com. 
De specialisatie van het bedrijf sprak me aan alsmede de transparante informatie. Snel een afspraak gemaakt met Erol. Erg goed te woord gestaan ter plaatste en de inhoudelijke kennis en met name passie voor het merk en de auto vielen gelijk op. Tevens de openheid van zaken mbt de historie van de auto. Erg prettig allemaal en derhalve snel over gegaan tot aankoop van deze auto. De afwikkeling verliep zeer soepel en afspraak was afspraak. Complimenten. 
 
Mark

Porsche 997 3.8 S Cabrio

Jongensdroom;
 
Al geruime tijd was ik op zoek naar een mooie Porsche 911/997 Carrera S met weinig kilometers op de teller en dealer onderhouden. Na wat speurwerk en mindere ervaringen kwam ik uit bij Carworldclassic.com waar een mooi exemplaar stond. Na telefonisch onderhoud met Erol bleek al snel de degelijkheid en de zorgvuldigheid die ik zocht. Belangrijker voor mij nog de deskundigheid en vooral het geduld en klantgerichtheid van Erol. Je wilt je jongensdroom graag laten uitkomen, maar de kans dat je een minder goede Porsche treft is toch aanzienlijk. Vol vertrouwen naar Valkenburg afgereisd, Erol ontmoet en de auto bekeken. Eerlijk gezegd hoefde ik niet lang na te denken. Wat een deskundigheid en een klantvriendelijkheid. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je wensen te bespreken en vooral de auto te bekijken. Dezelfde dag nog de beslissing genomen en de koop gedaan. De auto is in topkwaliteit afgeleverd. Ik heb de auto nu enige tijd in mijn bezit en kan zeggen dat mijn jongensdroom is uitgekomen. Ongekende service, liefde voor het merk en de klantgerichtheid laten dromen uitkomen.      

Bart

Porsche 997 3.8 4S Coupe

Op zoek naar een mooie Porsche 911 (type 997) viel mijn oog op de website van Carwordclassics.com waarop een aantal bijzonder fraaie Porsches werden gepresenteerd. Wat meteen opviel was de mate van gedetailleerdheid en transparantie waarmee de auto’s zowel (onderhouds)technisch als optisch werden voorgesteld. Ik besloot daarop een mailtje te sturen (voorzien van enkele foto’s) met de vraag of ik ook mijn auto (een “exoot” van Italiaanse origine) kon inruilen. Prompt hierop kreeg ik een reactie van Erol Ertan (eigenaar van Carworldclassics) waarin hij me complimenteerde met de mooie auto maar ook aangaf geen mogelijkheden te zien om mijn auto in te ruilen. Als reden voerde Erol aan deze auto, als Porsche specialist, niet zelf te verkopen en vanuit “de handel” geen fatsoenlijk bod te kunnen krijgen. Niet het antwoord waarop ik hoopte maar wel een eerlijk antwoord. Enigszins verbaasd – en ook wel aangenaam verrast – was ik toen Erol mij enkele dagen later berichtte wellicht toch mogelijkheden te zien om de auto in te ruilen en mij tevens attendeerde op een mooie Porsche 991 (997 4S Coupe) die hij binnen kreeg. Ik heb vervolgens meteen een afspraak gemaakt voor een proefrit. De ontvangst door Erol was hartelijk en professioneel. Een no-nonsense man die vol passie over het merk Porsche praat. Erol maakte ruim tijd voor het beantwoorden van vragen en ook voor het maken van een proefrit was er ruimschoots gelegenheid. Enfin, na terugkomst van de proefrit vrij snel de deal gemaakt inclusief enkele afspraken met betrekking tot de levering van de auto. Gedurende het gehele aankoop- en leveringsproces werd ik actief door Erol op de hoogte gehouden waarbij gemaakte afspraken netjes werden nagekomen. Erol, hartelijk dank voor de prettige en open sfeer en de ruimte om elkaar iets te gunnen. Wat mij betreft graag tot ziens!
 
