fix-wp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

image 1

Financiering / lease

Bij Carworldclassics.com begrijpen we dat het bezitten van een  Porsche 911 een droom is die werkelijkheid wordt. Daarom bieden we flexibele financierings- en leaseopties die naadloos aansluiten bij uw wensen. Onze adviseur van BDLease, Roger Wagenaar,   heeft jarenlange ervaring met premium auto's en helpt u graag bij het vinden van een op maat gemaakte financieringsoplossing. Omdat Roger met meerdere leasemaatschappijen samenwerkt is hij altijd op zoek naar de beste deal, niet alleen qua rente maar zeker ook qua voorwaarden.
Flexibiliteit staat hierin centraal en wat dacht u ervan om geen bijtelling te hebben ondanks dat de lease van uw Porsche via uw bedrijf loopt.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Roger Wagenaar 
Tel: 0625002686
Email: roger@bdlease.nl

Tal van mogelijkheden

Onze transparante aanpak en eenvoudige aanvraagprocedure maken het verkrijgen van de financiering die u nodig heeft moeiteloos. U kunt zich concentreren op het genieten van uw Porsche 911 terwijl wij de financiële details regelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw droomauto te bezitten zonder compromissen. Uw droom-Porsche 911 is nu binnen handbereik dankzij onze flexibele financierings- en leaseoplossingen.

NL of DE geleverd

Altijd schadevrij

Transparante historie

Premium Porsche 911 specialist

Passie en kennis voor 911

Porsche dealer onderhouden

Heeft u vragen of interesse?

Bij vragen, opmerkingen, interesse of een afspraak plannen, kunt u contact opnemen met:

Neem gerust contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website