Whatsapp ons!

"Al onze Porsche's staan synoniem voor kwaliteit en transparantie."

Over ons

Wij bieden een kritisch geselecteerd assortiment Porsche's aan welke synoniem staan voor transparantie en kwaliteit. Door ons ruime netwerk van Porsche dealers bieden wij volgens onze vaste visie Porsche's aan die moeten voldoen aan de volgende criteria:1. Nederlands of Duits geleverd, 2. Onderhouden volgens het Porsche schema bij een Porsche dealer, 3. Schadevrij, 4. 100% transparante historie. Bij ons vind u uit principe geen 'import' Porsche uit vage landen en/of met een vage historie (Daar geloven wij niet in!!). Kwaliteit en transparantie staan bovenaan!
Op basis van deze belangrijke voorwaarden kunnen wij u zekerheid afgeven omtrent de algemene staat en kwaliteit van de auto. U moet weten wat u koopt! Voor onderhoud en reparatie werken wij uitsluitend samen met diverse Porsche dealers. Het kopen van een Porsche is niet moeilijk, het kopen van een goede en 'echte' Porsche wel! Laat u overtuigen en kom langs in Valkenburg, het is meer dan de moeite waard! Met vriendelijke groet!
Bij Carworld Classics worden uw zaken behartigd door gepassioneerde Porsche rijders, echte liefhebbers maar wel met een zeer solide aanpak. Voor een advies of bezichtiging in onze showroom bent u natuurlijk van harte welkom (alleen op afspraak).