Wiljon

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na maanden desk research en verschillende bezoeken aan diverse autobedrijven vond ik bij Carworld Classics een Porsche 997 die voldeed aan mijn wensen. Dit was het juiste model, in de goede kleur en met dito opties. Maar zou alles wel kloppen, wat is de historie en hoe wordt zo'n auto afgeleverd? Zou deze jongensdroom werkelijkheid kunnen worden?
Na het lezen van enkele reviews over dit bedrijf besloot ik om op een regenachtige zondag te bellen met de vraag of het mogelijk was om deze auto te bezichtigen. Al bij dit eerste telefonisch contact voelde het goed. Vervolgens werden wij niet alleen gastvrij ontvangen, maar bleek Erol ook op overtuigende wijze zijn passie en kennis over het merk en specifiek inhoudelijk over deze auto te kunnen demonstreren. Het prettige is dat Erol in een ongedwongen en prettige ambiance zaken doet. Erol maakt duidelijke afspraken, komt deze na en doet geen concessies als het gaat om kwaliteit. Zo is de aankoop van een jongensdroom echt een feestje!   

Wijnand

Porsche 997 3.8 4S Cabriolet

Über Autoscout24.de habe ich einen Porsche 997 4S Cabrio bei Carworldclassics.com gefunden und mit Herrn Ertan Kontakt aufgenommen.  Alle meine Fragen wurden jederzeit umgehend und ausführlich, ob per Email oder Whatsup  beantwortet, so dass ich mich Samstags nach unproblematischer Terminvereinbarung auf den Weg nach Valkenburg machte. Ich wurde nicht enttäuscht, dass Fahrzeug war perfekt vorbereitet, es entsprach in allen Details der Beschreibung und auch alle anderen in dem Verkaufsraum präsentierten Porsche befanden sich ausnahmslos in einem exzellenten Zustand. Man merkt, dass Herr Ertan viel Erfahrung mit der Marke Porsche und dem Verkauf gebrauchter Porschefahrzeuge hat. Die von ihm angebotenen Fahrzeuge überzeugen aufgrund der guten Selektion und transparenten Historie. Nach einer ausführlichen Probefahrt habe ich den Porsche am selben Tag gekauft und mir das Fahrzeug nach Deutschland liefern lassen. Die Zulassung des Fahrzeugs war in Deutschland dank der perfekten Vorbereitung kein Problem, alle erforderlichen Dokumente inkl. deutschem TÜV wurden durch Carworldclassics besorgt, so dass meine Frau mit den Papieren lediglich zur Zulassungsstelle gehen musste und den Wagen zulassen konnte.  Meine diesbezüglichen Bedenken waren vollkommen unbegründet. Die gesamte Kaufabwicklung verlief unkompliziert, der persönliche Kontakt mit Herrn Ertan war ausgesprochen freundlich und sympathisch, alle Absprachen hinsichtlich der Kaufabwicklung wurden eingehalten und das Fahrzeug pünktlich vor meine Haustüre geliefert. Ich kann Herrn Ertan und seine Firma Carworldclassics.com uneingeschränkt empfehlen,  Sollten Sie Ihr Traumfahrzeug bei Carworldclassics entdecken lohnt sich die Fahrt nach Valkenburg ganz sicher.

Thomas (DE)

Porsche 997 3.8 S Coupe

Erol van Carworldclassics heeft de sfeer van het merk Porsche in combinatie met zijn kennis en gastvrijheid gebundeld in zijn bedrijf. Dat doet hij erg goed en hij komt na wat hij beloofd en afspreekt.
Een eerste Porsche kopen voelt onwennig en onzeker aan daar er genoeg 'verhalen' over het internet gaan. Erol is iemand met kennis en netwerk in deze Porschewereld en de wil om een goede naam te behouden geeft veel vertrouwen.
Het rijden in een Porsche is overigens een hele belevenis met nu al een rit naar Stuttgart en Birmingham. Het enthousiasme begint te groeien en het rijden smaakt naar meer. De 911 is alleen al een legendarische auto v.w.b. zijn vormgeving en iedere keer weer geniet ik er van alleen al als ik de auto zie staan.
Een Porsche 911 is iets bijzonders om te bezitten en ik kan Erol en Carworldclassics van harte aanbevelen voor het kopen van een Porsche daar zelfs de prijsstelling realistisch is.

