Afbeelding

Porsche 991 Carrera 4 GTS Cabrio

Na een Porsche Boxster S uit 2000, een Boxster S uit 2003, een 997 Targa 4S uit 2005 en een Cayenne Coupe e-Hybrid werd het tijd voor een nieuwe favoriet: een 991.2 GTS cabrio. De vorige Porsches heb ik zelf geïmporteerd uit Duitsland en de laatste nieuw gekocht bij de Porsche dealer in Nederland. Na maanden speurwerk op alle internationale autoverkoop sites kwam ik terecht bij de website van Carworldclassics.com in Valkenburg. Een mooi aanbod van diverse 911 modellen met een Nederlandse historie en schadevrij. Ik kende het bedrijf niet, maar voor mij vlakbij gelegen in Valkenburg, dus een bezoek meer dan waard.

Ik ging in eerste instantie voor een 991.1 4S, want de atmosferische motor is volgens puristen het ultieme Porsche gevoel, maar zag een prachtige 991.2 GTS cabrio in de showroom staan. Afspraak gemaakt voor een proefrit, maar de 991.2 met 3.0 turbomotor was voor mij een veel betere keuze dan de atmosferische 991.1 met 3.8 motor. Veel koppel bijlage toeren, een moderner interieur en een geweldige rij ervaring.

Ik was meteen verkocht en heb de auto inmiddels in bezit nadat deze nog voorzien was van een uitgebreide beur

Afbeelding

Porsche 911 Carrera 4 GTS

Vor fünf Jahren habe ich schon einmal ein Fahrzeug (Porsche 996 Turbo) von Carworldclassics  gekauft.

An dem Auto stimmte alles und ich habe  fünf Jahre viel Spaß mit diesem Auto gehabt.

Als ich überlegt habe, mir einen Porsche 991 zu kaufen, war mein erster Gedanke bei Carworldclassics anzurufen, da ich zu ihnen ein gutes Vertrauen habe.

Sie hatten sofort ein gutes Angebot für mich und verkauften mir einen 991 Carrera 4 GTS. An diesem Auto stimmt alles.

Es war eine sehr angenehme Atmosphäre beim Anschauen des Autos und beim anschließenden „Verhandeln“.

Alles wurde sehr gut vorbereitet, um das Auto kurze Zeit später abzuholen.

Bart hat mich sehr gut betreut und hat unkompliziert alles geregelt, damit ich das Auto nach Deutschland überführen konnte.

Jetzt habe ich viel Spaß mit meinem „neuen“ Carrera 4 GTS.

 

Vielen Dank Carworldclassics… in fünf Jahren melde ich mich wieder.

 

Gruß Gregor

 

 

Afbeelding

Porsche 997.1 C4S

After two years of intense search for my dream car, which included all the existing car search engines in Europe, I come across a Porsche 997 Carrera 4S Coupe on Carworldclassics.com. That car fulfilled 100% the requirements I had defined. It had to be the one...

I made the decision to book it at 07AM on the last day of the year (2022), after a bad sleeping night.

I agreed with Erol that I would see the car as soon as possible, as I had to plan the trip from Portugal to Holland and to reconcile this visit with my work. The entire visit and acquisition process went very smoothly, with Erol and his team doing everything to satisfy the customer.

At my request, a 111 points check was carried out at Porsche before the visit, and there was no record of any anomaly that would prevent the purchase. Erol even offered to repair the small situations reported, which happened.

The import and transport went smoothly and I managed to have the car in my possession and circulating in Portugal after 3 weeks.

The Porsche 997.1 C4S that I acquired is now part of the “family” and is my second passion, after fighter jets. They are both great machines, each in its domain. The Porsche, despite flying low, must not take off from the ground, otherwise we have a big problem; and fighter jets, despite using the ground to roll and take off, also prefer the air to develop their maneuvers 😉

Finally, I would like to thank the entire team at Carworldclassics.com (Erol. Petra and Bart) for their help in this process and praise the great professionalism shown.

João

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

hiermit möchten wir uns nochmals bedanken für die professionelle und kompetente Beratung beim Kauf unseres Porsches durch Erol. Erol hat sich Zeit für uns genommen, war ehrlich und hat alles was er zugesagt hat eingehalten. Des weiteren hat Bart, der technisch sehr versiert ist, jede technische Auskunft die ich angefordert habe sofort geklärt. Ich kann die Fa. Carworldclassics in Valkenburg jedem empfehlen, der einen 911 er Porsche kaufen will. Wir sind rundum sehr zufrieden.

 Mit freundlichen Grüßen

 Uwe und Heidi

Afbeelding

Porsche 911 Carrera 4S Coupe

Indien je eens in de twaalf jaar jezelf (en je gezin) verwend met een Porsche dan doe je vooronderzoek. Zo kwam ik na het nodige speurwerk op internet een aantal keren uit bij Carworldclassics.com. Evident mooie auto’s en professioneel gepresenteerd. Ik zocht een 991 om mijn 12 jaar in bezit zijnde midnight blue 996 c2 (full option) te vervangen door een (m.i) beschaafde kleur en interieur hebbende 991. En voila; een antraciet bruin exemplaar op de site. Belde Carworldclassics.com, sprak met Erol (eerste sympathieke kennismaking) en was van harte welkom op zaterdag. Bezocht met mijn vrouw de mooie showroom en beoordeelde de auto (niets mis mee) maar viel voor twee andere alternatieven die nog klaargezet/gepresenteerd moesten worden. De wijze van communicatie was bijzonder prettig, eerlijk en transparant.

