Whatsapp ons!

"Al mijn Porsche's staan synoniem voor kwaliteit en transparantie."

Over ons

Ik bied een kritisch geselecteerd assortiment Porsche’s aan welke synoniem staan voor transparantie en kwaliteit. Door mijn ruime netwerk van Porsche partners bied ik volgens mijn vaste visie Porsche's 911 aan die moeten voldoen aan de volgende criteria:1. Nederlands of Duits geleverd, 2. Onderhouden volgens het Porsche schema bij een Porsche dealer, 3. Schadevrij, 4. 100% transparante historie. Bij mij is uit principe geen import Porsche te vinden uit vage landen en/of met een vage historie! Kwaliteit en transparantie staan bovenaan!
Op basis van deze belangrijke voorwaarden kan ik zekerheid afgeven omtrent de algemene staat en kwaliteit van de auto. U moet weten wat u koopt! Voor onderhoud en reparatie werken wij uitsluitend samen met diverse Porsche dealers. Het kopen van een Porsche is niet moeilijk, het kopen van een goede en 'echte' Porsche wel! Laat u overtuigen en kom langs in Valkenburg, het is meer dan de moeite waard! Met vriendelijke groet!
Bij Carworld Classics worden uw zaken behartigd door mij, Erol Ertan. Ik ben een gepassioneerde Porsche rijder, een echte liefhebber maar wel met een zeer solide zakelijke aanpak. Voor een advies of bezichtiging in mijn showroom bent u natuurlijk van harte welkom (alleen op afspraak).