Jos

Porsche 997 3.8 4S Cabrio

Ik volgde de website van Erol al enige tijd om eens te kijken naar een nieuwe cabrio. Diverse keren het 'bijna' gevoel gehad maar recent het echte ja gevoel bij een prachtige Porsche 997 4s cabrio. Een mail gestuurd met daarbij de gegevens van mijn in te ruilen cabrio. Snel een telefoontje van Erol gehad. In deze digitale tijd voor mij de perfecte klantbenadering. De afspraak bij Erol was prima. Voldoende tijd en gelegenheid voor de proefrit, het stellen en beantwoorden van vragen en al heel snel tot elkaar gekomen. Kortom een zeer professionele benadering hetgeen veel vertrouwen geeft. Tot het moment van de levering van de auto zijn we van elke stap in het proces op de hoogte gehouden. Nogmaals een professionele communicatie op een zeer persoonlijke manier. De auto is perfect afgeleverd. Inmiddels al fijne kilometers gereden met deze nieuwe aanwinst. Er zullen er nog vele volgen waaronder zeker nog eens bezoek aan de showroom van Erol in het pittoreske Valkenburg. 
 
Paul

Porsche 997.2 3.8 Turbo S

Ik zocht een mooie goede Porsche 997 Turbo S voor bij de collectie. Na wat zoeken kwam ik uiteindelijk bij Erol van Carworldclassic terecht in het mooie zuidelijk gelegen Valkenburg ad Geul. Erol had precies de kleur en versie staan die ik zocht. Na wat bellen en mailen ben ik in het weekend gaan kijken, eventueel op een avond was ook mogelijk! Fijn die flexibiliteit. De auto was precies tot in de kleinste details zoals omschreven op de site en gedurende onze telefoon gesprekken. Ik kan niet anders zeggen dat het hele proces van het begin tot het einde op een zeer professionele en vriendelijke manier is verlopen. Zeker ook omdat ik nog wat extra wensen had die na overleg keurig en conform afspraak werden opgepakt en uitgevoerd. Nadat de deal gemaakt was vond de afwikkeling op een zeer professionele manier plaats. Heerlijk om ook eens op een rustige en correcte manier een echt goede auto te kopen zonder gepusht te worden.
Erol, bedankt voor de prettige en goede samenwerking gedurende deze aankoop. Mocht er nog een volgende Porsche komen dan weet ik je zeker weer te vinden.

T. Jansen

Porsche 964 Carrera 4

Netter Firma und ein sehr netter Verkäufer (Eigentümer) der sich an sein Wort hält, auch nach dem Kauf des Fahrzeugs. Gerne wieder!! 

F. Meyer (DE)

Porsche 997.2 3.8 4S Cabrio

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking die mijn inziens op een zeer professionele en kwalitatieve wijze gebeurde.
 
Thierry (BE)

Porsche 997 3.8 S Coupe 'Porsche Exclusive'

Op zoek naar een mooie Porsche 911/997 belanden we na enig zoeken bij Carworldclassics.com. Daar stond een zeer bijzondere 997 in 'Porsche Exclusive' uitvoering. Dus toch maar vanuit de regio Utrecht naar Valkenburg gereden na een afspraak te hebben gemaakt. En daar kregen we geen spijt van! De showroom is keuring en de auto's staan er piekfijn bij. De ontvangst door Erol was vriendelijk en professioneel. Geen moeite om de auto achteruit de showroom te 'bevrijden' voor een proefrit. De auto reed super, de papieren waren duidelijken het aanbod voor inruil passend bij onze verwachtingen. Dus de deal gedaan en nu heel blij met onze 2008 Porsche 997 Carrera S Exclusive. Na aankoop was er een probleempje met de elektra, ook dat werd keuring opgelost. Een van de weinige bedrijven die 'de klant is koning' echt nog serieus nemen!