Toch twijfels en ik had ook nog iets in te ruilen (stond in de pyjama en was RDW geschorst; een zomer auto). Vertelde (volledig gedocumenteerd) over de auto, liet enkele foto’s zien en een reële prijs werd ongezien door Erol genoemd.

Terug naar huis, het kriebelde en ik belde enkele dagen later voor een nieuw bezoek en proefrit. Deze vond woensdagavond plaats met Erol, waar hij duidelijk de pro’s en contra’s van mijn twee favorieten modellen (991.2 c2 en 991.1 C4S) toelichtte. 

Samen onze intenties en afspraken bevestigd en terug naar huis (andere kant van Nederland). Een paar dagen later Erol gebeld en de afspraak/koop bevestigd. Afspraak gemaakt over de aflevering en ondertussen fijn telefonisch contact met Petra over documenten e.d. Bij aflevering nam Bart het over, hetgeen een bevestiging was van de sfeer, professionaliteit en betrokkenheid van het team. Ondertussen stuur ik mijn droom Porsche 991 4s door het land. Fijne club!

 Pieter 

Afbeelding

Porsche 991.1 Carrera 4S Coupe

Beste Porschisten,

Bij deze wil ik het ganse team van Carworldclassics.com bedanken. Na lang zoeken en een pittige start in Valkenburg hebben we de juiste auto gevonden.  Een team van mensen die professionaliteit, eerlijkheid, correctheid combineren met een persoonlijke toets. Zoals Erol zei: achter elke wagen zit een goed verhaal. En dat klopt bij deze zeker. Na een lijdensweg van pijn en ziekte had ik mijn vrouw haar droom beloofd als ze er weer zou bovenop komen. En zo geschiede… Ik had spijtig genoeg, maar achteraf gezien gelukkig nog, alle tijd om te zoeken. En na geruime tijd vonden we de spreekwoordelijke speld in een hooiberg bij Carworldclassics.com. Een Porsche 991.1 Carrera 4S met een topconfiguratie en adembenemend mooie kleuren binnen en buiten. Een ware streling voor het oog. Het heeft even gespannen of de auto wel degelijk richting België zou gaan, maar mijn vrouw wist Erol ervan te overtuigen. Haar overtuigingskracht en wil om haar droomauto te hebben, overtuigde me dat ze genezen was en dat deze auto terug het begin was van heel wat geluk. De aftersales en de douanering werd uiterst zorgvuldig en professioneel opgevolgd door Petra, Bart en Wendy. Carworldclassics.com zal ik dan ook aan iedereen aanbevelen en ik denk zo dat er binnenkort wel een aantal richting België zullen komen. Mijn vrouw en ikzelf kijken nu uit naar deugddoende en zorgeloze kilometers met deze Porsche.

Het gaat jullie goed team Carworldclassics.com!

Groeten,

Dominique en Kristof

Afbeelding

Porsche 991.2 Carrera 4 GTS Coupe

Het eerste contact over de auto was over de app op zaterdag avond, op de site stond dat ze 7 dagen per week bereikbaar zijn en dit klopt ook helemaal er werd direct gereageerd. Daarna telefonisch contact gehad en de zaterdag erna richting Valkenburg, de auto was precies zoals omschreven en je merkt dat Erol echt verstand heeft van Porsches en zelf ook een gepassioneerd liefhebber is. Vervolgens de maandag erna de deal telefonisch rond gemaakt waarna ze de auto thuis hebben afgeleverd, omdat de beloofde nieuwe banden lastig leverbaar waren zijn deze nadien nog gemonteerd en toen is ook direct een klein puntje onder garantie verholpen. Kortom korte lijnen, fijne communicatie met direct een terug koppeling en afspraken worden nagekomen.

Joris

 

Afbeelding

Porsche 991.2 3.0 Carrera 4S Cabrio

Na verschillende Porsches bij een Porsche dealer gekocht te hebben, miste ik bij de aankoop en service toch vaak dat stukje persoonlijke benadering. Die dealers zijn zo groot geworden en mijn voorkeur gaat nou eenmaal uit naar klein schalig.  Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe aanwinst maar kon niet echt iets naar mijn zin vinden. Nu had ik al ook vaker gekeken op de site van Carworldclassics en het verwonderde mij dat het aanbod van hoge kwaliteit bleek en dat de aangeboden Porsches vaak snel verkocht waren. Op een gegeven moment kwam er een Porsche 991.2 4S Cabrio voorbij met een hele lage kilometerstand en met de voor mij juiste opties. Toevallig trof ik een vriend die ook net zijn Porsche had ingeruild voor een nieuwer exemplaar bij Carworldclassics. Een schitterende auto en hij had alleen maar positieve ervaringen met Erol, Bart en Petra. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt met Erol. Die kwam na zijn vakantie rechtstreeks van het vliegveld om mij te ontvangen. Het klikte gelijk en het contact met Erol was ongedwongen en persoonlijk. De aangeboden Porsche was perfect, als nieuw. Ik heb er niet eens een proefrit mee gemaakt. Erol heeft echt zijn best gedaan om tegenmoet te komen in mijn wensen voor wat betreft inruil. Ik kan dan ook zeggen dat ik een goed gevoel had bij de aankoop. Ook de aflevering door Bart was een feestje. Zo hoort het mijns inziens. Een paar dagen later was er toch iets wat niet helemaal naar mijn zin was. Ik heb toen contact gezocht met Bart. Zonder discussies hebben ze de Porsche opgehaald en het probleempje geheel naar mijn zin opgelost. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik op alle fronten totaal tevreden ben en dat ik voor mijn volgende Porsche zeker weer bij Erol, Bart en Petra op visite ga.

