Whatsapp ons!

Op zoek naar een nieuwe eigenaar voor uw Porsche?

Of het nu gaat om inkoop, inruil of consignatieverkoop, bij mij kunt u altijd terecht.

Verkoop

Ik koop graag uw Porsche! 
Wilt u uw Porsche veilig verkopen en geen mensen aan de deur of aan de telefoon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Vanwege de blijvende vraag naar goed onderhouden en gedocumenteerde Porsche’s ben ik altijd op zoek naar Porsche's van de typen 996, 997 en 991 in alle uitvoeringen. Ik maak graag een afspraak met u op locatie of in onze showroom. Door mijn kennis en ervaring krijgt u gegarandeerd een goede prijs zonder de nadelen die u heeft als u de auto zelf verkoopt. U kunt telefonisch, per mail of via onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik bel of mail u direct terug voor het plannen van een een afspraak. 
Uw voordelen op een rij:
 
  • Altijd een goede en eerlijke prijs voor uw dierbaar bezit.
  • U ontvangt na overeenstemming meteen het overeengekomen bedrag.
  • U ontvangt direct na verkoop een officiële RDW-vrijwaring die u nodig heeft voor de verzekering.
  • Wij zorgen voor transport als wij op locatie komen.
  • Komt u met de auto naar onze showroom? Geen probleem, wij vergoeden uw terugreis.
  • U hoeft niet te adverteren met uw auto.
Uw PORSCHE in consgnatie verkopen?
In de praktijk blijkt het voor particulieren vaak moeilijk te zijn om een Porsche tegen een goede prijs ‘aan de deur’ te verkopen. Om deze reden heeft u bij mij de mogelijkheid om uw auto in consignatie te verkopen. Ik neem de verkoop uit handen zodat u de gewenste prijs krijgt en geen zorgen heeft over de afhandeling. Uw auto krijgt dan plaats in mijn showroom waar vele liefhebbers van het merk Porsche regelmatig een kijkje komen nemen. Uiteraard wordt uw Porsche op mijn internetsite gepubliceerd die met zo’n 500 bezoekers per dag goed wordt bezocht. Ook adverteer ik uw Porsche op alle grote internetsite’s in binnen- en buitenland om zodoende maximale exposure te genereren.
Hoe gaat het in zijn werk?
Samen met u beoordeel ik uw Porsche en komen we tot een reële verkoopprijs. Er kan natuurlijk op uw Porsche worden ingeruild, waardoor slagingskans sterkt stijgt. Ervaring leert dat de meeste mensen een auto willen inruilen, maar dit kan vaak niet bij particulieren. De inruilauto neem ik voor mijn rekening, zodat u na verkoop van uw auto de gehele transactie kan afwikkelen. Alle afspraken worden netjes in een consignatieovereenkomst vastgelegd, waardoor alle afspraken op een transparante wijze staan vermeldt. Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op. Met vriendelijk groet,Erol Ertan