Jan

Porsche 997 3.8 4S Coupe

Toen ik eenmaal het besluit had genomen om een Porsche te kopen had ik al snel in mijn hoofd zitten waar de Porsche aan moest voldoen. Ik kwam al snel uit op de site van Carworldclassics.com. Mijn oog viel continue op een Porsche 997 4S van 2008. Ik belde vervolgens op een vrijdag dat ik interesse had in deze auto. Wat volgde was een prettig gesprek met Erol. We kwamen als snel tot een afspraak een dag later op zaterdag om 16.00 uur in Valkenburg. Ik ben zaterdagmiddag samen met mijn 2 zonen vanuit Brabant afgereisd naar Valkenburg. Conform afspraak stond de auto klaar en werden we hartelijk ontvangen door Erol. Er was binnen een split second vertrouwen, wederzijds respect op een prettige manier en we deelden samen de passie voor Porsches. Na een kop koffie gedronken te hebben, werd de auto uitgelegd en kreeg ik al snel de sleutels overhandigd om een proefrit te maken met mijn 2 zonen.
Ondanks het feit dat ik alleen maar orienterend naar Valkenburg was gereden, was ik een uur later de trotse eigenaar van mijn eerste Porsche. Ik ben die avond op uitnodiging van Erol met de kinderen naar het centrum van Valkenburg gegaan om wat te eten.  Het centrum was ondergedompeld in kerstsfeer en dat maakte de dag magisch. 
De aflevering was perfect evenals de after sales. De auto had conform afspraak een afleverbeurt gehad, de auto was afgetankt en Erol heeft mij nog geadviseerd waar ik mijn Porsche kon laten verzekeren. Tijdens de aflevering gaf ik aan graag nog een beschermhoes en een accu druppellader te willen hebben. Hij heeft deze meteen voor mij besteld en thuis laten afleveren.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, dan ga ik zeker weer contact opnemen met Erol.
Sleutelwoorden zijn: passie, vertrouwen, transparantie, kundigheid en bovenal hartelijk.

Lennart

Porsche 991 3.8 4S Coupe

Al langere tijd speelde ik met de gedachte om mijn 993 2S te verkopen en te gaan voor een mooie 997 GTS of een 991 4S full options, zonder schuifdak.
Een Porsche kopen is nog tot daar aan toe, zelf particulier een Porsche verkopen is van geheel andere orde, hetgeen de beslissing de 993 te verkopen vertraagd heeft.
Uiteindelijk ben ik met Erol van Carworldclassics in contact gekomen via mijn BMW dealer en hebben wij de mogelijkheden en onmogelijkheden samen verkend tijdens een eerste gesprek.
Om tot een goede prijs voor mijn 993 2S te komen zou mijn Porsche 993 eerst in consignatie verkocht worden en dan zouden we kijken naar een geschikte 997 GTS of 991 4S bij Erol.
Op zaterdag hebben we een fotosessie met de 993 gedaan, op zondag werd de auto op de Carworldclassics site geplaatst, dinsdag kwam al de eerste serieuze potentiële koper en een week later hebben we de deal rond gemaakt. Zo snel kan het gaan dus!
Aangezien mijn specifieke wensenlijst voor de nieuwe Porsche bij Erol bekend was, heeft hij in dezelfde week  een in Nederland geleverde 991 4S ingekocht, die volledig aan bovenvermelde wensenpakket voldeed.
Zo heeft hij in twee weken tijd mijn 993 2S verkocht en mij de Porsche 991 4S geleverd precies in de uitvoering die ik graag wilde. Alles is perfect verlopen voor beide partijen.
Ik kan Carworldclassics bij iedereen aanbevelen die een 'echte' Porsche wil kopen.
 
Erol, bedankt voor de moeite en het wederzijdse vertrouwen en als ik weer op zoek ben, weet ik je natuurlijk te vinden.
 
Bas

Porsche 997 3.8 S Cabriolet

Tijdens mijn zoektocht naar een 997 2S cabrio in mijn favoriete kleurstelling “Blauw Blauw Blauw” trof ik op internet bij Carworldclassics in Valkenburg een auto aan die aan mijn wensenlijstje voldeed. 
Ik had eerlijk gezegd nooit eerder van dit bedrijf gehoord en besloot contact  op te nemen met de eigenaar Erol Ertan.
Ik kreeg tijdens dit telefoongesprek een vriendelijke en betrouwbare maar ook zakelijke indruk van Erol.
We bespraken de details van de 997 Cabrio en Erol bood aan nog extra detailfoto’s (fotopresentatie op internet zou iets uitgebreider en gedetailleerder kunnen) per mail te sturen wat hij ook snel heeft gedaan. Ik ben bereid serieus geld te betalen maar dan moet ook wel alles kloppen in combinatie met een lage km stand.
Ik had zelf op dat een moment een in mint conditie verkerende GT zilveren 997 2S coupe en bespraken een mogelijke inruil. Ook ik stuurde hem alle beschikbare info over mijn auto en een serie foto’s.
Erol leek wel 24/7 bereikbaar en zo kwam het dat we append heen en weer op een zaterdagavond tot een voorwaardelijke overeenkomst kwamen die een reis vanuit Amstelveen naar Valkenburg rechtvaardigde. Een min of meer vergelijkbare auto inruilen is vaak een moeilijke (financiële) bal. Niet bij Carworld Classics dus!
Toen ik in Valkenburg aankwam trof ik Carworldclassics in een nette showroom met een mooie collectie vooral verschillende types 911. Tijdens mijn bezoek hebben we de auto uitgebreid doorgenomen (km- en schade check, beurten en facturen) en een proefrit gemaakt. De 997 voldeed absoluut aan mijn verwachtingen en Erol deed hetzelfde voor wat betreft mijn in te ruilen 997.
Vervolgens bespraken we aanvullende zaken zoals de garantie, uitgestelde beurt en wat kleine verbeteringen (zoals banden die Erol bewust nog niet had vervangen).
Een week later (de auto stond er strak en klaar bij) de auto opgehaald met een traan mijn 997 coupe ingeleverd maar met vooral een grote glimlach met de blauwe 997 Cabrio in mijn bezit. Genietend van de terugreis uit het naar het lijkt altijd zonnige Valkenburg.
Fijn om te weten dat er een bedrijf bestaat dat Carworld Classics heet met eigenaar Erol Ertan.
Ik kan op basis van mijn ervaring dit bedrijf dan ook zeker zeer aanbevelen!
 