Rob

Afbeelding

Porsche 991 Carrera Coupe

Ik ben sinds enige maanden in het bezit van een mooie 991 Carrera Coupe. Deze 991 heb ik gekocht bij Carworldclassics. Ik ben zelf woonachtig in het oosten van het land en heb tóch heel bewust gekozen voor Carworldclassics, wat voor mij niet naast de deur ligt. De reden dat ik Carworldclassics al jaren in de gaten houd ligt ‘m in het feit dat je hier een eerlijke, mooie, Porsche kunt kopen. Het zijn plezierige mensen waar je zaken mee doet. Erol, Bart en Petra zijn fantastisch in omgang en leveren wat zij zeggen te leveren. Kortom, ik ben zeer tevreden over Carworldclassics in zijn algemeenheid, en kan een potentiële Porsche koper zeker CWC aanbevelen.

Tom

Afbeelding

Porsche 991.2 3.0 Carrera S Cabrio

Op zoek naar een gebruikte betrouwbare Porsche 991 ben ik bij Carworldclassics in Valkenburg terecht gekomen. Vanaf de eerste ontmoeting tot de aflevering was het prettig en vertrouwd. 
Het onderhoud wordt ook helemaal verzorgd en dit geeft een betrokken gevoel voor de toekomst.

Karel 

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera GTS Coupe

Na in 2019 afscheid genomen te hebben van mijn 997, begon het langzaamaan toch weer te kriebelen. Vanaf de zomer ben ik op verschillende websites gaan zoeken, naar een mooi uitgeruste 991. De website van Carworldclassics ziet er altijd goed verzorgd uit, en laat altijd een mooie variëteit aan 911’s zien. En dan komt het moment dat je de stoute schoenen aantrekt, en toch maar eens een kijkje wil gaan nemen. Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben, werden we uiterst vriendelijk ontvangen door Bart. Eerlijk is eerlijk, de showroom is niet heel groot, maar wat een mooie Porsches allemaal! Bart nam alle tijd voor ons (ongeveer 1,5 uur binnen geweest), en zo zwierden we door de hele showroom, hebben alle auto’s zo’n beetje aangeraakt, en werden we uiteindelijk gegrepen door een zwarte 991.1 GTS. Liefde op het eerste gezicht, maar toch wat boven ons beoogde budget. Lang verhaal kort: na een slapeloze nacht, terug gegaan naar de showroom, ruime testrit gemaakt, en uiteindelijk de deal gemaakt. En wat zijn we ontzettend blij! De GTS is werkelijk in voortreffelijke staat. De eerste 2 weken zitten er nu op, en ze is inmiddels helemaal ingeburgerd in ons gezin. Complimenten voor het team van Carworldclassics voor de persoonlijke benadering, en de uitstekende opvolging van het gehele sales-proces.

Harry
 

Afbeelding

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Cabrio

Sinds meer dan 20 jaar heb ik het genoegen om een Porsche 911 te rijden, wat een genot! Mijn laatste Porsche was een 996 C4S waar ik zeer tevreden over was, echter ik miste de beleving van mijn eerdere Porsche die ik met het dak open kon rijden en waarbij ik zelf moest schakelen. Met deze gedachte ben ik op zoek gegaan naar een mooie 997 cabrio, in een uitmuntende conditie, die ook nog een handbak had. Na een tijdje op zoek te zijn geweest, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Carworld Classics. Daar stond precies de auto die ik voor ogen had. Bij aankomst viel me meteen de mooie showroom op en de uitermate professionele ontvangst. Het is duidelijk dat de mensen daar passie en kennis hebben. Naderhand hebben we nog telefonisch een aantal dingen besproken, maar uiteindelijk zijn we er op een heel nette manier uitgekomen. Ik ben super blij met mijn nieuwe 4S Cabrio en kan ik Carworld Classics alleen maar aanraden aan eenieder die een 911 wil aanschaffen

Erol, Bart en Petra, nogmaals bedankt!

Roel

 

Afbeelding

Porsche 991.2 3.0 Carrera 4S Cabrio

Na al een hele tijd op zoek te zijn naar een Porsche 911.2 Cabrio, waren wij een midweekje naar Valkenburg en besloten we een bezoekje te brengen aan Carworld Classics, waar toch wel heel veel keus in 991 is. Daar stond er een in de kleuren combinatie zwart met bruine bekleding en bruin cabriodak, dit was de auto die we zochten. Mijn vrouw was direkt enthousiast. De ontvangst en kennis van Erol en Bart was buitengewoon, leuke ervaringen over Porsches 911 uitgewisseld. Na het maken van een proefrit was de aankoop snel gesloten. Ook na de koop was het contact en de service optimaal, kortom het zal zeker niet de laatste Porsche van ons zijn bij Carworld Classics. Top auto!!

Bedankt jongens!!

Familie de Jong

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Cabrio

Met veel plezier heb ik mijn Porsche 911 bij Bart gekocht. De auto zelf was al prachtig, maar de manier van afspraken met elkaar maken is erg fijn geweest. Gewoon netjes met elkaar spreken over de auto, de aflevering en prijs zoals je dat mag verwachten van verkoop van auto's in deze segmenten. De auto voldeed bij de proefrit direct en na het afstemmen van de laatste punten en komma's kwamen we er met Bart keurig uit.

De aflevering was vanwege de afstand halverwege in Nederland en ook dat was allemaal zeer netjes.
Zoek je een bedrijf dat je droomauto netjes en eerlijk wil leveren, neem dan gerust de route naar Valkenberg en geniet van een mooie auto in een mooie omgeving. De start van vele mooie kilometers voor jou!