Roel

Porsche 991 3.8 4S Coupe

Als u een mooie gebruikte en in uitstekende staat verkerende Porsche zoekt bent u bij Erol van Carworldclassics aan het juiste adres.
Erol is een gepassioneerde Porsche freak en eigenaar van een mooie Porsche showroom in Valkenburg en wat je daar ziet is net een snoepwinkel ,
Prachtige en in zeer goede staat verkerende gebruikte Porsches .
Alle gemaakte afspraken worden netjes nagekomen, de prijsstelling is  zeer correct, mijn auto is conform afspraak netjes bij mij thuis afgeleverd,
en ook nog een met Porsche Approved garantie via een erkende Porsche dealer .
Voor een Porsche dus naar Valkenburg, een aanrader!
 
Hans

Porsche 991 Carrera Coupe

Bij Carworldclassic mijn eerste Porsche gekocht. Alles was professioneel, prettig en tot in de puntjes geregeld!
En de auto was tiptop in orde.
Succes met de zaak, als ik nog eens weer in de buurt ben kom ik kijken.

E. van Marum

Porsche 997 3.8 S Coupe

De auto was in uitstekende staat en van zeer hoge kwaliteit. Dit was het geval voor alle auto's in de showroom. Erol nam alle tijd om ons over de auto te informeren en onze vragen te beantwoorden. Erol is een echte Porsche 911 liefhebber en dat blijkt uit zijn expertise.
Zonder voorbehoud kan ik CarWorld Classics ten zeerste aanbevelen.

Dirkjan

Porsche 991 3.8 4S Coupe

Mijn ervaring met Carworldclassics is vanaf het eerste moment tot en met het afleveren van de 911/991 zeer naar tevredenheid verlopen.
De inruil van mijn 997 liep vlotjes en de verdere afhandeling, zoals tussentijdse communicatie en het afleveren van de 991 idem dito.
In verband met een kras achterop, die wij over het hoofd hadden gezien is de auto opgehaald in Breda en later keurig hersteld teruggebracht.
Het is voor mij zeker niet naast de deur, maar ik vond bij Carworldclassics de auto, zoals ik hem wilde, qua uitvoering, kleur en verdere opties.
Mocht ik in de toekomst willen veranderen van Porsche, zal ik me zeker weer bij dit bedrijf gaan oriënteren.

Hans

Porsche 991 Carrera Cabrio

Ik ben erg blij met mijn “nieuwe” 911, 991 cabriolet. Erol heeft mij uitstekend geholpen en de auto uitgebreid toegelicht. Omdat ik uit het westen van Nederland kom, hebben we initieel per telefoon de auto besproken. Op basis hiervan ben ik naar Limburg afgereisd. De ontvangst bij Car World Classics was zeer goed en we hebben verder naar de auto gekeken en een proefrit gedaan. De auto was precies zoals aan de telefoon besproken.
 
We hebben terplekke de deal gemaakt, en de auto is een week later bij mij thuis afgeleverd in een gesloten trailer. Heel fijn. Ik kon mijn oude 911 (997 cabriolet) eenvoudig inruilen en die werd bij aflevering van de nieuwe weer meegenomen.
 
Erol heeft ontzettend goed het proces begeleid, follow up gegeven en alle afspraken zijn nagekomen. Top.
 
Carworld Classics kan ik zeker aanbevelen.

Robert

Porsche 997 3.8 S Coupe

Na al een jaar te hebben gezegd dat ik graag een Porsche wilde, was de grote dag aangekomen. We gaan een Porsche 997 Carrera S bekijken bij Carworldclassics, het 1e adres. Ik had voornemens
om diverse Porsches te gaan bekijken. Bij aankomst stond Erol ons al op te wachten. En daar in de showroom stond ie te pronken de 997 Carrera S waar mijn oog op gevallen was. Na wat tekst en uitleg van Erol werd de Porsche naar buiten gereden en mocht ik plaats nemen achter het stuur voor een proefrit, mijn 1e rit in een Porsche!! Ik was snel verkocht. Het geluid, de wegligging, een droom die uit kwam. Bij een kop koffie hebben we wat zaken besproken en ik hebben we afgesproken dat ik zo spoedig mogelijk iets laten zou laten weten. Ik wilde tenslotte eigenlijk nog andere Porsches gaan bekijken.

Eenmaal thuis aangekomen kon ik de Porsche en Erol met al zijn passie voor Porsches niet loslaten. Het duurde dus niet lang voor ik de knoop heb doorgehakt en ja gezegd heb tegen het mooie aanbod wat Erol gedaan had. Nadat ik de Porsche opgehaald heb, heeft Erol er zelfs nog voor gezorgd dat de winterbanden thuis bezorgd werden! Super tevreden over de afahandeling en after-service.

Het is zeker niet mijn laatste Porsche en zal voor een volgende aankoop de website van Carworldclassics.com in de gaten houden en dan ook zeker weer contact opnemen met Erol.

Sander

Porsche 996 3.8 4S Coupe

Ik was op zoek naar een Porsche 996 Cabriolet voor een klant en ik op het internet een Porsche 996 4S coupé tegen. Aan de hand van de foto’s bevond hij zich in een onwaarschijnlijk mooie conditie. Deze Porsche stond te koop bij Carworld Classics in Valkenburg. Na telefonische contact te hebben gehad met Erol, die mij de auto beschreef via de telefoon, ben ik 2 dagen later afgereisd naar het mooie Valkenburg.

Eenmaal aangekomen stond er een auto De auto die helemaal klopte met de omschrijving op internet en zoals Erol mij beschreven had. Echt een eerlijke auto waar ik naar op zoek was. De auto was zelfs zo mooi en keurig dealer onderhouden dat ik de auto niet kon laten staan en we gelijk een deal hebben gemaakt. Ik heb mijn klant later kunnen overtuigen om deze prachtige 996 4S coupé te kopen, in plaats van de cabriolet waarnaar hij op zoek was. Hij is nu nog steeds als een kind zo blij met deze auto.
 
Erol bedankt voor het leuke ontvangst en prettige samenwerking.

Wim

Porsche Panamera 4S

Normaal koop ik altijd een 'duurdere' auto bij de merk-dealer. Ik ben hiervoor zelfs eens in Duitsland bij een merkdealer geweest. Ik zag echter een auto staan bij carworldclassics.nl. Vanwege de vakkundige en mooie presentatie nam ik contact op met Erol van Carworldclassics.nl. Ondanks het wat voorzichtig aftasten, was het eerste contact zeer prettig en dat bleef zo tot de levering. De auto klopte helemaal. Ook alle andere auto's, voornamelijk Porsche's, die we daar zagen trouwens ook. De informatie was correct en toen we naar Valkenburg zijn gegaan voor de proefrit hebben we er een leuk dagje van gemaakt. Sterker nog, hierdoor wilden we geen aflevering bij ons thuis, maar de auto zelf af halen in Valkenburg om hem zelf naar huis te rijden.

Alle afspraken klopten, alle gewenste details waren te krijgen. Fijn dat we Erol’s mooie bedrijf gevonden hebben en wij zijn ontzettend blij met onze mooie auto.