Cornelis

 

Afbeelding

Porsche 991.2 3.0 Carrera Coupe

Erol, Bart en Petra weten waar ze het over hebben. Kundig en klantgericht. Ik heb mijn Porsche 991.2 Carrera Coupe hier ongezien (door de telefoon) gekocht, het gehele aankoopproces en de aflevering was foutloos. Zoals de aankoop van een jongensdroom hoort te verlopen.

Frans

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Als echte Porsche liefhebber maak ik wekelijks een onlinerondje langs alle Nederlandse Porsche aanbieders om te kijken wat er te koop staat.
De site van Carworldclassics was me al diverse keren opgevallen. Een prachtige sortering  911 met exact de juiste opties.
Na mijn ultieme droomauto (991S cabrio met de heerlijke klinkende 3,8) al diverse keren bekeken te hebben, toch maar de telefoon gepakt om eens nader te informeren.
Erol heeft me telefonisch uitstekend geïnformeerd en gaf een redelijke inruilindicatie voor mijn 997. Reden genoeg om naar Valkenburg te rijden.
The rest is history…. Ik rijd nu al bijna een half jaar in mijn droomauto. Er waren nog 2 kleine dingen die opgelost moesten worden maar dit werd razendsnel opgelost bij een Porschedealer zodat de Porschegarantie ook gewoon geldig blijft. Een dikke 10!

Addy

Afbeelding

Porsche 997 3.6 Turbo Cabrio

Ich möchte mich nochmal für die perfekte Abwicklung beim Kauf meines „neuen“ Porsche bei Euch bedanken. Der vereinbarte Besichtigungstermin am Samstag (14.00 Uhr) und die Abholung am folgenden Samstag ist normalerweise nicht selbstverständlich. Die Zulassung in Deutschland am folgenden Montag ( morgens TÜV – nachmittags Zulassungsstelle – 15.00 Uhr deutsches Kennzeichen ) hat dank der vorhandenen erforderlichen Papiere problemlos funktioniert. Ein sehr schönes Auto zum einem guten Preis – gute Kommunikation von der ersten Anfrage bis zur Zulassung – besser geht’s nicht. Danke!

Wolfgang

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Zaterdag getelefoneerd en natuurlijk waren wij zondag van harte welkom. Na een plezierig en zeer informatief gesprek en proefritten in drie auto’s kozen we voor de zwarte 991 S cabrio. Om hem net iets beter uit te laten komen werden op Erol's advies de velgen in zwart gespoten. Dat maakte hem af!

Zalige auto, betrouwbaar adres, zeer klantvriendelijk..... over drie jaar ruilen we hem bij je in voor 

Martin

Afbeelding

Porsche 997 3.6 Turbo Coupe

Ik was op zoek naar een mooie en goede 997 mk2 Turbo. Na een uitgebreide zoektocht (en navraag bij Porsche Gelderland) ben ik terechtgekomen bij Carworldclassics. 
Daar hadden ze hele mooie 911’s staan en ook mijn 997 Turbo. De eerste indruk was gelijk goed, ontvangen in mooie showroom waar Erol ruim de tijd voor je neemt. Heel duidelijk, deskundig en eerlijk verhaal. Ook de aftersales door Bart is zonder meer prima, echt Porsche waardig. 

Ik kan ze van harte aanbevelen. 

Erik

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Meine Erfahrungen mit der Firma Carworldclassics: Von der ersten Kontaktaufnahme bis hin zur Übergabe des Autos verlief alles absolut reibungslos. Die Fahrzeuge befinden sich alle ausnahmslos im sehr guten Zustand. Die Abwicklung zur Anmeldung meines Fahrzeuges ihn Deutschland war überhaupt kein Problem. Die Firma Carworldclassics kümmerte sich um alles. Sehr professionelle Beratung und Kundendienst. In der Summe sehr zu Empfehlen!

Andy

 

Afbeelding

Porsche 997 3.8 Carrera 4S Coupe

A la recherche de ma première Porsche, j'ai eu la chance d'être épaulé par quelques amis porschistes. Nous avons écumé internet (leboncoin, la centrale, autoscoot24, automobile.Fr ainsi que les forums spécialisés). La recherche a duré plusieurs mois. Après plusieurs tentatives, nous avons repéré une jolie 997 C4S aux Pays-Bas. La voiture était très jolie, l'historique paraissait limpide et le prix bien placé. Acheté sa première porsche à l'étranger et sans la voir a été un véritable dilemme. Après un premier échange avec Erol, nous avons opté pour un FaceTime à plusieurs (merci les amis porschistes) pour voir la voiture en détails et poser un maximum de questions à Erol. Erol connaît parfaitement son sujet et nous a bien rassuré. Après quelques heures de réflexion, le bon de commande était signé. Par la suite, j'ai été accompagné par Petra qui s'est occupée des papiers pour pouvoir importer le véhicule. Point positif, elle parle parfaitement francais. Ça a bien aidé les démarches. Quitte à tout faire à distance, le véhicule a été livré devant chez moi par leur service de livraison (rapide, efficace et plus abordable que de faire l'aller retour en Hollande). Bref, c'était une superbe expérience. Ils sont sympa, pro et efficaces. Après 2 mois d'utilisations, rien à signaler. Tout va bien. Les papiers français ont été faits avec facilité. Elle est maintenant française et fait partie de la famille.

Christophe

Afbeelding

Porsche 991 Carrera Coupe

Ik was in het bezit van een Porsche 997, bouwjaar 2006 en al een tijd op zoek naar een 991. Na een lange zoekactie kwam ik in contact met Carworld Classic. Daar stond een mooie 991, maar die was net verkocht. Wel hebben we toen nog gehad over eventuele inruil. 3 Maanden later kregen zij een Agaatgrijze 991 binnen met de opties die ik graag wilde. Binnen 24 uur was de deal geregeld, beiden wat water bij de wijn gedaan. Bij de 991 werd bij Porsche Maastricht nog een aankoopkeuring uitgevoerd, waarbij nog een kleine reparatie werd uitgevoerd. Ik kreeg een gedetailleerd rapport bij de aflevering. De aflevering was verder perfect, Bart heeft nog eens de verschillen met de 997 uitgelegd. Vertrokken met een glanzende bolide! Al met al goede ervaringen met Carworld! 

Raymond

Afbeelding

Porsche 991 Carrera 4 Coupe

Ich bin auf Ihr gutes Angebot über ein Internet-Autoportal gestoßen und habe mich entschlossen, Ihr Autohaus in den Niederlanden aufzusuchen. Ohne Zögern habe ich den ins Auge gefasste Porsche 991 Coupé gekauft. Hier stimmte von Anfang an alles. Die Freundlichkeit der Verkäufer, die Wertschätzung des Kunden, das gute Angebot und alle weiteren Rahmenbedingungen wie deutscher TÜV, die Garantie und die Lieferung. Das alles machte den Kauf perfekt und verlief zuverlässig und problemlos. Wer also hier zögerlich ist, dem will ich sagen, dass es dazu keinen Grund gibt. Meinen nächsten Porsche kaufe ich sicher wieder bei Carworldclassics!

Peter

Afbeelding

Porsche 997 3.8 Carrera S Coupe

I purchased the 997.2 S from Carworld Classics. After a first visit to discover the car, I discovered a company of enthusiasts, welcoming, available and attentive to the customer. The car was as advertised and presented in a superb showroom... After a complete presentation and a test drive, I did not hesitate to buy it and I have no regrets. Erol and his team are very professional and at Carworld Classics the commitments are met. I therefore recommend this company to anyone in France who is looking for a quality Porsche.

Jose (FR)

Afbeelding

Porsche 997 3.8 Turbo Coupe Techart

Hallo an alle im „Carworld Classics“ vielen Dank für eine absolut professionelle Kommunikation vor und während dem Kauf vom 997 Turbo. Vom ersten Moment der Kontaktaufnahme gab es eine offene, ehrliche Darstellung zum Porsche. Der ersten Kontaktaufnahme per Telefon und E-Mail folgte, obwohl ich das Fahrzeug nicht in Natura ge-sehen hatte, sondern nur auf den vielen top dargestellten Bildern, der Kauf per übermitteltem Kaufvertrag. Alle Fragen meinerseits zur Historie, Zustand, Service etc., wurden sehr professionell gemanagt. Die Fahrzeughistorie war einwandfrei. Alle Papiere, deutscher TÜV, EWG/COC Papier, Serviceunterlagen waren wie beschrieben vorhanden. So machten wir uns (mein Sohn und ich) am Donnerstag 25.2. mit meinem Audi RS6 der Inzahlung gegeben wurde, auf den Weg nach Valkenburg. Das Auto stand im Showraum für die Übergabe bereit. Die erfolgte dann ohne grosse Wartezeit von Bart umfangreich mit allen Unterlagen. Zu erwähnen ist noch, das Auto war vollgetankt!! Der Zustand vom Turbo, genau wie beschrieben, besser geht nicht. Technische Eiweisung war nicht notwendig, da ich früher bereits einen 996 Turbo gefahren hatte. So gibt’s von mir für Bart und Erol,  sowie die gesamte Truppe eine „1“ mit drei Sternen***.

Hans

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Wij zijn al jaren Porsche liefhebber, onze laatste was een Boxster S maar hebben hem verkocht toen we in 2012 voor werk naar het buitenland vertrokken. Eenmaal terug ben ik gelijk weer opzoek gegaan en deze keer moest het een 911/991 Cabrio worden, het liefst in grijs, zwart of donker-blauw. Omdat ik nu in Frankrijk woon heb ik alle Franse en Duitse auto sites enkele maanden uitvoerig doorgespit alsmede enkele bezoekjes gebracht aan lokale aanbieders. Uiteindelijk stuitte op een mooie Cabrio S in de kleur Platinum Silver Metallic, die tot mijn verbazing in Valkenburg stond. Na een telefoontje voor wat meer informatie werd ik na een vriendelijk gesprek met Bart teruggebeld door Erol. Hij legde mij het verkoop concept van Carworld Classics uit; Nederlands/Duits geleverde Porsches, sluitend Porsche dealer onderhoud en een schadevrije historie. Na het gesprek werd ik enthousiast maar om even vanuit Zuid-Frankrijk naar Nederland te gaan om de wagen te gaan bekijken en proefrijden was een uitdaging vanwege de corona restricties maar zeker ook de afstand was me even te ver. En, als de koop door zou gaan, zou ik nog een keer terug moeten om hem op te halen. Een optie was om de auto ongezien kopen maar dat doe je natuurlijk niet ….. of misschien toch wèl??

Na een aantal telefoontjes, e-mail’s en whatsapp’s kreeg ik alle informatie van Erol en was er genoeg vertrouwen om deze 911 op afstand te kopen. Eerst nog een grote onderhoudsbeurt bij Porsche Centrum Gelderland en voorzien van nieuw rubber rondom, de benodigde papieren om hem op Frans kenteken te zetten werden door Petra verzorgt. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden mbt het rijklaar maken en aflevering, uiteindelijk hebben we afgesproken de 911 naar Frankrijk te transporteren. De wagen was conform zoals op de site beschreven en zoals Erol mij had toegelicht. Het is een genot om in te rijden en er komt een fantastisch geluid uit die Sportabgasanlage, zeker met het kapje open. Er waren 2 kleine dingetjes in het interieur die ik in overleg met Bart bij het lokale Porsche Centrum naar tevredenheid heb laten oplossen. Erol en zijn team zijn transparant en komen na wat afgesproken is, Carworld Classics is beslist een aanrader voor een betrouwbare goed onderhouden gebruikte Porsche.