Richard

Porsche 991 Carrera 4 Coupe

Na specifiek op zoek te zijn geweest naar een Agaat grijze Porsche 991 ben ik bij Erol van CarworldClassics terechtgekomen in het mooie Valkenburg aan de Geul.
Ik heb telefonisch contact gezocht met Erol en ben zeer vriendelijk te woord gestaan met de informatie die ik wilde weten over de betreffende 991. Toch even twijfel gehad omdat het geen officiële Porsche dealer betreft, maar na een bezoek aan de showroom en ook de manier waarop alle zaken en communicatie verliepen, besloten de bettreffende 991 aan te schaffen.
De manier van service, communicatie en ook aflevering op locatie is mij zeer goed bevallen en ook volgens afspraak. Tevens de afhandeling van een klein onderdeel wat defect was na 2 maanden, prima opgelost en naar tevredenheid.
Ik wil dan ook CarworldClassics aanbevelen voor de aanschaf van een Porsche of ander merk. Ik zal bij de volgende Porsche ook zeker contact opnemen met Erol!

Chris

Porsche 997 3.8 4S Cabrio

Op zoek naar een mooie, maar toch ook betaalbare Porsche 911 Cabrio ben ik, op aanraden van kenners, bij Carworld Classics in Valkenburg terechtgekomen. Een goed advies, want het aanbod bij deze specialist bleek uit strakke, goed verzorgde, betrouwbare auto's te bestaan. Stuk voor stuk met een aantoonbare onderhoudshistorie.

Frappant genoeg vond er geen verkoopgesprek plaats, maar werden relevante vragen gesteld. Nadat ik tot een akkoord was gekomen, mocht ik mijn keuze (zie foto) pas meenemen nadat de auto nòg een keer met alle technische en optische zorg was omringd.

Als ik ooit nog een keer overweeg om een andere Porsche te kopen, hoef ik niet meer te zoeken. Carworld Classics, dankjewel..!

Jan

Porsche 997 3.8 4S Coupe

Het begint, zoals met zo vele, met een jongensdroom. Je ziet er een rijden of staan en je denkt: "Als ik later groot ben dan koop ik er ook een, een Porsche 911". Dan ben je decennia later met pensioen, er vindt een gebeurtenis in je leven plaats, en je wordt in de actiemodus gezet: "schaf die Porsche 911 aan". Meteen een Porsche dealer bezocht die een occasion 996 Carrera 4S had staan. Het werd eigenlijk een teleurstellende ervaring. Welliswaar werd er een correcte inruilprijs geboden voor mijn auto echter kreeg ik daar absoluut niet een vertrouwd en betrouwbaar gevoel over de 996. Via een familie lid ben ik met CWC, Erol, telefonisch in contact gekomen. Erol is zeer gepassioneerd over Porsche. Zijn kennis over, en de liefde voor Porsche straalt hij werkelijk uit. Dit was het vertrouwen dat ik zocht en ben vanuit Amsterdam afgereisd naar Limburg. Aldaar een gastvrije ontvangst in een mooie showroom met een ruim aanbod van Porsches in werkelijk smetteloze staat. De aanschaf van een 997 Carrera 4S was vanaf het eerste contact met Erol binnen 24uur een feit op basis van prijs, vertrouwen en kwaliteit. De grote onderhoudsbeurt, als onderdeel van de oplevering, heeft CWC geregeld met PC Rotterdam. Nog dezelfde dag ben ik gebeld door PCR voor het maken van een afspraak. Mijn droom is eindelijk realiteit met hulp van Erol van CWC, ik geniet van elke rit in mijn Porsche Carrera 4S uit 2006!

Frank

Porsche 991 3.8 S Coupe

Na enig online zoekwerk ben ik bij Carwoldclassics terecht gekomen, waar een aantal prachtige porsche’s worden aangeboden. De website van Carworldclassics  presenteert haar aanbod zeer professioneel en het gaf me een goede indruk.

De 991 die werd aangeboden heeft me doen besluiten naar het zuiden te rijden. Weliswaar een eind rijden vanuit het midden van het land, maar het bleek de moeite waard. Na een hartelijk ontvangst in de mooie showroom ben ik met Erol een proefrit gaan maken. Een uur later was de deal beklonken. Inmiddels is de 991 van het gezellige zuiden verhuisd naar het midden van het land.

Erol en Bob dank voor de goede zorg, ik ga genieten van mijn aanwinst!

L. Conrads

Porsche 997 3.6 Turbo Coupe

Mijn eerste Porsche gekocht bij Carworldclassics in Valkenburg! Super service met vriendelijk contact. Eerlijke en mooie selectie van Porsches, zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

S. Rademacher

Renault 5 Turbo

Sehr freundlich und auf alle Fragen kompetenten Antworten.
Ich empfehle Carworldclassics.

H. Koch (AT)