Bob

 

 

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Coupe

Enthousiast reed ik op een doordeweekse dag vanuit de Achterhoek naar Valkenburg om een bereikbare 911 te bekijken, nadat de Porsche-dealer daar een afspraak voor mij had gemaakt. De grote droom zou werkelijkheid gaan worden. Na een lekkere bak koffie tijdens de kennismaking bleek een net iets nieuwere 911 alsnog de betere keuze in mijn geval. 
De prachtige vormgeving van de 991.2 in combinatie met de nieuwe 3-liter turbo motor gaven uiteindelijk de doorslag.
De aflevering en garantie zijn echt goed geregeld, zeer goed passend bij het niveau van het merk Porsche.
Nu ik de auto hier thuis heb staan ga ik soms even kijken of het wel echt waar is dat dit mijn bezit is geworden. Zeer blij mee!!

Bedankt Carworldclassics!
 
PS Binnenkort volgt nog een extra verhoogde rijvaardigheidstraining via de Porsche dealer om ook in de wintermaanden veilig te kunnen genieten van mijn fantastische auto.
 
Rob

Afbeelding

Porsche 991 Carrera Cabrio

Carworldclassics is een aanrader als u op zoek bent naar een gebruikte Porsche 911.
Het contact met Erol en Bart is plezierig en ook na aanschaf zijn ze zeer bereid om tot de juiste aanbevelingen/oplossingen te komen. Ik krijg het prettige gevoel dat ik ook voor een volgende Porsche hier weer terecht kom. Het is een mooie mix, de droom van het rijden in een Porsche, de kwaliteit van het product, een goede prijs en een goed advies gebaseerd op jarenlange ervaring waardoor het plezier ook na aanschaf blijft voortduren. Valkenburg is misschien voor de meeste mensen niet naast de deur, maar ik ben blij dat ik de moeite heb genomen.

Duco 

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Cabrio

Op zoek naar een Porsche 991 ben ik na een positieve aanbeveling van een relatie op de website van Carworldclassics terecht gekomen. In eerste instantie wilde ik een 991 Cabrio in de kleur zwart. Nu had Erol een mooie witte 991 Cabrio in de showroom staan en deze was zeker de moeite waard om te bekijken. Erol moest toch bij mij in de buurt zijn voor een afspraak en was bereid de auto mee te nemen zodat ik deze op locatie kon bekijken. Ik was direct verkocht toen ik de auto zag en na een proefrit en inzien van de historie hebben we aankoop afgerond. 
De kwaliteit van de auto met dealerhistorie maakte dat ik ipv van bij een Porsche Dealer de auto bij Carworldclassics heb gekocht en hopelijk de volgende wederom bij Carworldclassic. 
Zeker nadat er een klein probleem zich aandiende wat Erol kosteloos onder de garantie bij de Porsche Deler bij mij in de buurt heeft laten oplossen. 
Ik ben heel blij met mijn 991 Cabrio en vooral over de service en betrouwbaarheid van dienstverlening. 

Eric

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Carworld Classics, een site die ik wekelijks bezocht om in eerste instantie te kijken naar de mooie Porsches en zeker hoe ze gepresenteerd worden . Vroeger heb ik zelf een aantal Porsches in bezit gehad en ook zelf restauratie projecten uitgevoerd, dus een beetje technisch inzicht in de 911's heb ik wel. Ineens stond er een zwarte Porsche 991 S op de website van Carworld Classics die aan alle aspecten voldeed die ik zocht. Op een zaterdag ben ik samen met mijn zoontje naar Valkenburg gereden. We werden zeer hartelijk ontvangen door Erol, gelijk proefde je al de passie die Erol voor dit merk heeft met zijn uitleg en hoe de auto’s erbij stonden in de showroom. We mochten een proefrit maken met de 991 en op die auto was helemaal niets aan te merken, het zijn namelijk allemaal Nederlandse dealer auto’s inclusief onderhoudshistorie, schadevrij en voorzien van een 111-punten check door porsche uitgevoerd, gewoon niets op aan te merken! Ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een Porsche 911 om naar Carworld Classic in Valkenburg te gaan. Je vind er de Porsche die normaal bij de dealer staat alleen een veel hartelijker team dat klaarstaat met liefde voor het merk maar ook de wensen van de klant vervuld en afspraken na komt.

Silvio

Afbeelding

Porsche 991 Carrera Cabrio

In het verleden heb ik verschillende Porsches gehad. Een 912 uit 1969, een 911 uit 1986 en een 911 uit 1991. Ik ben een echte Porsche liefhebber maar het gezinsleven en zakelijke investeringen maakte dat er even geen ruimte voor een Porsches was in mijn leven. Vorig jaar begon het weer te kriebelen en oriënteerde ik mijzelf op internet en bij Porsche dealers op een tweedehands Porsche. Ik kon niet echt een keuze maken tussen het model en de uitvoering. Via internet kwam ik bij Carworldclassic in Valkenburg uit. Ik had een informatief eerste telefoongesprek met erol en hier was ik ontzettend tevreden over. De kennis maar vooral ook de vriendelijkheid en oprechtheid gaf de doorslag voor een ritje naar Valkenburg. We spendeerden bijna twee uur bij Erol en het was prettig om te ervaren dat we serieus genomen werden en dat er tijd genoeg was. Helaas stond dé Porsche net niet in de showroom. Maar een paar dagen daarna kreeg ik een paar foto's door van Erol van de voor mij ultieme Porsche 991 Cabrio, de perfecte combi die ik zocht Ongezien kwamen we tot de aankoop met de voorwaarde dat de proefrit wel moest bevallen. We togen weer naar Valkenburg en mijn 991 Carrera Cabrio was nóg gaver dan ik dacht. De aflevering verliep zoals gewenst met duidelijke uitleg en er was voldoende tijd en ruimte voor mijn enthousiasme en opgetogen kinderlijk gedrag. Ik voel me de koning te rijk en zal met veel plezier aan het koopproces terug denken!

Johan

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Cabrio

Nu wij met pensioen zijn en dus meer tijd hebben om mooie toertochten te maken was het tijd om een mooi jonge Porsche 911 te kopen, wij kwamen langs de showroom van Carworldclassics gereden en daar stond onze droom Porsche gestald tussen al die prachtige Porsche's. Aansluitend een afspraak gemaakt voor de inruil van onze auto's en voor de aankoop van de Porsche 911 4s cabriolet.
Wij werden hartelijk ontvangen en voelde meteen de passie voor Porsche die Carworldclassics uitstraalt, mede door de vakkundigheid en het vertrouwen was de deal snel geregeld.
De aflevering van de Porsche was tip top in orde, gewoon subliem!
Carworldclassics is beslist een aanrader om een Porsche aan te schaffen.
 
Erol en Bart ga zo door dan zullen er nog zeer veel tevreden Porsche rijders uit Valkenburg aan de Geul wegrijden.
 
Cees en Ria.

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera 4S Coupe

Vanaf mijn vierde levensjaar ben ik al verliefd op de 911. Nu 40 jaar later werd het toch eindelijk tijd om deze jongensdroom te verwezenlijken!
Als kritische autogek struin ik alle sites en autobedrijven af om de meest geschikte bolide te vinden die bij mijn wensen aansluit.
Bij een 911 is het des te meer belangrijk om een betrouwbaar bedrijf te vinden. Zo kwam ik terecht bij carworld classic van Erol Ertan.
Het contact was direct helder en prettig. Twee 991's hadden mijn eerste interesse gewekt, deze stonden zoals afgesproken op vrijdagavond keurig klaar.
Het is bij binnenkomst direct duidelijk dat Erol een Porsche kenner pur sang is, de liefde voor het merk en in het bijzonder dit type. 
Uiteindelijk ging mijn voorkeur uit naar de prachtige 991 4s met 61.000km op de teller.
Erol heeft de verkoop, begeleiding en aftersales meer dan naar tevredenheid geregeld.
Je kan hem op elke dag en tijdstip bellen of appen met een vraag. Hij geeft direct antwoord en geeft de passende en juiste oplossing.
Een betere aankoop met begeleiding kan je je niet wensen!
Ontzettend blij ben ik met mijn Porsche 991 4s, een droom is werkelijkheid geworden!
 
Rogier

Afbeelding

Porsche 997 Carrera S Cabrio

Ich habe lange gesucht um ein gepflegtes Porsche 997 Cabrio im Originalzustand, mit wenig Kilometern, seriösem Vorbesitz und vertrauensvollem Händler innerhalb meines Preisrahmens von 60.000 € zu finden.  
Fündig geworden bin ich dann bei Carworldclassics! Anfangs war ich dennoch etwas zögerlich, da ich mich dem Procedere das Auto nach Deutschland zu importieren nicht auskenne.  
Herrn Ertan hat mich jedoch beim ersten telefonischen Kontakt davon überzeugt, dass es kein Problem geben wird.
Das Verkaufsgespräch vor Ort war zuvorkommend und professionell. Das Auto entsprach fast dem angegebenen Zustand.
So wurden wir uns schnell einig und ich habe das Auto gekauft.
Alle Formalitäten wurden von Carworldclassics übernommen. Die Zulassungspapiere habe ich Post zugeschickt bekommen, am Straßenverkehrsamt gab es bei der Zulassung keine Probleme.
Somit kann ich nur sagen:  Volle Punktzahl , ich würde dort jederzeit wieder einen Porsche kaufen.

Wolfgang

Afbeelding

Porsche 991 Carrera Coupe

Na jarenlang gezocht te hebben naar een Porsche 991 in Duitsland en België ben ik uiteindelijk op de website van Carworldclassics terecht komen. Ik was verbaasd toen ik op de website terecht kwam hoeveel Porsches dit bedrijf op hun website heeft.
Het waren stuk voor stuk allemaal prachtige auto's en ik was positief verrast door de prijzen die Carworldclassics voor de auto's vroeg. Ik had eigenlijk niet in België en Duitsland hoeven te zoeken. Ik vond gelijk de auto van mijn dromen. Nu koop ik niet iedere dag een Porsche 991, dus heb ik eerst de autogeschiedenis laten checken. Alles op de website klopt. Ook heb ik nog onderzoek gedaan naar Carworldclassics en kwam alleen maar op zeer positieve ervaringen uit, Ik kan wel zeggen dat dit een superbedrijf is. Gebeld en een afspraak gemaakt. Eenmaal aangekomen in Valkenburg was ik gelijk verliefd op mijn 991. Ik kon geen nee meer zeggen tegen mijn nieuwe liefde en heb de auto gekocht. De auto moest op een Belgisch kenteken komen. Carworldclassics heeft dit allemaal geregeld voor mij. Dit noemen ze nog eens echt ontzorgen. Na 2 weken was de auto ready to go op een Belgisch kenteken. Ik heb hem nu sinds een maand en ben er zo blij mee. Nog iedere dag. Mocht ik ooit nog een andere 911 kopen, 100% zeker dat ik hem bij Carworldclassics ga kopen. Kortom een geweldige eigenaar met een geweldig bedrijf en echt zulke mooie auto's. Alle auto's komen uit Nederland met een transparante geschiedenis. Is ook fijn om te weten. Je weet immers niets meer van de geschiedenis van een auto wanneer hij uit het buitenland komt. Carworldclassics krijgt van mij een dikke 10.

Paul

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Voor mij is het zo dat ik mijn jongensdroom pas op een latere leeftijd kon verwezenlijken. De tijd terugdraaien gaat niet maar ik heb het voortvarend aangepakt.
Aangeschaft bIj Carworldclassics (CWC): in augustus 2018 een Porsche 997 4S Coupe, in mei 2019 een Porsche 997 MK2 S PDK en recent in april 2020 een Porsche 991 S Coupe.
Deze Porsches heb ik aangeschaft vanaf een beschrijving op de Carworldclassics website en zonder proefrit. De recente aanschaf is vanwege de Corona perikelen bij mij thuis afgeleverd. De bovengenoemde Porsches zijn voor dagelijks gebruik en ik genoot/geniet van elke rit.
Carworldclassics heeft het op de website over "Kwaliteit gedreven door passie en kennis". Mijn ervaringen met Carworldclassics hebben bewezen dat zij dit zonder enige twijfel waar maakt.
Porsche is iconisch en verkoopt zich zelf wel maar voor mij is het vertrouwen hebben in het bedrijf, en de persoon/personen achter dit bedrijf, van groot belang bij de aanschaf van een gebruikte Porsche. De door mij bij Carworldclassics aangeschafte Porsches waren van zeer hoge kwaliteit met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. De gehele historie van de Porsches waren goed gedocumenteerd en aanwezig. De kleine mankementen werden door de aftersales van Carworldclassics professioneel aangepakt en kosteloos opgelost.
Mocht ik weer aan een volgende Porsche toe zijn dan neem ik onmiddellijk contact op met Erol.
 
Frank

Afbeelding

Porsche 997 Carrera 4 Cabrio

Op zoek naar een Porsche 997 cabrio kwam ik na een lange zoektocht via Marktplaats , Autotrack en Mobile uit bij Carworldclassics.
 
Carworldclassics had een hele mooie 997 Carrera 4 in GT Silber met Cacoa bruin interieur en bruine kap te koop staan.
De 997 (bj 2006) was door zijn eerste eigenaar zeer goed (dealer) onderhouden en vertroeteld.
Na een telefoontje hebben we een afspraak gemaakt en zijn we er op een zonnige maandag naar toe gereden vanuit het oosten van het land.
Na een prettige ontvangst door Errol  hebben we een proefrit gemaakt door het mooie limburgse land en nadien onder het genot van een kop koffie de auto uitvoerig besproken.
 
Er waren een paar kleine details die moesten worden nagelopen en er moest natuurlijk nog even een kleine onderhandeling plaatsvinden.
Ook daar waren we snel uit en na een kleine week werd de Porsche in Twente afgeleverd.
 
Als je de goedkoopste Porsche van Nederland zoekt moet je misschien niet bij Carworldclassics zijn!
Zoek je een betrouwbare Porsche met de juiste onderhoudshistorie en een eerlijk verhaal? Dan ben je bij Carworldclassics en daarmee bij Erol aan het juiste adres!
 
Mocht ik de mijne ooit weer wegdoen en op zoek gaan naar een andere? Dan is de kans heel groot dat die ook weer uit Valkenburg komt.
 
Marco

Afbeelding

Porsche 991 3.8 Carrera S Coupe

Na jarenlang op internet gekeken te hebben ging uiteindelijk een paar weken geleden de ‘kogel door de kerk’. Ik kocht mijn 1e Porsche. Een 991 Carrera S
Na wikken en wegen en na een degelijke selectie ben ik bij Carworldclassics terecht gekomen. Daar staat een mooie collectie jong gebruikte eerlijke Porsche’s.
De Porsche 991 die Carworldclassics had staan trok mijn aandacht en ben daar vol voor gegaan. De 1e ontmoeting (op afspraak natuurlijk ivm Corona) gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel.
Alle vragen werden door Erol naar tevredenheid beantwoord en ook uit de duidelijke uitleg bleek zijn jarenlange ervaring en passie. Wat je met Erol afspreekt, dat komt hij ook na! Ook de vragen na de aankoop, beantwoort hij snel telefonisch of via mail, Whatsapp.
De proefrit was een ervaring op zich. In één woord geweldig!
Na terugkomst alles nogmaals doorgesproken en de deal gesloten. Ik zal Carworldclassics zeker ook anderen aanbevelen! Ik ben in ieder geval heel tevreden.
Na 2 weken werd mijn Porsche 991 keurig afgeleverd! Nu heerlijk genieten van deze geweldige auto.
Dreams can come true!

Chris

Afbeelding

Porsche 991.2 3.0 Carrera 4 Coupe

Op zoek naar een Porsche 991 had ik meerdere Porsche dealers bezocht, maar niet de juiste gevonden. Bij Carworldclassics zag ik op de website een Porsche 991.1 en 991.2 met een met lage kilometerstand. De website geeft de auto’s mooi weer met volledige onderhoudshistorie.
Voorts heb ik met Erol gebeld of we op een vrije feestdag langs konden komen om beide 991’s te bekijken. Aangekomen in Valkenburg stonden beide auto’s naast elkaar in de showroom met volledige documentatie en in zeer goede conditie. Na een proefrit hebben we zeer overtuigd voor de 991.2 ge